0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ееееее лиско колко жалко,така се надявах да се похвалиш скоро :bighug:
Lisko много съжалявам :bighug:
днес кой ден ти беше от трансфера
а теста кръвен или уринен?
на мен ми е 11 ден от трансфер и нямам нерви вече да чакам
мислех че ще повлечеш крак ,но .....
anileda
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Бонбонче, сега 4ета във форума "след трансфер", че има момичета, които изчакват един цикъл и правят нов опит.
На мен днес доки ми каза, че немога по рано от септември.Може би твоят доктор ще ти отговори най-точно на този въпрос защото познава състоянието ти:)
Успех и дано не чакаш дълго +++ резултат:)

Катеричка, благодаря ти мила:)Следващият път обещавам да се похваля и ще пусна тема "стара година-нов късмет":)

Аниледа, днес ми беше 14-ия ден след трансфера и теста беше уринен, но аз на 11 ден направих и кръвен и още тогава беше ясно, че няма имплантация:)Днес отидох знаейки, че ще е само 1 чертичката:)
Не повлякох крак, но от сърце ти пожелавам ти да си с по-голям късмет от мен Мила:)
стискам палци и изтрай още само 3 дни:)))))Всъшност, кога те викат за тест?

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Бонбонче, аз направих втори опит след един месец. При мен видимо всичко беше наред, единственото препятствие, което можеше да изникне беше психиката ми след второ поражение.

Лиско, съжалявам много. Ще се моля следващия път да е успешен!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Момичета, утре се надявам да започне и моето първо инвитро. Дано естрадиола да е достатъчно нисък и да почна гонала :needleani:. Стискайте палци.
Пожелавам успех на всички момичета в процедура!
*

Lisko

• *
  • 5448
Ася, стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с успех накрая:)
*

Лиско, Съжалявам мила!

:bighug: :bighug:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Момичета, утре започвам и аз първият опит. НАЙ-НАКРАЯ!!!! Малко ме е страх, но ще понеса всичко което ме чака каквото и да е. Колко време след диферилина се почва стимулацията. Ще съм по дълъг протокол, или поне така мисля.утре ми е 21 ден от МЦ. Стискайте палци...Пожелавам на всички които сега започват с мен по един около 3 килограмов подарък в началото на следващата година.  :bighug:

*
Току що видях статистиката на новия екип в майчин дом за успешните им процедури,та да ги похваля.Доста добър процент са направили.

Резултатите до сега са:
овариални стимулации нa 21 жени,
20 ембриотрансфера
7 клинични бременностти, ехографски доказани.

http://www.maichindom-varna.com/article.php?ref=art_ivf

Всички бремености са на мойта лекарка де, а не на Атанасова. :wink:
*
Момичета, утре започвам и аз първият опит. НАЙ-НАКРАЯ!!!! Малко ме е страх, но ще понеса всичко което ме чака каквото и да е. Колко време след диферилина се почва стимулацията. Ще съм по дълъг протокол, или поне така мисля.утре ми е 21 ден от МЦ. Стискайте палци...Пожелавам на всички които сега започват с мен по един около 3 килограмов подарък в началото на следващата година.  :bighug:

Магичка,стимулацията започва на първия ден от менструацията. Дано това е твоя успешен опит. :)
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Момичета, на кой ден от започването на стимулацията ви беше пункцията? Знам, че е относително, но все пак...
Ако това ще те ориентира, познавам момичета с пункция на 9ден и такива на 18ден. Много е относително.
Моите се въртят м/у 14/15 ден.
Момичета, на кой ден от започването на стимулацията ви беше пункцията? Знам, че е относително, но все пак...
12ти ден и двата пъти.
Какво те притеснява?
*
първи опит - 12 ден
втори опит - 11 ден

Сподели си притесненията наистина,ако имаш такива, де :wink:Дано всичко е наред.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Моята лекарка каза,че винаги се цели пункцията да съвпадне с естествената овулация на жената и самата стимулация също се съобразява с това,да не се избързва или забавя прекалено много,защото това води до некачествени яйцеклетки.Ако например така или иначе овулациите ти са около 18ти ден например,лекаря ти ще се стреми да направи пункцията тогава.
Моята на 17 ден. Но е много относително. Зависи как ще реагираш на стим.
*
 Относно времето,което трябва да се почива между опитите- зависи от това как си била стимулирана,респективно колко са били натоварени яйчниците.Но все пак ,дори и при най-леката стимулация е добре да се изчака един цикъл,нали знаете колко странно идва след трансфер.

Стискам палци на всички момичета,които започват процедури.Март и април да са им кусметлийските месеци ...

Интересно мнение изказа проф.Кременски:
                  "Като цяло процента на успешните АРТ са по-малко ,отколкото показват статистиките,тъй като клиниките брояли забременяването,а не това дали е доведена докрай"
 Пуки,това не е към твоя пост,а просто споделям неговото мнение.Така че момичета,наистина сме тъгнали по трънлив път,заредете се с енергия и позитивизъм и не давайте на неуспехите да ви сринат...

Лиско,така искам да се запозная с теб.Породата -лъчезарен човек е на изчезване,а ти си именно такава / във въображението ми поне/
*
Дидонче права си за статистиките и добре го е казал Кременски,ама те всички така броят и не им пука после какво става.И се оправдават че спонтанни аборти стават също толкова колкото при естествено забременяване. Ако почнат преди всеки опит да правят генетични и имунологични изследвания,нещата няма да стоят така и успехите им ще се повишат,ама засега това е положението.
*

Lisko

• *
  • 5448
Лиско,така искам да се запозная с теб.Породата -лъчезарен човек е на изчезване,а ти си именно такава / във въображението ми поне/

:)))Дидон, някой ден е напълно възможно и това да стане и се надявам реалността да се припокрие с въображението ти:))))Обаче тогава ще си носим или големите кореми, или ще бутаме колички, някои ще бягат след палачорите си и почти няма да са останали тъжни момичета :)
Много ми се иска да се случи наистина:)Не да се увеличаваме с проблемите си а с броя на децата си:)

Хубав ден момичета:)))))))
Здравейте момичета! Пуканка позволи ми да не се съглася с теб! доста добре съм запозната с Майчин дом,(за съжаление с лоши за мен  последици) и според мен е погрешно да мислиш че цялата заслуга е само на твойта докторка,тъй като за една такава процедура участва цял екип,и най фината и най трудната работа се върши от ембриолога,той също заслужава похвала.......
Успех момичета!