0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цитат
Доктора видя само 6 фоликула в левия яйчник

Не виждам причина за притеснение. При мен в левия бяха 3, в десния 1. Извадиха 2 , другите бяха малки. И двете се оплодиха и двете се разделиха правилно, единия ембрион се хвана и така до 10 седмица бременост. Док каза, че броя няма значение/аз бях готова да се откажа/, важно е да са качествени и да се разделят после правилно. Успех и не се притеснявай.
*
Доста мислих дали да пиша, но тъй като ми малко гадно и притеснено мисля, че най - добре вие ще ме разберете.
На 8/03 бях на преглед на 5 ден от стимулацията.
Доктора видя само 6 фоликула в левия яйчник, естродиола бил около 145. Десния ячник ми е зад матката и според него не е реагирал на стимулацията изобщо. Сега пия естрофем 3*1 и лепенки климара. Стимулацията ми е с Пурегон 2*150.
Утре съм на преглед отново.

Евия, на 5 ден и при мен се видяха само 5, на 9 вече бяха 10, а ми извадиха 11. Така че, не се отчайвай!  :goodluck:

Момичета,как се справяте с цигарите?Днес съм 3-ти ден от стимулация с Гонал и все още пуша.Как ще се справя -незнам?
*
Спри ги! Директно влияят на качеството на яйцеклетките. Моя доктор е КАТЕГОРИЧНО против! А после като забременееш как ще ги спреш? Мачкай кутията и в кофата!
Успех!
« Последна редакция: Март 10, 2008, 23:13:26 pm от cygnus »
Благодаря ти Сигнус.Спирам ги от утре,без майтап.Аз при всяка цигара която запалвам чувствам вина,така че абсолютно сериозно от утре никакви цигари.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Спри ги! Директно влияят на качеството на яйцеклетките. Моя доктор е КАТЕГОРИЧНО против! А после като забременееш как ще ги спреш? Мачкай кутията и в кофата!
Успех!
абсолютно подкрепям cygnus!!!По време на ин-витро се запознах с няколко момичета,имаше пушачки и непушачки.Определено пушачките реагираха много по-зле на стимулация  и имаха по-малко качествени яйцеклетки.
*
Аз и за алкохола съм чела, че пречи, та се отказах от чашката винце.

*
Отчет:прегледа мина- 6 яйца на левия и 3 на десния. Беше голямо кахарене как ще ги вади от десния яйчник защото бил зад матката и близо минавал съд. Успокоих доктора и му казах, че надеждите ми са в него :lol:.
Трите яйца ги откри след голямо убеждаване от моя страна, че и там имам защото ме наболява яйчника, а и естрадиола се е качил доста на 750.

[/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)))))))Браво Мила:)
Следващия път само не вземай ултразвука от ръцете на доктора за да се прегледаш самичка:):):)

Всичко ще е наред:))))
« Последна редакция: Март 11, 2008, 15:40:11 pm от Lisko »
*
Еми, ще го взема като не ми вярва :lol: и все ме отрязва да не сам се радвала много.

[/url]
Като нямаш доверие на доктора,защо си там?
*

Lisko

• *
  • 5448
Като нямаш доверие на доктора,защо си там?

Веси, това беше шега мила:)
Евия вярва на доктора си:)
*

Lisko

• *
  • 5448
Еми, ще го взема като не ми вярва :lol: и все ме отрязва да не сам се радвала много.

:)))Абе и моя доктор преди всеки преглед ме завръщаше в реаалноста защото то беше ясно, че имам само 4 фоликула ама аз упорито му повтарях като вляза в кабинета "ей сега ще видите отдясно 7-8 фоликула":)))И той си ми се смееше и ми викаше "да,да 17-18 даже може да са се появили за 2 дни:)"

Важното е да не ти е тягостно като си на преглед:)Аз винаги страшно много се вълнувах:)))
*
Естествено, че варвям иначе няма да съм там. Явно е стил на работа на доктора да не дава големи надежди, че да няма големи разочарования. Просто наистина е трудно достъпен яйчника и за това не разчитаме много на него.
Вече съм по-спокоина, на преглед съм отново в четвъртък. Яйцата са ми около 8-10 мм.

[/url]
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Момичета искам да ви предложа една рецепта изпратена ми от една моя позната също преминала през ада на стерилитета. Не знам колко е ефикасна и медицински издържана ,просто ви я давам питайте,консултирайте се правете каквото решите. Гушкам ви и стискам палци на всички ето рецептата:По време на мензиса ( ако нямаш такъв - около 15 дни преди инвитрото ! ) всяка сутрин преди нормалното ставане от сън , навиваш будилника и ставаш да изпиеш : 15 капки анетол ( анасоново масло ) в 40 мл гроздова ракия - 40 градусова . Пие се 5 дни . Следващите 5 дни се пие от двамата Витамин Е - минимум от 100 мг ( може и 500 мг ) по 1 таблетка дневно . Следващите 5 дни се пият по 2 таблетки дневно от двамата . След тези 15 дни като цяло твоя организъм е готов с естествена продукция на прогестерон , а на съпруга ти е активирала сперматозоидите и ефекта е много благоприятен . Дано да ти помогне ! Последния път го дадох на една местна/в Канада/ , която пи само веднъж , на 40 години ( след 5 год. брак ) роди момиченце . Първо направи спукване на тръба с извън маточна бременност , но 3 месеца след това забременя нормално и роди . Лекарят й беше изумен , защото с какво ли не я беше третирал преди  и се беше отказал ...

Леле, Алтея, аз ако изпивам всеки ден преди ставане 40гр ракия - че аз ще си ходя вечно пияна бе, т.е. може и да не мога да стана от леглото!
И от кой е доказано, че тази рецепта е пригодена за "естествена продукция на прогестерон" и "активира сперматозоидите"?  :lol: Само питам!
*
Алтеа, не подлагам на съмнение рецептата, защото не съм я тествала. Но само като си помисля, че аз през целия си живот сумарно не съм изпила 40мл ракия, ако пия всяка сутрин по 40мл... ми аз докато изтрезнея и може да е минала цялата процедура, та чак за теста да съм тавряс.  :lol: Че и анасонлийка даже. Направо мастичка.  :lol:
А за витамин Е - няма съмнения, че помага, нали "помпаме" мъжлетата си с комбинации от витамини, в т.ч. Е.
Жалко, че нямам 15 дни до началото (в събота започвам блокажа), иначе колко му е да почна да попийвам мастичка.  :lol:
Иначе пък сутрин е безопасно да се попийва - ченгетата вардят за алкохол предимно вечер, кой ще се сети, че със ставането от леглото си се "наквасил", че да те проверява?!?  :lol:
Но чудеса стават всякакви, лошо няма да се опитва, особено, ако не може и да навреди.
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Момичета, не съм пробвала рецептата още  :wink:, но жената ,която ми я даде нямаше деца 7 години поради проблеми с яйчниците и тя твърди,че забременяла след като накрая пробвала и това. Пък то наистина в мастичката има анетол колко му е да удряме по една сутрин хем и за добро настроение :D, а и се пие само пет дни. Не ви агитирам, просто споделям с вас.Сперматозоидите ги активира витамина ,съпругът не пие анетол в ракия.Ето какво намерих за анетола влизащ в състава на някои билки: Действието на резенето е свързано с влизащите в състава на етеричното му масло анетол, пинен, феландрен, камфен, фенхол, лимонеом. Маслото има малко пикантен, сладникав, близък до анасона аромат.

Етеричното масло от резене великолепно прочиства организма и извежда шлаките и токсините, особено при тези, които се увличат с храната и алкохола. Има мочегонно и меко слабително действие. Въздейства на храносмилателната система, отстранява запек, метеоризъм, гадене. Използва се при бъбречно-каменна болест, целулит, отоци.

Влияе на хормоналната система на жените и се използва при проблеми на менопаузата. В периода на климактериума маслото от резене е много ефикасно, тъй като стимулира изработването на собствен естроген. Способства за повишението на лактацията.

Предполагам,че може да се приемат и капки анетол на бучка захар ако не понасяте алкохол,но може пък алкохола да си има своето предназначение в рецептата.

« Последна редакция: Март 13, 2008, 12:42:08 pm от altea »
Здравейте,момичета.Аз имам един неуспешен опит ИКСИ през декември по -дълък протокол.Бихте ли ме посъветвали колко време е достатъчно за нов опит.През какъв период е добре да се прави ИКСИ.Благодаря ви.
*

Lisko

• *
  • 5448
Здравей Бонбонче:)
Най рано 6 месеца след предния опит за да има време организма ти да се из4исти от всички лекарства.
Аз току 6то се връщам от доктора си.Днес ми беше теста след ИКСИ.Отрицателен е,и мен ако ме питат още утре ще започна следващия но неможе:))))))))

Така, че в края на годината съм отново тук:)))))))))

Успех на всички момичета в процедури:)