За сумата - всеки според възможностите, разбира се. Според мен да се ограничим в рамките на 20-25лв, вижда ми се разумна сума, въпреки че то вече 20лв за нищо ги нямат в магазините
Ако някой прецени, че има по-големи възможности и не би му било проблем да купи по-хубав и скъп подарък, бих го апелирала вместо това, да избере повече дечица с по-малки подаръци. Все пак идеята е да зарадваме всички, по - добре за всички с нещо по-символично, отколкото по-скъпи подаръци, но само за някои.
Аз мисля, че по-скоро искам да се спра на детски и юношески книги - това е нещото, което не успяхме да осигурим, а директорката каза, че им липсват. Но все пак съдя по себе си, защото книгите изиграха съществена роля в детството и юношествотот ми и ми е мъчно, че децата не четат. ННо може би децата ще се радват на играчки и игри повече. Хайде да обменяме идеи за подаръци.
За 17г някой питаше, и аз трябва да купя сега за януари за толкова голямо момче и доста се чудя...
Колкото за дечицата с някакво изоставане в развитието си, пратила съм списъка на директорката и очакваме да го върни с някакви предложения какво би било най-подходящо за тези деца.
Хубаво е да прилагаме и по една хубава картичка с лично пожелание до детенцето.