0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Лиско успех и  :crossfingers:

Благодаря ти Flower:)
*
Кой има пункции и трансфери тези дни? И няма ли момичета след трансфер?

Пуки, аз съм на пункция във вторник. Утре ще видим колко съм измътила. Ще ви докладвам вечерта. Може и на мен да ми стискаш палци.  :wink:

Галя, не губи кураж!

Лиско, желая ти на 13 март  :bfp:

Лора:goodluck:

Дано не съм забравила някого!  :grouphug:

P.S. Момичета, имаме ли новини от миси?
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 20:21:02 pm от blue_sky »

*
Лискооо,Стискам палци!Много се радвам,че толкова послушни са били твоите ембриончета...
   Нищо че вече съм аут от темата...стискам палци на всички девойки...
*
Лиско,Лора и Блу Скай.Ще се моля за вас да успеете.
*
Lisko,!
 :blowingdust: :crossfingers:

*

Lisko

• *
  • 5448
Blue_sky,Пуки,Дидон,Дороти,mного, много ви благодаря момичета:)

И аз стискам палци за всички и се моля да успеем:)
а на успелите да ги боли устата от усмихване:)))
Ще успеете. И ние чакаме с вас. Трябва да се поддържаме
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Успех на всички момичета в АРТ процедури! :D
на 24 март съм на преглед и окончателно ще решим през април ли да почнем втория опит. Нямам търпение. Най-вероятно този път ще е по къс протокол, защото миналия път зле се представих на дългия - само с 2, но пък бях щастливо бремена 10 седмици, но ще видим какво ще каже док. Как беше при вас късия протокол?
*
Азх съм много тъпа и да ви кажа момичета до последно нито прочетох,нито разбрах нещо за тия протоколи.Незнам и на какъв съм била. :lol:Кое е определящото?
При дълъг ти слагат Диферилин депо на 21 ден и след 2 седмици започваш стимулацията/поне при мен беше така/, при късия - се започва стимулацията от първи ден на цикъла, но какво става с Диферилина незная. Дано не греша. Поправете ме, че и на мен ми е мътен този къс протокол
*

Lisko

• *
  • 5448
Теди, аз бях на къс протокол и направих само 4 фоликула като 3-те бяха в ляво.
Но аз имам проблем и резекция (дано не греша термина) на двата яйчника.И все пак се надявах на повече фоликули когато започнахме:)

Пуки, определящото за "дължината" на протокола са количеството стимуланти а не дните на приемане на същите.Аз бях на 100 + 100 пурегон и половинка декапептил сутрин.Накрая ми изписаха и 5 ампули меногон.Стимулацията ми започна от 3 ден на цикъла.
Ако греша за протоколите моля някой да ме поправи, но аз поне така го разбрах?
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 23:03:56 pm от Lisko »
И при мен единия яйчник-десния е почти отстранен след отстраняване на фоликуларна киста с лапароскопска операция от един "кадърен" лекар. Интересното е че докато не отидох при Стаменов никой друг не ми е казвал че почти го няма десния яйчник. Малък, малък, но направи един фоликул е, некачествен но все пак работи нещо.
*
Че то имаше момичета които стартираха със по 100 Пурегон,а после им го увеличаваха.Май не това определя дължината.
*

Lisko

• *
  • 5448
Ами напълно възможно е само да си мисля, че съм разбрала каква е разликата:))))))))))
Прегръщам ви и ви пожелавам спокойна нощ:)
*
ехо
ммммда след дълго ровене ето какво открих за протоколитеhttp://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=31. Пак е малко мътно, но все е нещо
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Теди, аз бях на къс протокол и направих само 4 фоликула като 3-те бяха в ляво.
Но аз имам проблем и резекция (дано не греша термина) на двата яйчника.И все пак се надявах на повече фоликули когато започнахме:)

Пуки, определящото за "дължината" на протокола са количеството стимуланти а не дните на приемане на същите.Аз бях на 100 + 100 пурегон и половинка декапептил сутрин.Накрая ми изписаха и 5 ампули меногон.Стимулацията ми започна от 3 ден на цикъла.
Ако греша за протоколите моля някой да ме поправи, но аз поне така го разбрах?

дълъг протокол - с блокаж на хипофизата
къс протокол - контрол на лутенизацията с Огралутран, Цитротит и т.н.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Lisko

• *
  • 5448
Теди, благодаря за линка:)
Сега поне и аз си обясних разликата:)

наистина само сам си мислила, че зная какво е:)

Лек ден на всички:)