Ако искаш мога да ти опиша какви бяха при мен симптомите:
На 7 ден от трансфера се чувствах сякаш ми беше много тежко, отдавах го че съм хапнала повече. Понеже бях в процедура не съм се ограничавала с яденето и не си спомнях дали съм прекалила, но се чувствах все едно ми е много тежко. Сутринта н 8 ден след трансфера още като станах ми беше тежко. Реших да ям минимално през деня и хапвах колкото да не ми стърже стомаха. Но - вечерта бях все едно съм изяла 2 тенджери боб, беше ми трудно да легна на една страна от подуване защото е съпроводено с болки ( да вметна това нещо при бременност дори в 9-я месец го няма - това обаче го разбрах чак след 8 месеца). На сутринта по съвет на Мели звъннах веднага на доктора си и той директно след описаните симптоми ми каза да тръгвам с торбичка за евентуално приемане ако се наложи и на всяка цена защото утре вероятно ще съм още по-зле. На сутринта не можех да се изправя напълно и ходех приведена. Чак след 2 дни ми направиха дренаж, а именно в тези дни усетих всички останали симптоми - задушаване, отпадналост, гадене, замаяност, накрая невъзможност да се стои прав дори и седнал.