0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лека бременност  на всички успели момичета до края момичета! :lol:
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 12:30:39 pm от everton »
Успех на всички успяли момичета и много леки девет месеца, и дано и ние да има щастието се похвалим като вас. А съм пълви ден след трансфер и а мен дългото чакане сега започва. Още ваднъж много, много леки 9 месеца на успелите и много кураж и късмет на чакащите и почващите процедурата.
*
Благодаря ви много за пожеланията,момичета!От вашите пръстчета :D-в Божиите уши!
Аз още немога да се зарадвам-свило ми се е сърчицето и в главата ми се въртят какви ли не въпроси.Ама то си е нормално с тия хормони.
 Прегръщам ви и желая много сбъднати мечти на всички! :bighug:

Лиско имаш ли вече новини?
Миси,ти къде се изгуби?

Елия,честито и от мен-спокойна и красива бременност ти желая :bori_007: :bori_004:
Лис , :crossfingers:

*
Пиете ли още естрофем мг след като ве4е сте разбрали резултата. чудя се дали да го продължавам.
*
eliq аз продължих и с естрофема и с утрогестана , аспирина и фолиевата до 9 -10 седмица, така ми каза док. късмет и лека бременност:)
*
eliq  честито - леки месеци и само хубави неща  :D
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
А с Преднизолона докога се продължава знаете ли?
И още нещо искам да питам.Някой имал ли е постоянни киселини и как се е спасявал?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Здравейте момичета:)
Мисми, днес бях в болницата и доктора ми каза, 4е от 4-те ми ембрион4ета едното е сигурно за връшане:)Има още едно което се е оплодило добре, но до утре ще стане съвсем ясно дали ще разчитаме и на него:)третото не е много добро а 4етвъртото било с 3 ядра и док ми каза, 4е не му харесва и не е добро:)
Така, 4е...утре преди обяд отивам за трансфер и колкото ми върнат толкова:)

прегръщам ви.

Дидон, съжелявам за неуспеха, но трябва да вървим напред (макар, 4е тези думи са си просто думи и не винаги помагат).Искрено ти пожелавам да намериш твоята пътечка:)

И на всички ви пожелавам спокойствие:)

Пуки...това с киселините наистина е доста неприятно и мен ме мъчат от вчера:)Но аз все още мога да се спасявам защото нямам бебчета в корема:)Дано да ти мине:)
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 18:04:05 pm от Lisko »
*
Лиско,за утре ще стискам палци всичко да мине перфектно,що се отнася за ембриончетата-нали знаеш-за чудото и едничко стига.

Елия,не спирай лекарствата без докторът да е наредил.
Пуки,май може Талцит при бременност.
Момичета, зная че много се вълнувате, но моля ви дребните  неразположения ги споделяйте в темата за бременните. Нека уважаваме чувствата на другите.
*
Честито на Елия!

*
Лиско, много силно ще ти стискам палци за трансфера утре, а и още 10-тина дни след това!!!  :crossfingers: :bfp: :goodluck:

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
ВЕРА :flower: ,подкрепям те! :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
А с Преднизолона докога се продължава знаете ли?
И още нещо искам да питам.Някой имал ли е постоянни киселини и как се е спасявал?
Пуки ябълките помагат много!
  Успех!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Душка, благодаря ти много:)
Довечера като се прибера , ще ви пиша какво е станало:)
лек ден момичета:)
*
Ябълките не помагат на мен даже ми предизвикват още повече киселини.
*
Елия, честито и успех  :bighug:, и най сладкото бебче или може би две :wink:. Дано повлечеш крак в нашата силна група на русенките.  :cheerleader:
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 11:43:03 am от ЕVIQ »

[/url]
*
Мерси Теодок .Ще ти стискам палци.Дано пак да се организираме
*
Кой има пункции и трансфери тези дни? И няма ли момичета след трансфер?
*
Няма, мътят още :wink:

[/url]