0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
уфффф,че гадно стечение на обстоятелствата...Тиниииии...това си е направо пилене на нервите...МНОГО СЪЖАЛЯВАМ...

п.п извинявай за глупавия въпрос,но ти с инсе ли беше,че то с друго така не може да стане...а имаше ли стимулация...
*
На мен ми се наложи да си сменя лентичката...и се чудя има ли смисъл да ви развалям темата...
 Днес беше така очаквания първи преглед,който приключи със сълзи.Док. Александров ме гледа и каза,4е не вижда жълто тяло около плодния сак. А самият плоден сак изглежда празен и най-вероятно ще се окаже куха бременност.Окончателен резултат при преглед след седмица.Е,аз май бях до тук с поредната бременност...Вече не знам каво да си мисля,дали е мал шанс или на мен ми има нещо...толкова много се радвах,всичко беше наред и сега какво?!Да видите само тестовете ми за бременност колко ясни и хубави бяха...
:bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Тини,  :bighug:
Тини :bighug:
<a
В интерес на истината аз вече съм го отписала.Сега пак отначало...
  С нови сили и огромен късмет-желая ти го от все сърце....
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
lis, аз правя процедури в Германия. Там по закон е забранено да се връщат повече от два ембриона. Три се допускат само при няколко неуспешни опита или възраст на жената над 35 г. Не съм сигурна дали правят и редукция изобщо.

Благодаря на теб и Лиско за подкрепата!  :bighug:

Щом такъв им е акон дано да ти върнат най -хубавите ембриончета, от които да станат най-сладките бебета. Успех на всички момичета и дано щъркелите да се спрът при нас тази година.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Тини, не се отчайвай, и след като се възстановиш продължи напред!  :bighug:
*
Мила Тини, много съжалявам  :( Предполагам колко ти е тежко
Но...както обичам да казвам - горе главата, продължаваме борбата!
Прегръщам те силно
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
 За жалост, при нашия проблем лошите новини съпътстват добрите ...Нека да се молим добрите новини да са повече, а ние с лошите...просто ще почакаме още малко.

Желая успех на всички момичета в процедура!На успелите-лека бременност и сладки бебчета!
*
Жекова, ти ще си от тези с хубавите новини, ще видиш.

Тини, невероятен оптимист си.  :youwoman:

*
Всички ще бъдем, и нашето време ще дойде! :D
*
Всички ще бъдем, и нашето време ще дойде! :D

:good_post:

*
Тини  :hug2:!
*
Тини,  :hug2:
Дано от тук нататък късметът не те напуска!
*
Тини,имаш топла прегръдка и от мен.Вярвам,че скоро ще се случи и твоето жадувано чудо. :bighug:
*
Тини,  :bighug:
*
Къде останахте, момичета? Темата нещо много вяла стана  :( Все предполагам, че има на кого да стискаме палци. А бременлинките и те да минават от време на време  :D
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Тини, много съжалявам, знам как се чувстваш!!! :( Горе главата!!!

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Днес стискаме палци Н Блу Скай да й върнат двете най-хубави ембриончета и да си останат в нея още 9 месеца :D

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Днес стискаме палци Н Блу Скай да й върнат двете най-хубави ембриончета и да си останат в нея още 9 месеца :D

:)и я чакаме да си дойде у дома и да ни разкаже:)
Блу Скай успех:) :crossfingers: yahoo_17