Здравейте момичета.
Първо искам на всички да Ви пожелая весело посрещане на 2008 година, много здраве, щастие, късмет и на всички ни да се сбъдне мечтата с двете чертички
.
Моя проблем е - в началото на годината претърпях един аборт, причината беше кухо яйце. Изчакахме да мине 6 месеца от абразиото и на 5 декември ходих на контролен преглед. Лекарката ме прегледа каза, че всичко е ок и може да почнем с опитите за бебеправене, но за този месец каза че фоликула ми се е спукал и овуто е минало. 5-ти декември ми беше 13 ден от последния цикъл. След това ние почнахме с опитите и този месец ми закъсня, правих тест за бременност теста е положителен, днес е 7-ми ден от закъснението. Много съм притеснена и разтревожена, че пак ще се получи същото - кухо яйце, немога да спра да мисля за това, страх ме е, че всичко наново ще преживея. Но от една страна си мисля че този път може да е нормално и това за мен може да е Коледното чудо и подарък за Новата година.
Та въпроса ми е - възможно ли е да съм заченала след като ми е минало овуто?
И кога най-рано мога да разбера, дали има ембрион в плодния сак или няма, предния път лекарят установи чак в 11 г.с., а сега нямам сили да чакам пак толкова дълго време.