0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, при лош отговор на яйчниците се прилага само къс протокол или нещо не съм разбрала?
*
Евро го е написала дълъг протокол само с депо на 20ден от предишния цикъл след това фоликустимулиращи гонал,пурегон,мерионал и т.н. решава лекаря.
При късия протокол се почва от началото на настоящия цикъл и едновремено с фоликустимулиращи се слагат и микродози диферелин и др.
*
При лош и зависи от възраста понякога какъв протокол ще реши да приложи лекаря.При дълъг протокол и с депото обикновено след това трябват доста повече лекарства.
Ето ме и мен:))))
Днес ми беше хубав ден защото отидох за трансфер ...

Привет и от мен,
Лиско и всички в IVF процедура, много ви стискам палци, сила и късмет ви пожелавам!
Имам въпрос към теб и всички момичета около пункция и трансфер: какви допълнителни изледвания се правят преди процедурите?
Имах един неуспешен опит през декември и сега започвам втори. В клиниката ми казаха обаче, че е излязла нова наредба за трансплантациите (не можах да я намеря никъде по мрежата) и съгласно преди пункция трябва да се правят мноооого изследвания - дори не ги запомних докато ми ги изброяваха, но звучаха "скъпо". Не можах да намеря и тема по форумите за това.
Бихте ли ми дали пове4е инфо за това? Къде (в София) мога да ги направя, може ли някои от тях да минат по здравна каса и колко струва всичко това?

Поздрав най-сърдрчен ... и пак стискам палци на всички!
аз май написах въпроса си като цитат ... извинете ме, но нещо ми е трудно да се справям с писането във форума
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
здравейте, момичета!
Успех на всички, всеки ден ви чета и ви стискам много палци!!!  :crossfingers:
Аз все си мисля, че ще стане моята работа по естесвен път, но явно няма да я бъде и затова стриктно ви следя и се подготвям.
Пуки, хайде най-накрая и аз да кажа ЧЕСТИТООООО! Доста време запазих мълчание, че бая ни стресна с някои от постовете си!  :lol: Силно се надявам всичко да върви по план! дръж ни в течение. и голямо БРАВОООООО на Др. Халачева!!!!! Доста добри отзиви се получиха последните 2 месеца.
Стискам ви палци и успеееееееееееееееех!!!!
Моля ви момичета стискайте палци,днес след обяд е трансфера ми.Честито на всички положителни.Благодаря ви много
*
Моля ви момичета стискайте палци,днес след обяд е трансфера ми.Честито на всички положителни.Благодаря ви много
Е,че как няма да стискаме. :D
И после да не забравиш да пишеш дните след трансфера.
*
Пуки как се чувстваш.Аз днес ме боли корем и малко съм се уморила и ме боли ниско доло
*
Пуки как се чувстваш.Аз днес ме боли корем и малко съм се уморила и ме боли ниско доло

Моите болки долу взеха да намаляват и изчезват.Рядко ме боли нещо там.Главоболието само дето ме мъчи,но днес си направих един експеримент и главата ми мина.Пих кафе :lol:Досега не смеех.Нали кофеина е вреден.Та ако това е причината да ме боли глава,май пак ще пропия кафенце.

Та за коремчето не се притеснявай.Май всички ни наболява след трансфер.Пий си Но Шпа редовно.
*
Пуки от кофеина е ,но по време на бременност не се пие кафе.Пък и мен вече не ми харесва.аз но шпа започнах от днес ,понеже почна много да ме дърпа ниско доло и си го назначих .Иначе бях само на естрофем , утрогестан и фолиева киселина.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Момичета, видях, че се тревожите и питате за мен, но имах нужда да се скрия за малко и да остана сама. Не исках да насълзявам темата, която започнах с толкова надежда, но...  за мен всичко свърши.  :balk_146:
На 10-ти ден ЧХГ - 0.1, аз не повярвах на този резултат, и въпреки, че не спрях да плача продължих да си пия лекарствата и оставих едно мъничко зрънце надежда - да е станала грешка. Днес 13-ти ден след трансфера ЧХГ - 0.00. Това е!
Много е тежко и страшно боли, особено след като повярвах, че този път пречките са отстранени и няма причина за неуспех. Ужасно трудно е да се съвземеш, особено когато този опит не е първи и чувството на обреченост и безпомощност се засилва.  :balk_145:
*
misi,
 :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)ауууу, аз днес (първи ден след трансфер) си изпих кафето сутринта и преди 3 4аса се замислих, 4е май май не трябва да се отпускам:)И сега като те чета Пуки, май трябва да прегледам отново темичката със "забранените" неща след трансфер:))))

Катеричке, стискам палци и не само днес:)

Пипи ще ти изпратиа на ли4ни всички изследвания които на нас ни искаха преди да започнем процедурата за да не спамнем темата:)

И на вси4ки ви хубав слетобяд:)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Миси, една голяма прегръдка от мен.
*
Миси, толкова съжалявам  :( Знам как те боли, щото и аз го изпитах. Но....горе главата, момиче! Ние сме борбени жени и ще продължим борбата до постигане на заветната цел.
Ей, че клиширано звучи....... :oops: Но пък е истина, нали?
Поплачи си, излей си мъката и от утре - напред, живота е пред нас.
Прегръщам те
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

misi , съжалявам   :hug2:
*
Това за кафето не е вярно още повече че по добре да пиеш кафе отколкото нещо за главоболие.Аз ако ми се пие си пия кафе и док каза че е добре заради ниското кръвно.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Моите болки долу взеха да намаляват и изчезват.Рядко ме боли нещо там.Главоболието само дето ме мъчи,но днес си направих един експеримент и главата ми мина.Пих кафе :lol:Досега не смеех.Нали кофеина е вреден.Та ако това е причината да ме боли глава,май пак ще пропия кафенце.

Та за коремчето не се притеснявай.Май всички ни наболява след трансфер.Пий си Но Шпа редовно.

Момичета, има  седмична тема в под форум Дългоочакваната бременност.

Да не спамим тази  в АРТ.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
misi много съжалявам,
:bighug: