0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лори и от мен едни силно стиснати палци,да разведриш темичката!
Мили момичета това са рисковете на всяка бремена жена-независимо как е забременяла.....Ако се знаеше причината за появяването на моларна (куха ),извънматочна бременост да са намерили и лекарство за предотвратяването му ....,но до тогава всеки положителен тест за бременост е само спечелено сражение а не битка ,та борбата продължава до раждането и даже след това (аз на скоро го научих от опит )....... :lol:
За разлика от естествено забременелите жени нас (с процедури )ни следят доста та може да се диагностицира много бързо и реагира за да няма глобални загуби а само горчилката в нас.........
Съжалявам много за всички момичетата опитали горчилката ....дано намерят сили да се изправят и намерят своята мечта !!!! :)
Лора лекарите предпочитат да видят плода на УЗИ за да са сигурни къде е и как изглежда въпреки ЧХГ изследванията та ......търпение до тогава и се пази много !!! :lol:
*
Пуки,заболя ме сърцето като прочетох.Гушкам те силно.
*
Момичета, вижте дневника на Пуканка! Днес като че ли нещата при нея изглеждат по един друг, по-хубав начин.

*
Момичета, вижте дневника на Пуканка! Днес като че ли нещата при нея изглеждат по един друг, по-хубав начин.
А,не миличка.То това е със стара дата.Иначе днес прегледа показа че има още сърдечна дейност,но това ЧХГ от вчера още не ми излиза от главата и ще го мисля до другия Петък,когато отново съм на преглед.
Пуки , най-важното е че ембриона е все още има сърдечна дейност и расте другото не го мисли ........ :lol:
Успех!!!
*
Ами, значи вече не знам къде съм го прочела. Може и в седмичната да е. Но щом си има сърдечна дейност, значи всичко е наред засега. Опитай се да не се притесняваш толкова!  :bighug:

Много ме разсмя, като каза, че се чудиш дали да не си смениш ника на Пуканка-ЧХГ.  :lol:

*
Лори, blue_sky    стискам ви палци момичета!  :crossfingers:

Пуки, всичко ще е наред! Не мисля, че има место за притеснение, след като сте видели сърдечна дейност, а и ЧХГ-то расте!

Тини, съжалявам миличка! Но погледни нещата и от положителната страна, все пак е имало имлантация, това че е било "кухо яйце" не означава, че следващия път ще се повтори. Смело напред и ще успееш!
А,не миличка.То това е със стара дата.Иначе днес прегледа показа че има още сърдечна дейност,но това ЧХГ от вчера още не ми излиза от главата и ще го мисля до другия Петък,когато отново съм на преглед.
Пуки, я да ти се накарам аз. Като сте ходили на преглед, имате сърчице, кой те би през ръцете да ходиш да пускаш ЧХГ-та? Толкова са компрометирани тия лаборатории, че изобщо не им вярвам. Най-важното е факт, развиващ се ембрион със сърдечна дейност. На този етап друго по-хубаво не би могло да се желае.
Пуки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Пуки, май все още си има надеждичка, нали? Стискам ти палци!
Лорче, и на теб стискам палци! Дано се потвърди резултата! Ще чакаме хубави новини!

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Момичета честит празник!!! От сърце ви пожелавам следващата година да празнувате този ден не само като жени, а и като майки  :bighug:

Мили момичета честит празник.Пожелавам на всички нас силните който се борим да имаме рожбичка догодина на този празник вече да имаме знам че ще стане защото по-силни хора от нас няма.. :P
*
Ако пожелаеме нещо много силно,можем да го постигнем!Вероятно ще ни е нужно търпение,много усилия,истинска борба-но всичко може да бъде постигнато!Нека поемем риска да мечтаем!Нека да поемем риска да работим лудо за мечтите си!Когато много силно искаш нещо то се сбъдва!Аз вярвам в това,вярвайте и вие!Честит празник на всички!Бъдете здрави и щастливи!
*

Тини, съжалявам миличка! Но погледни нещата и от положителната страна, все пак е имало имлантация, това че е било "кухо яйце" не означава, че следващия път ще се повтори. Смело напред и ще успееш!
[/quote]
 Не мога да скрия,че ми е адски мъчно и много боли,но аз съм човек,който мисли логично.За това и аз достигнах до този извод,че поне има имплантация и то не за първи път,което ми дава надежда.Ще се оправя,надявам се скоро!
  А сега искам да ви честитя празника на жената и да ви пожелая някой ден всяка една от нас да чуе думите"Честит 8-ми март,мамо!" :balk_2: :balk_16:

*
Опитах да вмъкна цитат,на Куйот към мен,но нещо не се получи!Но вие разбирате какво искам да кажа,нали? :oops:

Ето,че и аз се разочаровах вече макар че ми е 10ден,от няколко дни корема ми е още по издут и твърд като на жена в 5 месец бременна имам затруднено дишане и болки в гръдния кош всички признаци на хиперстимулация.Искам да ви питам,то е ясно че този опит е загубена кауза цял след обяд плача и не мога да намеря сили,какво става след тази хиперстимулация има ли значение за следващите опити :(
*
Нищо не е ясно,я недей така с лека ръка отписва опита,че да не ти се скараме тука ей сега  :witch: :wink:
Не само,че не е загубена каузата,но дори напротив - хиперстимулация,проявяваща се няколко дни след трансфер често е признак на бременност -  дано се включат момичета с такъв опит,ако не се лъжа Сигнус бе развила хиперстимулация след трансфер при успешния си опит.
« Последна редакция: Март 09, 2008, 19:25:10 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Не е само Сигнус. Аз се сещам за поне още 2 мацки, но нека те сами споделят..

*
И аз знам една мацка с хиперстимулация и бременност. Никакво отчаяние, моля ви се!