Аз го докарах до отрицателен тест на 15-ти ден, кръвен не съм пускала, защото имах и едно кафяво зацапване, спрях си лекарствата и добре, че ги спрях, защото и зацапването ми спря. Според мен е бил някакъв по-оскъден цикъл. Вече толкова съм претръпнала, че даже и не страдам, ще ходя на преглед другата седмица, дано се възстановя бързо и хайде пак отначало.
Момичета, дано имате повече късмет от мен и само положителни тестове! Отрицателният аз го прибрах вече, а положителните останаха!
Не трябва да спираш лекарствата по своя преценка това зацапване може да говори точно за това че си бременна При мен беше точно така имах зацапване към 7 ден след това на 18 ден направих теста беше++ и към 20ден отново зацапване което спря до 7г.с.когато имах доста по обилно ръждиво течение продължило около 10 дена.Чета редовно и следя внимателно всички момичета тук знам мъките трудностите през които минаваме всички аз имам 3 опита ин витро за съжаление и 3 тия завършил с неуспех в 14г.с.но знам че борбата трябва да продължи до крайния резултат.Желая на всички момичета тук успех и здрава психика.Продължавам да ви следя и да стискам палци
!!!