0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Авантата не винаги е чиста печалба  :lol: :balk_159:

*
Oooooх как се моля да забременея от първия път и да уреда някоя мацка с аванта от касата... :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
Oooooх как се моля да забременея от първия път и да уреда някоя мацка с аванта от касата... :)

Ми кво чакаш? :)
*
Здравейте, момичета! Стиснати палци на всички и пожелания за положителни резултати!
За лекарствата с изтекъл срок - ами аз имах едни с около 5 месеца изтекъл срок, ама нищо не ми стана  :D Според Александров производителите винаги давали 6 месеца по-малък срок от действителния, за да се презастраховат. Ако искаш, Дори, питай го, но мисля, че няма да са ти проблем лекарствата. На мен поне не бяха - е, аз ползвах само 300 ед.Пурегон, но всичко беше ОК.

Дороти, мила, ти кога почваш, че аз май пак ще се влача в АГ-то. Дано успея преди лятото, че не ми се чака до семптември, но ще видим  :?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

an2006 за прегнила става въпрос точно за след трансфера - не съм сбъркала. Бяха ми изписани 3бр.прегнил 5000 през 4 дена след трансфера като последният беше на 14 ден, което ме навява на мисълта, че наистина съм избързала със кръвния тест на 16-ти ден, когато имах 90 единици, а този от 19-тия ден ако сметнем че е реален - 30 единици ЧХГ пък е нисък за 19-ти ден.Ами незнам вие какво ще кажете, но гърдите са ми подути боли си ме ниско корема и не идва гадната лелка.От утре спирам лекарствата и каквото сабя покаже. Пожелавам на всички вас по-уверени резултати, защото всичко друго страшно много изнервя. Някой може ли да ми каже кога трябва да ми дойде цикъла ако е неуспешна процедурата? Успех :bighug:
« Последна редакция: Февруари 22, 2008, 16:18:48 pm от renive »
*
Пуки а какво показва уринарния тест.Айде кажи че и мен това ме чака.Аз съм 9 ден след трансфер и не съм си правила кръвни тестове
*
Пуки а какво показва уринарния тест.Айде кажи че и мен това ме чака.Аз съм 9 ден след трансфер и не съм си правила кръвни тестове

Ми вчера на 74 ЧХГ уринния ми даде много бледа втора черта. Така че не вярвайте много на уринни предвид че тези които ползвам са с чуствителност 25.
Здравейте момичета, да се присъединя и аз. Днес е 12 ден, имам два фоликула, аз съм с лека стимулация. Довечера ще ми слагат прегнил, а след два дни е пункцията. Имам въпрос, сигурно е разисквано вече някъде, но не срещнах досега отговор - защо се поставя прегнил преди пункцията и от какво зависи колко единици да е?
Успех на чакащите.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
an2006 за прегнила става въпрос точно за след трансфера - не съм сбъркала. Бяха ми изписани 3бр.прегнил 5000 през 4 дена след трансфера като последният беше на 14 ден, което ме навява на мисълта, че наистина съм избързала със кръвния тест на 16-ти ден, когато имах 90 единици, а този от 19-тия ден ако сметнем че е реален - 30 единици ЧХГ пък е нисък за 19-ти ден.Ами незнам вие какво ще кажете, но гърдите са ми подути боли си ме ниско корема и не идва гадната лелка.От утре спирам лекарствата и каквото сабя покаже. Пожелавам на всички вас по-уверени резултати, защото всичко друго страшно много изнервя. Някой може ли да ми каже кога трябва да ми дойде цикъла ако е неуспешна процедурата? Успех :bighug:

Аз не бих спряла лекарствата!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте момичета, да се присъединя и аз. Днес е 12 ден, имам два фоликула, аз съм с лека стимулация. Довечера ще ми слагат прегнил, а след два дни е пункцията. Имам въпрос, сигурно е разисквано вече някъде, но не срещнах досега отговор - защо се поставя прегнил преди пункцията и от какво зависи колко единици да е?
Успех на чакащите.

За да се таймира овулацията и зависи от броя на фоликулите. Количеството го преценя лек. лекар.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Здравейте момичета.Сега се връщам от трансфер на садолетчета 3бр. лекара каза че са с доста добро качество след размразяването.Дано поне едно се хване този път :bori_020: Стискам палци на всички в процедура :babyflips:
*
Прави сте за лекарствата, момичета, но категорично отрицателен беше тоя тест, два пъти го правих. Нямам сили да пускам кръвен и пак да видя 0,00. Не ми беше лесно, но възприех мисълта, че и този път е провал.
Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата.

Успех на всички бъдещи мами!
*
Прави сте за лекарствата, момичета, но категорично отрицателен беше тоя тест, два пъти го правих. Нямам сили да пускам кръвен и пак да видя 0,00. Не ми беше лесно, но възприех мисълта, че и този път е провал.
Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата.

Успех на всички бъдещи мами!

Ама си диване. Пуснах ти линк към случката на Тигра.Казах ти и за Вера. Не спирай лекарствата докато не направиш кръвен.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Подкрепям последнот мнение на Пуканка. Има редица случаи, в които стават грешки и т.н. А пък за уринните тестове да не говорим просто..

*
пуки видях че си тук стискам ти палци имам въпрос към теб зашото ти си минала през всичко ако мц ти доиде вечер брои ли се за първи ден 6те правя наново хорм изследвания този път във варна нямат доверие на тези от добрич а неискам да изпусна датата ако се брои трябва да се мятам за варна утре
*
пуки видях че си тук стискам ти палци имам въпрос към теб зашото ти си минала през всичко ако мц ти доиде вечер брои ли се за първи ден 6те правя наново хорм изследвания този път във варна нямат доверие на тези от добрич а неискам да изпусна датата ако се брои трябва да се мятам за варна утре
Ако ти дойде след 14.00 часа ,като първи ден броиш следващия.
*
Ох, с тея уринни тестове.... :?

При ЧХГ 530 - Шуър Чек продължаваше да ми показва много бледа втора черта!
Така че, откажете се да правите уринни тестове и да разчитате на тях за информация!
А лекарства да спирате на базата на уринен тест, без указание от доктора, извинете, ма е несериозно!!!

Успех мили момичета!
*
Bora82 я заболя устата една година да ни го повтаря това и пак нещем да проумеем че уринните тестове не струват. Бора,продължавай да го натякваш и в бъдеще.Срещнах истории където е имало смисъл като го казваш.
*
пуки много много ти благодаря :bighug: :balk_81:
момичета, имам леко кафеникаво зацапване /много е малко/.Толкова съм претеснена ,че получи леко сърцебиене и вдигнах кръвно.На 11 ден кръвния ми ден ЧХГ - 9.54 , днес ми взеха кръв , но резолтата ще го знам чав в понеделник защото в Търново няма лаборатория която да прави такова изследване.Кръста и корема ниско долу продалжават да ми болят .Днес не съм си мерила температурада но до вчера я вдигах до 37,4.Утре ще званя на доктора , но исках да разбера, вашето мнение за това.