0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила Лори, много съжалявам :bighug:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Лорче, миличка, за съжаление такива неща се случват и никой не може да ни каже защо така ни е писано - толкова борба и болка за онова мъничко щастие, което ще ни изпълва цял живот, когато ни се случи!
Едно е сигурно: когато се случи на теб, то ще е най-голямото ти щастие, което дотогава ще мечтаеш и сънуваш!
Мечтай и сънувай своето малко щастие, миличка, то ще ти се случи! Скоро! Бъди силна! :hug2:
*
Мила Лора, толкова ми стана мъчно. Съжалявам много. Знам, че е трудно, но трябва да мислиш за следващия опит. :bighug: 

Лорче, миличка, за съжаление такива неща се случват и никой не може да ни каже защо така ни е писано - толкова борба и болка за онова мъничко щастие, което ще ни изпълва цял живот, когато ни се случи!
Едно е сигурно: когато се случи на теб, то ще е най-голямото ти щастие, което дотогава ще мечтаеш и сънуваш!
Мечтай и сънувай своето малко щастие, миличка, то ще ти се случи! Скоро! Бъди силна! :hug2:
[ /quote]  
Ази миличка не съм спирала да мечтая цели 9год. колко пъти съм сънувала че имам бебче.На какволи не съм се подлагала през тези години.Но ще продължа да се боря когато имам пак възможнаст.Още веднъж благодаря на всички момичета за подкрепата.
*
Лорче, прегръщам те мила! Напълно те разбирам как се чувстваш защото аз преживях същото след първото си инвитро. Най-много от това се притесних след първия ти постинг, когато сподели, че не сте видели сакчето. При мен беше по същия начин. Тайничко се надявах да не е така. Трябва да сме силни и да продължим напред! Желая ти много скоро да си отново бременна, но този път за 9 месеца!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Лорче, :bighug: :bighug: :bighug:!!! Бъди силна!!!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Мила Лора съжалявам:(
*
Имаш една голяма прегръдка и от мен!Не се предавай и бъди силна!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Lora,

Съжалявам много за неуспеха, но твърдо вярвам, че е загубена битката а не войната!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ на всички момичета.Ние всички ще успеем ще видите но болката е толкова силна че имам чувството че ми спира сърцето.
Сега се притеснявам дали ще го изхвърля с мц или ще се наложи друго да правят.
Прегръщам ви всички. :bighug:
Извинявай те някой можели да ми каже къде да погледна какви изследвания да искам от доки за следващия път. Благодаря
Тя нещо спомена вчера за някакви анти тела ама нищо не разбирам.
Здравейте момичета,

не съм писала скоро тук, тъй като исках да ви зарадвам, но уви. Явно тази февр.-мартенска сесия не е много успешна.
Правих 2 опит инвитро при д-р Стаменов.
ЧХГ на 14 ден от трансфер - 0.1.
Отделно правих акупункура и вливания на имуновенин поради завишени НК.
И въпреки това, нещата не се получиха.

Ще вдигна глава и ще продължавам напред, но незнам докога.
Радвам се, че ви има и че ще продължаваме да се борим заедно.

Прегръдки и много късмет на всички :D
*
Lora, Darilka, съжалявам момичета  :( Знам как се чувствате и ви съчувствам.
Лори, аз смятам, че ще се изхвърли всичко с МЦ. Стискам палци да не се стига до думата дето не искаш да я пишеш.
И.........горе главата, момичета, следващият път ЩЕ Е НАШИЯТ!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Много съжалявам да прочета тези новини,Лора110! :(И аз си спомням как видях моите две чертички от теста,как си мислех,че всичкое наред,до като в 6 г.с(не отдавна)док видя празния плоден сак...Знам какво чувстваш,защото и аз го чувствам.Прегръщам те силно и искам да ти кажа,че единствения начин е да вдигнеш глава и пак напред!!!
Аз поне успях бързо да се съвзема,пак съм надъхана и вярвам,че ще успеем!!!Док иска още другия месец да пробваме със стимулация+секс,та сега търся Gonal f на приемливи цени.Ако не се получи в няколко цикъла ,пак ще се върнем към инвитро.Няма значение как-ВАЖНОТО Е ДА УСПЕЕМ!!!!

*
Лора, Дарилка, много съжалявам!
Пожелавам ви много кураж и вяра, за да продължите борбата, момичета.
 :bighug:
*
Хайде да ви дам още едни повод за стискане на палци.  :oops:

Започнах днес с 225 ед. Гонал.
Е2=6, яйчници - "красота", както се изрази доки.  :lol:

Всички много да стискате, че трябва да станат бебе/та вече.  :oops:
Дарилка аз също птрвих първи опит инвитро при д-р Стаменов и моя беше отрицателен правийх и две процедури акопунктура и няма да ти казвам какви сини петна имах от иглите.На мен не ми правиха имунологични изследвания и не ми слагаха системи.Незнам заради това ли нестана но ще пробваме пак.Аз си записах час чак за 17.04 според мен с доста време но няма за по рано аз ходя там от 2г. и сега когато имам нужда от преглед ще чакам месец за това. :x.Неанам гога ще мога да започна с втори опит.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
*
Изчетете го непременно.Аз го изчетох вече и е много интересно.