0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
:lol: :lol: :lol:Появиха ми се бутонките и веднага се обаждам.
Ей ме ,Пукиии
Как сте бре ,момичета?
Пукииии,истръпнаха ми палците от стискане...ехоооо...

Пък аз преди да видя това писах на Рали Пат че не може да пишеш. Я сега ти й пиши че си се оправила,че да не търси проблема. :lol:
*
Пуки, кажи за резултата, имай милост към стискащите палци!

*
Пуки, кажи за резултата, имай милост към стискащите палци!

Абе няма да я бъде мойта работа.Даже не исках да ви занимавам повече със себе си и моите резултати.Поне да ми идва,че така нито пада,нито се вдига и е крайно изнервящо. Вдига се както досега с около 50 % само и трябва да продължавам да се дупча докато се вдига все пак и вече незнам как ще понасям резултатите.Така иска лекарката ми.Вените ми станаха на рани и мехури където ми взимаха кръв-някаква алергия получих от лекопласти и незнам вече къде ще ме дупчат.
Пуки  :bighug: Моля се при теб нещата да се развият в положителна посока. http://avatars.kards.ru/images/avatar/357/35671_prev_98.gif
 :crossfingers:
*
Пуки не се отчайвай точно сега,мисли позитивно ще стане.Ще чакаме добри резултати :crossfingers: стискам палци.Много много успех. :balk_5:
*
абе, защо не продължиш да си слагаш утрогестана и да поизчакаш малко с изводите.Както ти казах някъде преди,опитай се да си представиш за момент че си заченала естествено,закъсняло ти е и си си направила уринарен,който е +.Какво ще направиш,ще изчакаш още малко и ще отидеш на лекар да видиш какво става...

Много е гадно,но докато няма истинско доказателство,сиреч цикъл всичко е възможно...

:oops: :oops:много съм добра на думи, ще се видя и аз след някой и друг ден как ще треперя като зайо байо
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 21:01:29 pm от didon »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Пуки, наистина потърпи още малко:)ама ако може с по-позитивни мисли, ако пък неможе пу да си бременна ама не малко ами много бременна:)
Здравейте, момичета!Аз не съм от вашата групичка, не съм правила още АРТ (все още се подготвям психически), но искам да знаете,че постоянно следя с вълнение темата и много ви  :crossfingers:.Чувствам ви толкова близки  :grouphug2:, моля се, всяка от вас много скоро да се сдобие с така желаната рожба, защото го заслужавате. :goodluck:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Пуки, стискам палци нещата при теб да продължават да се развиват във възходяща посока.
Блу скай, и на теб ти стискам палци да ти потръгне добре стимулацията. :D
Успех и на всички останали.

*
Пуки, стискам палци за положително развитие на нещата!
50% е все пак нещо. А какво казва док?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Пуки, стискам палци за положително развитие на нещата!
50% е все пак нещо. А какво казва док?

Доктора казва,че медицината не е математика,но тя винаги ме е успокоявала за всичко и никога не ми е казвала лоши неща,дори когато е имало такива.Изчаква и го прави или като е сигурна или ако е много важно и трябва операция.Така например винаги ми е казвала че останалата ми една тръба е здрава и мога да забременея естествено, и чак преди инвитрото ми призна,че била нагъната доста а тогава шанса да забременея естествено не бил голям,така че избора ми за инвитро бил правилен.
здравейте момичета
днес си видях резолтата на ЧХГ - 9,54mlU/ml.Това как ви се вижда.Обръщам се първа към вас защото на доктора , ще звъня чак към три часа тогава е свободен.
Благодаря Ви предварително

*
Пуки, Дживотинче, много силно ви  :crossfingers: :bighug:Медицината наистина не е точна наука, нито една жена, забременяла по ест начин не си следи с колко точно и се покачва ЧХГ - то в крайна сметка.
Барбарон наблизо е пазара на Красно село, там не може да няма някакъв интернет клуб. Ще ти пиша на личния и Успех;-)))
Здравейте момичета,
в момента съм на стимулация за ин-витро-6 дена ми слагат фостимон ,а вчера док ми каза че съм образувала само 4 фоликула и ми дадоха още инжекции до 22.02
и на 23.02 пак съм на преглед.
Искам да питам колко фоликула трябва да образувам?
Благодаря ви предварително
Пуки  :crossfingers:
anileda
Барбарон на пазара на Красно село няма интернет клуб .приятелите в които бяхме отседнали живеят дочно до пазара на Красно село първо там проверихме , но уви нямаше

*
здравейте момичета
днес си видях резолтата на ЧХГ - 9,54mlU/ml.Това как ви се вижда.Обръщам се първа към вас защото на доктора , ще звъня чак към три часа тогава е свободен.

Ми на положителен тест прилича, но напиши референтните стойности и на кой ден от трансфера е правен теста?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
здравейте момичета

Принципно е положителен таст, важно е на кой ден от трансфера е направен теста и дали не манипулиран от Pregnyl.

Искренно ти желая да е хубавата новина...  :cloud9:
« Последна редакция: Февруари 21, 2008, 10:56:49 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте момичета,
в момента съм на стимулация за ин-витро-6 дена ми слагат фостимон ,а вчера док ми каза че съм образувала само 4 фоликула и ми дадоха още инжекции до 22.02
и на 23.02 пак съм на преглед.
Искам да питам колко фоликула трябва да образувам?
Благодаря ви предварително
Пуки  :crossfingers:

anileda, при стимулация за Ин Витро е относително количеството на яйцеклетки. Индивидуално е и зависи от самия ти организъм.
 Принципно по-голямото количество предразполога към по-добър подбор на ембриончета при трансфера.
 От значение е как  организмът ти  реагира на определен медикамент.

Не се притеснявай сега, и 4 яйцеклетки са достатъчни да забременееш.

Пожелавам ти успех!

Ти къде правиш процедурата?

« Последна редакция: Февруари 21, 2008, 10:49:43 am от deep »

теста е на 11 ден след трансфер.Прегнил ми поставина преди пункцията 500 единици.След пункцията си поставям вагинално по 2 таблетки Утрогестан 100 на 8 часа, а след трансфера до вчера ми бина фраксипарин.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
теста е на 11 ден след трансфер.Прегнил ми поставина преди пункцията 500 единици.След пункцията си поставям вагинално по 2 таблетки Утрогестан 100 на 8 часа, а след трансфера до вчера ми бина фраксипарин.

Сигурно имаш предвид Pregnyl 5000 IU. Ако нямаш търпение да разбереш то тогава  другиден отново пусни  кръвен тест, за да видиш динамиката на ЧХГ хормона.

Прегнила би трябвало да не е повлиял теста въпреки, че зависи от организма ти как го разпада...