0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не искам да се повтори пак
« -: Декември 27, 2007, 15:40:37 pm »
Здравейте момичета.
Първо искам на всички да Ви пожелая весело посрещане на 2008 година, много здраве, щастие, късмет и на всички ни да се сбъдне мечтата с двете чертички  :bfp:.
Моя проблем е - в началото на годината претърпях един аборт, причината беше кухо яйце. Изчакахме да мине 6 месеца от абразиото и на 5 декември ходих на контролен преглед. Лекарката ме прегледа каза, че всичко е ок и може да почнем с опитите за бебеправене, но за този месец каза че фоликула ми се е спукал и овуто е минало. 5-ти декември ми беше 13 ден от последния цикъл. След това ние почнахме с опитите и този месец ми закъсня, правих тест за бременност теста е положителен, днес е 7-ми ден от закъснението. Много съм притеснена и разтревожена, че пак ще се получи същото - кухо яйце, немога да спра да мисля за това, страх ме е, че всичко наново ще преживея. Но от една страна си мисля че този път може да е нормално и това за мен може да е Коледното чудо и подарък за Новата година.
Та въпроса ми е - възможно ли е да съм заченала след като ми е минало овуто?
И кога най-рано мога да разбера, дали има ембрион в плодния сак или няма, предния път лекарят установи чак в 11 г.с., а сега нямам сили да чакам пак толкова дълго време.
*
Re: Не искам да се повтори пак
« Отговор #1 -: Декември 27, 2007, 16:59:42 pm »
7г.с. на хубав апарат и с добър лекар. Не се страхувай, само положителни емоции. Ние правим каквото трябва, пък да става каквото ще... :bighug:
*
« Отговор #2 -: Декември 29, 2007, 17:42:33 pm »
 :goodluck:  :babyflips:
*
« Отговор #3 -: Декември 30, 2007, 01:48:44 am »
20 дни след закъснението на хубав апарат и добър доктор може да се види бременоста. Не се притеснявай, че може да се повтори, малко е вероятно. Само положителни мисли и вярвай, че това наистина е вашето Коледно чудо и подарък за Новата година!
Честито! Лека бременост!
« Отговор #4 -: Декември 30, 2007, 13:56:14 pm »
Мисли позитивно и дано всичко е наред :balk_9:
http:
« Отговор #5 -: Декември 31, 2007, 12:48:30 pm »
Стискам ти палци,да видиш така желания резултат и всичко да бъде наред! :bighug: :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #6 -: Януари 07, 2008, 16:08:41 pm »
Здравейте момичета,
направо летя от радост. Сега идвам от лекар, прегледа ме с вагнална ехография, и каза че има ембрион вика даже се усеща сърдъчен ритъм (незнам тук дали не ме излъга, защото апарата му ми се вижда старичък  :oops: ).
Това за мен наистина е коледно вълшебство.
Изписа ми Дуфастон - каза, че трябва да го пия защото съм имала аборт. Вие какво мислите, какво ще кажете за това лекарство, наистина ли трябва да го пия?
Много съм щастлива, дано да изкарам успешна бременност.
На всички ви желая това щастие!!!
*
« Отговор #7 -: Януари 07, 2008, 19:03:40 pm »
Лека бременност!
Щом лекаря ти е изписал дуфастона вземай го спокойно!
« Отговор #8 -: Януари 07, 2008, 21:11:53 pm »
Мартен,браво,лека бременност.Да пий си дуфастона и повече почивка :lol:
« Отговор #9 -: Януари 17, 2008, 18:13:06 pm »
marten, сега виждам темата :)
Леки и спокойни 9 месеца, а на финала здрав бебешок    :cloud9:    preggo    ylinfant
*
« Отговор #10 -: Януари 17, 2008, 18:40:53 pm »
Лека и безпроблемна бременност и от мен!
Повече почивка и спокойствие!
Успех на финала!
« Отговор #11 -: Януари 17, 2008, 19:21:36 pm »
Marten , в коя седмица се видя , че има ембрион в плодния сак? Аз съм в 5 г.с. и 4 ден и имам проблем - не се вижда ембриона... :(
*
« Отговор #12 -: Януари 17, 2008, 20:45:33 pm »
Браво, супер е. Дано само такива новини чуваме тук.

:bighug: и здраво  :babyflips:

*
« Отговор #13 -: Януари 20, 2008, 08:04:11 am »
Marten , в коя седмица се видя , че има ембрион в плодния сак? Аз съм в 5 г.с. и 4 ден и имам проблем - не се вижда ембриона... :(

fatalwoman , защо не идеш на 4 Д. там ще се види.
*
« Отговор #14 -: Януари 20, 2008, 10:09:18 am »
Аз съм в 5 г.с. и 4 ден и имам проблем - не се вижда ембриона... :(

АЗ мисля, че е рано оЩе. Иzчакай оЩе няколко дни и отиди пак на лекар. Тогава, ако те прегледат на вагинален ехограф би трябвало да се види. Успех.
« Отговор #15 -: Януари 20, 2008, 10:22:23 am »
С вагинален ли те гледа или с коремен ?
« Отговор #16 -: Януари 20, 2008, 13:04:15 pm »
 Black_Rose , с вагинален ехограф ме гледа.
 От В.Търново съм и тук няма 4D видеозон , иначе бих отишла естествено. Доколкото зная  3D в града са само два.Много е трудно да чакаш , а и тя каза че жълто тяло или нещо подобно не се вижда.
*
« Отговор #17 -: Януари 20, 2008, 21:55:22 pm »
Не се претиснявай-рано е още.
На мен ми казаха към 7,5г.с.
« Отговор #18 -: Януари 21, 2008, 13:42:27 pm »
Не се претиснявай-рано е още.
На мен ми казаха към 7,5г.с.
Ох , благодаря за успокоението.На 24.01 (четвъртък)съм отново на док. , пък дано тогава всичко да се вижда... :?
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 14:17:25 pm от fatalwoman »
« Отговор #19 -: Януари 23, 2008, 17:02:09 pm »
Извинявай fatalwoman,
от няколко седмици не влязох в форума, и затова не съм писала.
На 19-ти ден след закъснението ходих на лекар, и тогава той каза, че само с вагинална ехография може да се разбере, Прегледа ме и каза че съм в 5г.с.
Желая ти успех, стискам палци.
Ще чакам да ни уведомиш за прегледа на 24.01 как е минало.