0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Блу Скай, де що имам палец, всичко е стиснато за теб!  :crossfingers: :crossfingers:
*
На мен ми се наложи да си сменя лентичката...и се чудя има ли смисъл да ви развалям темата...
 Днес беше така очаквания първи преглед,който приключи със сълзи.Док. Александров ме гледа и каза,4е не вижда жълто тяло около плодния сак. А самият плоден сак изглежда празен и най-вероятно ще се окаже куха бременност.Окончателен резултат при преглед след седмица.Е,аз май бях до тук с поредната бременност...Вече не знам каво да си мисля,дали е мал шанс или на мен ми има нещо...толкова много се радвах,всичко беше наред и сега какво?!Да видите само тестовете ми за бременност колко ясни и хубави бяха...
Тини, и аз те последвах.Оня ден всичко бе наред, и тонове чухме а днес вече ЧХГто ми спря на едно място. Утре може би ще ми назначат ден за кюртаж. Явно така е при инвитрото.Природата си знае работата и трудно допуска изкуствен подбор и намеса. Дори при първоначална радост често стават гафове. И за тези които въобще не видяха двете черти искам да кажа че това е по-добре и по-лесно ,отколкото да го видиш и чуеш и после мрак.  :(
Направих всичко,което да предотврати аборт.Влях имуновенин,пия Л тироксин.Повече какво мога да направя?

Няма да се предавам.Април месец ще пробвам със замразени,но осъзнавам че шанса ми с тях е нищожен.

Добре че сте вие момичета.Много по-лесно се преживява всичко като ви има за да се подкрепяме.
Пуки, миличка, сърцето ми се сви като прочетох поста ти :balk_145:
Бъди силна :bighug:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Пуки, сигурно ли е това?  :balk_145:

*
Така е Розовелка.Ще падаме и ставаме.Ще плачем и ще се усмихваме.Всички тук сме така.С упоритост няма как един ден да не успеем.
Аз и преди съм казвала,който е във форума на Зачатие, рано или късно ще успее. Ще продължавам да чета, ще продължавам да съм с вас и няма да се откажа никога,колкото и да е трудно и болезнено.Чуствам ви толкова близки,че все едно сме един човек.
Пуки, много съжелявам за това,което ти се случва  :balk_145:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Пуки, много много съжелявам  :(
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Блу Скай, ти как се чувстваш?
*
Аз съм много добре. Тъкмо бях подготвила един много хубав разказ и прочетох поста на Пуканка. Стана ми много мъчно и реших да го запазя за по-нататък.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Пуки, съжалявам миличка!  :bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
На мен ми се наложи да си сменя лентичката...и се чудя има ли смисъл да ви развалям темата...
 Днес беше така очаквания първи преглед,който приключи със сълзи.Док. Александров ме гледа и каза,4е не вижда жълто тяло около плодния сак. А самият плоден сак изглежда празен и най-вероятно ще се окаже куха бременност.Окончателен резултат при преглед след седмица.Е,аз май бях до тук с поредната бременност...Вече не знам каво да си мисля,дали е мал шанс или на мен ми има нещо...толкова много се радвах,всичко беше наред и сега какво?!Да видите само тестовете ми за бременност колко ясни и хубави бяха...
Тини, и аз те последвах.Оня ден всичко бе наред, и тонове чухме а днес вече ЧХГто ми спря на едно място. Утре може би ще ми назначат ден за кюртаж. Явно така е при инвитрото.Природата си знае работата и трудно допуска изкуствен подбор и намеса. Дори при първоначална радост често стават гафове. И за тези които въобще не видяха двете черти искам да кажа че това е по-добре и по-лесно ,отколкото да го видиш и чуеш и после мрак.  :(
Направих всичко,което да предотврати аборт.Влях имуновенин,пия Л тироксин.Повече какво мога да направя?

Няма да се предавам.Април месец ще пробвам със замразени,но осъзнавам че шанса ми с тях е нищожен.

Добре че сте вие момичета.Много по-лесно се преживява всичко като ви има за да се подкрепяме.

Ех, Пуки толкова съжалявам, че още една от нас трябва да изпита мъката да чуе и види тупкащото сърчице и да го изгуби. Тези дни покрай подготовката за втори опит бях поспряла да плача, но сега ..... думите ти отново ме върнаха в деня когато изгубих моето бебче. Вярно е - ще опитваме отново и отново, но болката от загубата не може да се забрави никога.
Пуки, много съжалявам мила :balk_145: :bighug:
Пуки искренно съжалявам.Така се зарадвах за теб когато прочетох че е станало при теб.Даже казах на съпруга ми.Пожелавам ти това което наричаш МЕЧТА да ти се збъдне. :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Пуки, съжалявам, много е тъжно и тежко, каквото и да ти кажа ще бъде малко.
Не падай духом, ще продължим да се борим и ще успеем. :bighug:
Момичета аз съм доста притеснена.Утре е денят в който ще правя теста стига нощес да не дойде МЦ.Така ми сее свило сърцето че немога да дишам.Даже мее страх утре да го направя.Страх имам за отговора който ще ми покаже.Понеже съм със замразени и знам че шанса е още по малък.
*
Лорче, толкова си минала, още мъничко остава. Не се страхувай! Шанс винаги има.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Момичета аз съм доста притеснена.Утре е денят в който ще правя теста стига нощес да не дойде МЦ.Така ми сее свило сърцето че немога да дишам.Даже мее страх утре да го направя.Страх имам за отговора който ще ми покаже.
Познато чувство. Успех!
И се опитай да се разсееш с нещо приятно.
*
Преди утре,отказвам да го повярвам,Пукиииии.
хей ,там ли си ,моля те дръж се до утре...после ще го мислим...
*
Преди утре,отказвам да го повярвам,Пукиииии.
хей ,там ли си ,моля те дръж се до утре...после ще го мислим...