0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хайде,Лиско,с теб сме.Ще има какво да ти върнат,естествено.
Мисмииии,ЧЕ СТИ ТО.
Само аз се моткам,чакам си 26ти
Аз ти се чудя на търпението на тебе. :lol:
*
Миииии,ако си го направя по-рано и ми покаже"-",така ще се сдухам,че може сама да си докарам неприятности...хехехе...оправдания...ма то ако е станало,няка да ми се размине да не се разбере :wink:

п.п. Можете ли да си представите,че ние с моето мъжле от след трансфера,нито веднъж не сме обсъдили въпроса станало ли е или не...ааа...само веднъж,излъгах го питах какво мисли и това беше
« Последна редакция: Февруари 24, 2008, 18:53:32 pm от didon »
*
Ох,Дидснко,ако знаеш само и аз какъв страх брах днес 2 часа докато си чакам резултата,ама то каквото е писано това ще става. :crossfingers:
*
Веднъж казах на док,че съм послушна и си слушам докторите.А той,"ми те послушните най-бързо успяват" хахаха... и сега слушам :lol: :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
mismi тихичко - честито! :D
Здравейте отново, моля ви ако има някои които ходи при Стаменов да ми каже, кога Ви казаха, колко яйцеклетки са извадени и оплодени. На мен днес ми беше пункцията и той каза, че ще ми се обадят по-късно но досега никой не се обажда?
Лис, на мен ми бяха казали да се обадя на Док вечерта към 19-20,00 ч. Той ми каза колко са хубавите яйца. Следващите дни пък ми се обаждаше ембриолога - към 10,00 - 11,00 сутрин, за да ми казва колко са оплодени и как се развиват, а и кога да ида за трансфер.

Тихо честито на Пуки и Мисми! Късмет!
« Последна редакция: Февруари 24, 2008, 20:13:58 pm от Жабче »
  09.11.2007
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте отново, моля ви ако има някои които ходи при Стаменов да ми каже, кога Ви казаха, колко яйцеклетки са извадени и оплодени. На мен днес ми беше пункцията и той каза, че ще ми се обадят по-късно но досега никой не се обажда?

Винаги веднага след пункцията ме информираха за бройката.

А вечерта на същия ден колко са се оплодили.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Блогодаря момичета, май като гледам утре ще звън да питм, защот днес вече е късно, доктора сутрина кза, че днес иска да си ходи към 5,6. Затов май няма смисъл дори да звъня в клиниката, не че там има кой да ми дигне. Ще търпя до утре.
*
Миси, изчакай още малко!
Мисми, стискам палци за удвоено ЧХГ след 2 дена.
Дидонче, и на теб  :crossfingers:
Гали, не се предавай още!
Късмет на всички момичета в процедури!
Аз ще докладвам утре вечер какво се вижда на 5 ден от стимулацията.

Лека вечер на всички!

Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?

Малко късно се включвам. За съжаление аз бях с извънматочна след ИКСИ, но и бях с пластика на единствената си тръба.
*
Искам да питам нещо ветераните във форума.Помнят ли случай да е имало тука на момиче с извънматочна след инвитро?

Малко късно се включвам. За съжаление аз бях с извънматочна след ИКСИ, но и бях с пластика на единствената си тръба.

Ще ти пиша ЛС,за да не занимавам всички тук с въпросите си.
*
още един ден до теста.Тази сутрин имах остра полка долу.Дано да не е лош признак,беше кратка остра и после премина.Офффф,дано всичко да е на ред.Хубав ден момичета.
Пуки,много сладки пухкави...пиленца си сложила
Дидони ще стискам палци.Очаквам хубава новина ;)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
още един ден до теста.Тази сутрин имах остра полка долу.Дано да не е лош признак,беше кратка остра и после премина.Офффф,дано всичко да е на ред.Хубав ден момичета.
Пуки,много сладки пухкави...пиленца си сложила
Дидон успех и от мен, много стискам палци за теб и всички останали момичета.А болката сигурно е придърпване и по скоро можеш да го тълкуваш като добър признак.Успех :goodluck:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дидон, утре ти пожелавам да не спреш да се усмихваш:)

Много стискам палци:)
*
Успех на всички и много стиснати палци и от мен. Нека утре ЧХГ-та ви са двойно по-високи и скоро да се преместите в мамешкия форум. :D
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Моите илюзии тотално се разбиха. Кръвният тест показа ЧХГ  0.1 . Това е ! Успех на всички Чакащи!. Но за да не ви звуча песимистично ще ви кажа друго. Имам детенце на 7г. И то е от ин витро. Бях най-голямата късметлийка, защото стана от 1- ви опит. Синът ми е много умен и красив. Когато споделих това с доктора сега, когато отидох за 2-ро дете, той ми каза, че по цял свят тези деца са по-умни от другите. Нямат обяснение за това... Може би защото са много чакани и желани и им се обръща повече внимание... Е да не си помислите, че са вундеркинди.... :) Аз няма да се откажа и ще правя 2-ри опит при първа възможност... Желая ви най-хубавите и здрави бебета... И знам какви герои сте, защото борбата за рожба е дълга, изстрадана и велика....
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Моите илюзии тотално се разбиха. Кръвният тест показа ЧХГ  0.1 . Това е ! Успех на всички Чакащи!. Но за да не ви звуча песимистично ще ви кажа друго. Имам детенце на 7г. И то е от ин витро. Бях най-голямата късметлийка, защото стана от 1- ви опит. Синът ми е много умен и красив. Когато споделих това с доктора сега, когато отидох за 2-ро дете, той ми каза, че по цял свят тези деца са по-умни от другите. Нямат обяснение за това... Може би защото са много чакани и желани и им се обръща повече внимание... Е да не си помислите, че са вундеркинди.... :) Аз няма да се откажа и ще правя 2-ри опит при първа възможност... Желая ви най-хубавите и здрави бебета... И знам какви герои сте, защото борбата за рожба е дълга, изстрадана и велика....

Съжалявам за неуспеха. :hug2: Пожелавам следващият да е Твоя втори успешен!

Да е здравичко детенцето ти и много усмивки за цялото семейство!  :D

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
миличка ,съжалявам за неуспеха,но вярвам,че това не е края и щастието отново ще те посети
:bighug:
думите ти ,ме просълзиха :balk_145:,