0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте момичета
етоме пак тук моля Ви за коментар по тези дани от изследванията ми.
20/02/2008 - 11 ден от трансфер - ЧХГ - 9,54
22/02/2008 - 13 ден от трансфер - ЧХГ - 18,96 на този ден ми се появи кафяво течение което продължава и до днес.Зопжчнох до пия Естрофем 3*1
25/02/2008 - 16 ден от трансфер - ЧХГ - 11,47
27/02/2008 - 18 ден от тронсфер - ЧХГ - 14,65
по късно ще звънкам и на док.
Благодаря ви предварително

*
здравейте момичета
етоме пак тук моля Ви за коментар по тези дани от изследванията ми.
20/02/2008 - 11 ден от трансфер - ЧХГ - 9,54
22/02/2008 - 13 ден от трансфер - ЧХГ - 18,96 на този ден ми се появи кафяво течение което продължава и до днес.Зопжчнох до пия Естрофем 3*1
25/02/2008 - 16 ден от трансфер - ЧХГ - 11,47
27/02/2008 - 18 ден от тронсфер - ЧХГ - 14,65
по късно ще звънкам и на док.
Благодаря ви предварително

Миличка,прочети дневника ми.Бях подобна ситуация и изведнъж се оправиха нещата,като смених лабораторията. В едната ЧХГ не растеше добре,даже имах и случай на спад,но не писах за това.В другата лаборатория се оказа че всичко е наред.
за съжаление в Търново няма лаборатория която да прави това изследване.
Кръвта се праща в Пловдив тази от 25/02/2008 и тази от 27/02/2008 бяха изпративи в един и същи ден

*
Не си изкарвай акъла като мене. Очевидно е лабораторна грешка или нещо в лабораторията изобщо. Не може да имаш спад на ЧХГ и после пак покачване.По-добре се вдигни и отиди до някой град където да ти направят ново изследване на място.
за съжаление в Търново няма лаборатория която да прави това изследване.
Кръвта се праща в Пловдив тази от 25/02/2008 и тази от 27/02/2008 бяха изпративи в един и същи ден
Не ми казвай, че я пращат в Хронолаб :?
не пращат се в Зинвест.
аз се разписвам с негативен резултат.Говорих с док.спирам всички лекарства и си чакам цикъла.Не ни е било писано да стане сега.Имаме 14 замразени дано с тях се получи.
Много късмет на всички

*
не пращат се в Зинвест.
аз се разписвам с негативен резултат.Говорих с док.спирам всички лекарства и си чакам цикъла.Не ни е било писано да стане сега.Имаме 14 замразени дано с тях се получи.
Много късмет на всички
Е,не.Не мога да повярвам че с растящо ЧХГ ще спреш лекарствата.Момичета,кажете й. :?
Аз казах, обаче не се е публикувало  :?

Не съм лекар, но след тези некатегорични резултати, при положение че няма цикъл, не бих спряла лекарствата!
... тая лаборатория сефте я чувам  8)
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 14:40:51 pm от *vera »
Аз също съм на мнение да НЕ спираш лекарствата докато не се появи цикъл! Предполагам, че остновно си на Утрогестан + Естрофем, нали така? Не би трябвало да навредят...

В тоз ред на мисли - при кой лекар си ?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
да на тези лекарства съм + фраксипарин.Имам кафяво течение което неспира вече 8 ден.В момента нямам сили да подържам надеждата си.

Кой има пункции и трансфери тези дни? И няма ли момичета след трансфер?
Пуки честито от мен и лека бременост :) На мен мие 7ден от замразен трансфер но нещо осещам че няма да дочакам датата до теста.Имам си признаците за цикъл.А теста ми е за 7 март колко още има.Успех на всички почнали. :wink:
Мила Лора110,
признаците за бременост са еднакви с тия за цикъл в началото ......не губи кураж!!!!! :P
Желая ти успех!
Кой има пункции и трансфери тези дни? И няма ли момичета след трансфер?
Честито от мен и леки 9 месеца. :wink: :bori_007: На мен мие 7 ден от ЕТ замразени но май няма да дочакам теста на 07.03 нещо имам силни признаци за менструация  :( дано да греша.Стискам палци на всички момичета и успех :D
*
Сърбяха ме палците,че нямаше за кой да ги стискам тези дни,та Лора110 сега за тебе ще ги стискам.  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Момичета даваше ми все грешка за отговор и съжалавам че така два излезнаха :oops:
Благодаря за поткрепата :P.Върнахами 3бр. а единият беше толкова хубав пу-пу дано тои сее хванал.Дано признаците който имам даса грешни.
galian_75 НЕ спирай лекарствата! Няма да ти навредят. Може да кажеш, че всичко е загубено, едва когато кръвта е червена. Измери си БТ. Защо не изпращаш кръвта в Плевен, доколкото разбрах си от В. Търново - по-близо е. А може и някой твой блйзък да я занесе.  Не трябва на края да се предаваш
*
Лора,те и други са го казвали,но и аз да ти кажа:не търси признаци,дори и да имаш такива то те могат да се дължат на лекарствата,които взимаш.Потрай до теста,стискам ти палци!!! :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ето ме и мен:))))
Днес ми беше хубав ден защото отидох за трансфер на 1 ембрион а си ми върнаха всичките 3:)Доктора дойде преди трансфера и ми каза, че дори той се е учудил колко хубаво са започнали да се делят другите два:)Много послушни са били цяла нощ тези яйчица:)
И така, сега съм малко бременна, а на 13 март ще стане ясно дали ще съм повече:)
Нямам никакво усещане (емоционално имам предвид) за нещата, но и ми е доста  спокойно, чак започвам да изпитвам вина, че не се тревожа за резултата:):):):)

Може би защщото е доста далече:)

Галя, кураж и не спирай да вярваш докато не видиш цикъл..ама истински:)
Лора успех и на теб мила:)

И на всички момичета, благодария ви:)
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 19:06:20 pm от Lisko »
Лиско успех и  :crossfingers: