0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lori110 понякога се плодното сакче се вижда и по-късно.Моето го видяха в 6 седмица от бременоста .А ти по мои сметки си някъде в 5 седмица та потърпи и спокойно ,след седмица иди и пак да те видят.

Anileda , за какво са ти били лекарството на 11 март  !?!
Разбирам те мила и аз нямах никакво търпение и не дочаках датата на официалният тест,ама си плащаме за дяволъка... :lol: почват да ни гризкат съмнения....
Най-важното е да видят къде е плода и дали има сърдечни тонове а това се прави 5-6-7-8 седмица от бременоста .Та въоръжи се с търпение и спокойно си дочакай да дойде времето само така можеш да си помогнеш без да си причиняваш излишни притеснения.
Много късмет !!! :lol:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Lori110 понякога се плодното сакче се вижда и по-късно.Моето го видяха в 6 седмица от бременоста .А ти по мои сметки си някъде в 5 седмица та потърпи и спокойно ,след седмица иди и пак да те видят.

В 6-та гест. седмица е твърде късно, за да се види плоден сак. Е, разбира се ще се види тогава ако  ти е бил първия преглед при гинеколог. В такава седмица е нормално да се види вече сърдечна дейност.

Обикновено при нива на ЧХГ около 1000 се вижда с вагинален ултразвук плодния сак.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Момичета,два месеца почивка от предното ИКСИ достатъчни ли са за нов опит или да изчакам още месец ,два
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Паузи за стимулирани ин витро цикли, аз допускам 3 мензиса.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Ако броя и този след неуспешното ИКСИ са три/декември,януари,февруари/,как мислиш достатъчни ли са
*
Момичета вие докога пиете прословутия естрофем.аз съм 35 дни след оплождане.а иначе доктора ,който ме следи в русе каза че съм 6 гестационна седмица.да го спирам ли
*
Момичета вие докога пиете прословутия естрофем.аз съм 35 дни след оплождане.а иначе доктора ,който ме следи в русе каза че съм 6 гестационна седмица.да го спирам ли
Кога да спираш или почваш каквито и да било лекарства трябва да ти каже лекаря ти! Тук успелите момичета може да споделят коя до кога го е пила,колкото да добиеш представа,НО това не трябва да определя ти кога ще го спреш. Чуй се с лекаря си моля те,преди да спираш лекарства.
Успех!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Ако броя и този след неуспешното ИКСИ са три/декември,януари,февруари/,как мислиш достатъчни ли са

Според мен - Да! Все пак коментирай с лек. лекар!

*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Да се отчета и аз - вчера Е2 беше 41 и ми сложиха първите 2 ампули Гонал. Д-р Персенска малко ме изненада със сондажа, но всичко мина без проблеми, болката беше минимална. Във вторник ми е следващия преглед. Малко ми е притеснено, но мисля че е нормално като за първи опит.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Чисто физически вероятно да, психически сама ще прецениш.
Изяснихте ли евентуалната причина за неуспеха от презишното Икси?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
лорче и аз съм така - 20 ден от трансфера, два положителни кръвни теста на 11 ден - ЧХГ - 50, на 15 ден - ЧХГ 295, днес на УЗ доктора не можа да каже нищо със сигурност. във вторник пак съм на преглед. Мисля в понеделник да пусна още един кръвен.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
лорче и аз съм така - 20 ден от трансфера, два положителни кръвни теста на 11 ден - ЧХГ - 50, на 15 ден - ЧХГ 295, днес на УЗ доктора не можа да каже нищо със сигурност. във вторник пак съм на преглед. Мисля в понеделник да пусна още един кръвен.

vixi, тихичко... Честито! Дано на прегледа видите малка, хубава точка !  :D

*
не се притеснявайте ,момичета.Нали когато девойките отида за преглед,защото им закъснява и обикновено докторите,ако е около седмица ,им казват да дойдат след няколко дни.Толкова рано,може би не винаги се вижда или не винаги ги вождат;),защото и това е вариант.Стискам палци на всички момичета...
[/Миличка аз се чуствам доста объркана аз съм в сряда при доки дано видим тогава точицата.Пожелавам ти успех в вторник и да пишеш след доки как е минало. :bighug:quote]
Дидонче благодаря за поткрепата дано си видя във сряда моето сладолетче. :P
*
Викси, Лорче,  :crossfingers:

*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Лора, Викси, много стиснати палци и от мен момичета  :crossfingers:
Здравейте на всички. За пръв път се обръщам към вас с молба за отговор
Днес сутринта на 17 ден от трансфер след 1500 прегнил в събота имам 2ра чертичка на уринния тест.... макар и бледа.
Лекаря каза, че тези стойности прегнил са толкова малки, че едва ли не просто залъгваме организма, може ли да е коректен теста само 2 дена след инжекция?
Възможно ли е 1500 прегнил да не рефлектира в/у теста. Чела съм че за 8000-5000 е нужна седмица за изчистване?!?
По тази логика за 1500 не са ли достатъчни 2-3 дни максимум?
Предварително благодаря.
Усех на всички!
миленче - принципно би трябвало да се е изчистил прегнила, но ако бях на твое място, бих изчакала още 2 дена и бих си пуснала кръвен тест :lol:

Успех, стискам ти палци :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Момичета, успех на всички!!!
Трябва вече нова темичка за априлските, от които съм и аз...
Дано моите сладоледчета са успешни!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!