0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #200 -: Февруари 22, 2008, 19:52:48 pm »
Идеята да внесем някакъв "разкош" в живота на дечицата ми харесва. Ясно е, че няма да направим ние театър, но все нещо ще измислим.. А колко все пак ще струва да се наемат такива аниматори? Наистина ще е интересно за децата.

*
« Отговор #201 -: Февруари 22, 2008, 20:11:06 pm »
ами като цяло е сравнително скъпа услуга. върви от порядъка 180 - 200 и нагоре лв за 2 часа. ама не знам ще се навият ли да ходят извън града и ако се навият колко ще се качи цената.
иначе аз съм ангажирала програма с фокуси и разни игри, в които децата учстват - двама човека ще дойдат, за час и половина - 80лв. много добра цена на фона на другите, да видим какво ще бъде в действителност.
« Отговор #202 -: Февруари 22, 2008, 21:53:15 pm »
Цветенце, благодаря ти много за разказа за януарското парти. Радвам се, че дечицата са харесали подаръците, не съм очаквала и друго. А за инициативата за първа пролет можем да се пробваме да съберем парички, не сме малко хора. Аз съм съгласна да им направим нещо , дори бих отишла ако е почивен ден, но само ще присъствам, не ме бива в пиеси и тем подобни.
*
« Отговор #203 -: Февруари 22, 2008, 21:58:36 pm »
а почивен ден ще е със сигурност, те и без това са на училище през делниците.
колко  му е да се организираме с няколко коли и да отидем. но ще е хубаво нещо да им организираме наистина.
« Отговор #204 -: Февруари 22, 2008, 22:30:44 pm »
Аз имам позната, която работи с детски театър. По принцип обикалят по детските градини. Ще питам колко струва и дали пътуват.

lb2f
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #205 -: Февруари 22, 2008, 22:33:28 pm »
Цветенце, много хубаво пишеш. Домъчня ми за декемврийските деца, те има най-много да чакат сега.  
*
« Отговор #206 -: Февруари 22, 2008, 23:38:07 pm »
Цветенце,страхотно е всичко което пишеш.а тези които са скоро добре,ама тези към края на годината кой знае колко са нетърпеливи както е казала Боровинка - декемврийските...
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #207 -: Февруари 23, 2008, 00:56:21 am »
Искам и това дете за мен :)
26.12.1991   Н.А.М.   М
« Отговор #208 -: Февруари 23, 2008, 08:22:26 am »
 :balk_46: Ураааааа
почти не останаха невзети дечица! много се радвам  :D
*
« Отговор #209 -: Февруари 23, 2008, 09:38:21 am »
само четири :D
*
« Отговор #210 -: Февруари 23, 2008, 09:38:55 am »
Аз имам позната, която работи с детски театър. По принцип обикалят по детските градини. Ще питам колко струва и дали пътуват.

питай, питай.
*
« Отговор #211 -: Февруари 23, 2008, 11:09:01 am »
 Инициативата за Първа пролет е добра!Можем да съберем парички за това парти,аз с радост ще се включа.
*
« Отговор #212 -: Февруари 23, 2008, 11:14:49 am »
Цветенце, много хубав разказ. И аз го чаках с нетърпение. Толкова е хубаво, че сме могли да зарадваме дечицата. И ми стана тъжно, че родителите им са толкова лоши и че няма кой да им обръща повече внимание. Спирам до тук, че ще се впусна в една друга (ревлива) тема.  :balk_145:

А Злати е права.  :wink:  Тези два подаръка от извън страната са от мен. Радвам се, че са пристигнали, че все им нямам огромно доверие на нашите пощи - преди много обичаха да разопаковат нещата от чужбина. Но явно вече не е така. 

Момичета, имате прекрасни идеи за театър. Аз ще участвам с удоволствие. Духовната храна е много важна за всеки човек, а още повече за подрастващите.   :)

*
« Отговор #213 -: Февруари 23, 2008, 11:48:02 am »
блу скай, ами то няма нищо странно и някой от чужбина да се включи, ама аз просто си бях с мисълта, че всички сме от тук и затова се изненадах :oops: браво на теб, че въпреки разстоянието участваш  :youwoman:

за парти с театър може да се помисли, но трябва да имаме обаче някакви конкретни цифри. ще видя сега как ще мине рождения ден на симона и ще попитам аниматорите, а и джази обеща да пита нейна позната. принципно аз си го представям около 200лв да е стандартно услугата за около два часа и вече да си сложат някаква надценка за това, че е извън града, че се пътува около час, че децата са повече и подобни други аргументи. но така или иначе, ние ако отидем, сериозни дарения като дрехи и храни няма да можем да им занесем, най-много лакомства някакви. и ако едно такова мероприятие е на достъпна цена, би било хубаво да го направим. но да видим цени наистина.
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 11:51:05 am от tzvetenze »
*
« Отговор #214 -: Февруари 23, 2008, 11:56:01 am »
Аз съм за театър, също и за някакви игри ние да им измислим и организираме на място, все пак ще се опитаме да запълним цял ден със забавления, а театъра ще е 2 часа само.
Няма да можем да занесем дрехи и храна този път. Първо няма да имаме необходимите средства и ще стане малко изнасилено, второ и с организацията ще ни дойде малко нагорно.
По добре да е само вид празненство, а ако се съберат повече парички ще организираме нещо като викторина с въпроси и отговори (май Цвети го беше предложила) и малки награди - химикалчета, моливчета, лакомства... Така си го представям аз. :D
Все пак и директорката е казала, че с храната се оправят някак.
А ако си спомняте като бяхме там им бяха приготвели за следобедна закуска по едно голямо парче бисквитена торта, все пак 3-4 хранения са съвсем нормално на ден.
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 12:00:23 pm от StefiZ »
*
« Отговор #215 -: Февруари 23, 2008, 12:25:41 pm »
така - ако нещо ще правим, искам да ви кажа, че вече трябва да почваме.
защото ето го опитът от съседната тема с мартеничките - темата беше пусната месец и нещо по-рано, в началото имаше слаб интерес, после малко се раздвижиха нещата, дойде крайния срок и поръчахме обявените бройки. и в последния момент се включиха толкова хора, които сега виждат темата или такива, които са я видели, но по една или друга причина са закъснели и сега желаещите са многократно повече от наличните мартенички :(

какво е предимството на поръчаният театър - ще вложим само пари, но няма да се ангажираме с личен труд и време, т.е. като изключим факторът цена, ще бъде доста по-лесно и бързо като организация. но стефи е права - ще продължи 2 часа и после наетите актьори ще искат да ги връщаме. и това, ако изобщо се навият за това на поносима цена де.
предварително трябва да се говори с дома и относно това какво е оптималното време, с което ще разполагаме при посещението. щото , ако ни кажат елате след обяда им и после в 16ч имат примерно да правят еди какво си, може да се окаже, че няма да стоим цял ден.
предимството на организирана от нас забава е, че ще е безплатна. ще трябва да съберем само парички за някакви малки подаръчета и лакомства и съответно всеки да си поеме частта от парите за път. обаче имайте предвид, че това е доста работа дори и да не изглежда кой знае какво. организирала съм викторина за малки деца преди доста години - ами не беше много просто и отне доста време и стриктна организация. трябва да се съобрази така, че да се осигури участие от целия възрастов диапазон - от най-малките, до най-големите, както и да се вземе предвид, че има и по-специални деца - да се подготви нещо и за тях. ние сме малко далеч от тези неща и хубаво е да се включи някой разботил с деца, педагог, учител - да даде някакви насоки. после трябват поне няколко души , които да движат организацията.
няма да стане да идем там и да импровизираме - като се вперят в теб 100 х 2 очи в очакване нещо да ги забавляваш :lol:

иначе, ако ще правим нещо на място - това ще е и после коледата евентуално, ако пак се организираме. щото после по великден има много почивни дни и всеки ще си има ангажименти, после идва лято и така.
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 12:27:27 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #216 -: Февруари 23, 2008, 14:19:40 pm »
 Ако нямате нищо против,да пуснем отделна тема за този празник,мисля че ще има по-голям интерес.Например аз влизам по-рядко в тази тема,защото моето детенце е през март./януари и февруари много рядко съм влизала тук/
*
« Отговор #217 -: Февруари 23, 2008, 15:03:30 pm »
Ох, много се зарадвах, като прочетох разказа ти, Цвети. Благодаря ти!
Чудесно е, че сме ощастливи януарските дечица и, че това ще се случи на всички дечица.

Приветствам идеята за детски театър или парти.
Ще се включа финансово, но за съжаление физически няма да мога.

Ще следя темичката! :)
*
« Отговор #218 -: Февруари 23, 2008, 17:51:41 pm »
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 17:57:29 pm от tzvetenze »
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #219 -: Февруари 23, 2008, 21:57:50 pm »
За театри и подобен род забавления обезателно ще попитам майка ми, която е детска учителка. Ще проуча цени и условия през следващата седмица.
         Equally Destructive