0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #280 -: Септември 10, 2008, 08:03:28 am »
стига бе, те са си чисто близнаци, егати :(

ники, отразявам веднага :D
« Отговор #281 -: Септември 11, 2008, 20:16:58 pm »
След като едното ми детенце е напуснало си избрах друго :)
Стефи, моля да ме добавиш и мен - В.П.М. 14.11.1996г. нова
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #282 -: Септември 22, 2008, 01:15:27 am »
Стефи, моля те да добавиш и мен:

01.02.2000 В.Л.Б. нов
29.06.1997 П.П.Н. нова

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #283 -: Септември 22, 2008, 10:40:22 am »
Моля, добавете ме и мен:)

11.11.2001  - Е.Е.М. - М
7.12.1994 -  Х.Г.Х. - М
13.03.2001 - Ю.А.П. - Ж
13.03.1998 - В.П.К. - М

Всички деца са от новите.
*
« Отговор #284 -: Октомври 02, 2008, 19:03:49 pm »
Привет момичета,

Незнам дали дрябва да пиша тук, но моля за съдейстие. Моя колежка ми даде една торба с детски дрешки. Кажете ми ако някой ходи към дома да ги занесе.

Благодаря Ви предварително  :bighug:

може и на лични :oops:

*
« Отговор #285 -: Октомври 22, 2008, 22:41:06 pm »
Стефи, добави ме за новото момиче на 28.02.
Гледам, обаче, че и инициали, и пол, и дата на разждане съвпадат с предното момиче, да няма някакво повторение?...
*
« Отговор #286 -: Октомври 23, 2008, 07:59:11 am »
Цвети, ако имаш стария списък моля те сравни ги, че аз го нямам :?
*
« Отговор #287 -: Октомври 31, 2008, 13:46:28 pm »
Моля тези, които разполагат със списъците на децата да направят една проверка - исках да изпратя данни за следното детенце - 14.11.1996 В.П.М.  Ж - rozovelka, но се оказа, че в моя списък (стария, преди да ни уведомят, че им анапуснали деца), не фигурира, а в същото време на първа страница на темата, не е посочено детето да е ново. В моя списък има дете на 11.11. и след това чак на 19.11.
Мисля, че Таря трябва д аима старите списъци, а Милена Б - новия (с напусналите и новите деца). Моля ви да сверите има ли го при вас дететнцето на Розовелка.
*
« Отговор #288 -: Октомври 31, 2008, 15:25:39 pm »
Детето е от новите, но когато някой го "вземе" махам пояснението :)
за новите деца нямаме детайлни данни относно номер на обувки и размер дрехи, само имената, за съжаление, така че импровизирайте с подаръците.
« Отговор #289 -: Октомври 31, 2008, 17:25:31 pm »
Стефи, едното детенце, което съм избрала има рожден ден през февруари, а другото чак в края на юни. Има доста време дотогава, няма ли как да получим информация за размер на обувки и дрехи? Все ми се щеше и нещо такова да изпратя, някакси имам чувството, че повече ще се радват на нови дрешки, отколкото на играчка или вещи.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #290 -: Октомври 31, 2008, 18:27:47 pm »
ще изпратя едно писмо на директорката да ни даде данните за новите деца. но докато стане това - наистина импровизирайте, винаги бавно отговарят. децата се радват на всичко!

Кой може да ми изпрати новия списък?
« Отговор #291 -: Октомври 31, 2008, 18:46:13 pm »
Цвети,
да това момиче  14.11.1996 В.П.М.  е от новите.

Ще ти пусна списъка ей след минутка.
Направо писмото ще ти копирам.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #292 -: Октомври 31, 2008, 22:22:41 pm »
Милена, мерси, получих го. Странно, че пишат, че още в началото на август са ми пратили въпросния списък, а аз такова писмо изобщо нямам...

Копирам това, което е обобщено за новите деца, може от тук да се ръководите в избора си за подарък, докато получим по - подробна информация:

Тъй като всички новонастанени деца ще ходят за първи път на училище или тези, които са по-големи, не са имали възможност да бъдат добре обезпечени за училище, Ви моля да имате предвид, че подходящи подаръци биха били ученически ранички, подходящи дрехи за съответното дете/по възможност спортен екип и гуменки/, настолни игри, ученически пособия.Но тъй като децата са и все още малки,биха се радвали и на подходяща играчка.
« Отговор #293 -: Ноември 01, 2008, 10:08:38 am »
Благодаря, че го копира текста, Цветенце. :)
Ама и аз съм една блондинка! :oops:
Мислех си, че съм го копирала текста, а се оказа, че е само в съответните теми за август и за септември.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #294 -: Ноември 06, 2008, 15:14:17 pm »
Подаръка за 11.11.2001  - Е.Е.М.  е изпратен.
Днес или утре трябва да го получат.
*
« Отговор #295 -: Ноември 06, 2008, 23:03:43 pm »
Може ли да ми добавите и това момиченце, тъй като едно от старите ми деца е напуснало!
29.05.1997      С.Б.Я.  Ж - нова

*
« Отговор #296 -: Ноември 12, 2008, 23:50:30 pm »
Момичета, видях, че едно детенце през декември май още си няма никой, който да му прати подарък. Ако е така, сложете ме мен. Ще е тъжно да остане без подарък.  :(

05.12.1993   Н.П.М.   М - нов

*
« Отговор #297 -: Ноември 18, 2008, 19:11:44 pm »
Момичета, директорката не един път ми е благодарила за хубавите подаръци, които изпращаме и  най-вече за това, че радваме децата, като ги караме да се чувстват обичани и значими на рождения си ден.
като се видим около коледната инициатива, ще ни даде повече инфо за новите дечица, ще се постарая възможно най-скоро да можем да ви я предоставим.

а сега ви копирам точноте думи на Г-жа Симеонова, с които иска да изкаже благодарност към всички вас:

Инициативата „Рожденник” на Сдружение „Зачатие” върви много успешно-подаръците са страхотни и са съобразени точно с интересите, нуждите и възрастта на децата, които ги очакват с нетърпение.Инициативата се превърна в истинска традиция в Дома и те моля да предадеш тези впечатления на всички участници в нея с най-искрени благодарности за хубавата идея и за перфектното й реализиране.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #298 -: Ноември 18, 2008, 19:15:37 pm »
Много хубаво е това.
Дано успеем да го продължим и догодина.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #299 -: Ноември 18, 2008, 19:31:15 pm »
Браво на всички момичета! :balk_46:

Цвете, понеже видях, че има доста нови деца, за които все още никой не е поел ангажимент, дали няма да е по-добре да се обособят в отделна темичка? Така си мисля, че повече ще се привлече вниманието на тези момичета, които биха искали да участват.  :balk_113: