0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Много си нетърпелива Пуки, айде успех днес, ама то вече се знае... preggo

Мене днес не ми се ходеше, ама лекарката каза че трябва от тяхната лаборатория да пусна и да й дадат резултата а не да си правя квото искам. :wink:
*
Ако не беше бързала толкова с ранните тестове щеше да си спестиш доста притеснения.Ама какво ти се карам и аз като сигурно по твоите стъпки съм тръгнала. :DМай и аз ще пусна кръвен на 10,11 ден.Иначе освен болки в гърдите друго нищо не ме мъчи пък ще видим.
*
Айде Пуки късмет днес.И да кажеш резултата да не ни държиш в неведение.
С теб смееее.
*
Няма да съм изненадана какво ще каже док,Пукиииии,защото отдавна знаем :lol: :wink:
Хайде,здраве и късмет...и все пак ще ми е приятно да го прочета по-късно и да ти видя ухилената физиономийка.  :bighug:
*
на мен днес ми е 9ти ден.Продължавам да се чуствам дебеличка, да си попръцквам и да се подръпваме с това нещо отзад на таза.Обаче съм добре.Не искам да казвам нищо,за да не стана ои-късно за смях :oops:

До 26ти,деня за теста имамоще мнооого време.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, момичета! Аз редовно ви чета, защото и аз се подготвям за АРТ и силно ви стискам палци!!!! Пуканка, а теб те мислих дори и докато бях на почивка миналата седмица и не влизах в нета! Бях сигурна, че ще успееш!!! И сега ти стискам още по-силно палци всичко да е наред! Ако можеш прати ми на лични координати на диктора с иглотерапията! Дали не беше нещо друго? 
Хайде успех на всички в процедура!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дидон, всичко ще е наред, само продължавай да си стоиш спокойно на д-то:)
Хаиде момичета, само положителни тестове да имате за да прихванем и ние от вас:)

Аз днес съм малко тъжна.Оказа се, 4е само левият ми яйчник функционира и си имам само 4 фоликул4ета.Преди 8 години когато ме оперираха, докторите са ми спестили това, 4е десния почти са го махнали.
Но не губя нито надежда нито сили защото зная колко силно искам да збъдна мечтата си.

Прегръщам ви и днеска едната свещичка в църквата ще е за всички вас.
пазете се:)
*
Лиско,от тези четири фуликулчета-перфектни яйцеклетки и ембриончета.За чудото стига и само едничко.Желая ти твоето чудо.Иблагодаря за свещичката.
*
Пуканка, всичко ще е наред - стискам ти палци, макар, че всички вече сме сигурни в резултата;-)))
Дидон - с теб сме, миличка  :crossfingers:
Лиско 4 фоликулчета си е едно чудесно число, дано да са качествени!
Мисми, Миси - успех момичета :bighug: :bighug:
Бабарон0708 и аз съм при Владимиров, надавам се скоро да започнем инвитро, чакам си инхибина сега. Ти докъде я добута?
Олимпия, пиши как върви подготовката;-)))
Хайде, УСПЕХ на всички, ако съм пропуснала някой и добре да си влачите крачетата;-))))
здравийте момичета
днес ми поточиха малко кръв , но резолтата ще знам чак в петък,защото кръвта се изпраща в Пловдив в Търново няма лаборатория която да прави такова изслидване.Мисля в петък да отида да ми роточат пак малко къвчица :D след като видя резултата и да я пратя в клиниката където правиме процедура

Танита, довечера изчезвам за София и утре - първи преглед - 4 ден от стимулация!
Стискайте палците! А тебе ще те чакам там! Аз ще съм старша там  :lol:

Е, не ме осведомихте софиянки за някой интернет клуб в София, че да ви наблюдавам отвреме навреме.  :lol:

Успех на всички в процедура!
*
Лиско, по-малко,по качествени.На мене кво като ми извадиха много? Хем се надух,хем половината брак отидоха, и накрая само 6 ми останаха от близо 30.
barbaron0708 около клиниката на д-р Владимиров няма интернет клуб.И за мен това беше много кофти.Ходихме в един сравнително близо до клиниката ,намира се в един подлез и се казваше "Микрофон и мишка" трябва да попитам половинката къде точно беше защото аз съм толкова неорентирана в София.
Стискам ти палци, там всички са много внимателни и благодарение на тях всичдо при мен мина много леко.
Много много късмет

Микрофон и мишка е в подлеза на кръстовището на бул.България и бул.Акад.И.Гешов.
Не е никак близо... :( Но пък е нещо!
Аз от суринта се опитвам да се сетя някой клуб, но уви - нищо.
А до преди година живеех в Лагера..
Благодаря ви - все е нещо. То пък и като нямам кво да правя по цял ден, та не ми пречи да се разхождам. А, Нанче, то и аз около нас не знам вече интернет клубове - кот си имам в къщи - не са ми нужни да ги знам.
Ще намеря - споко!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ех, добре, че ви има, че иначе със сигурност щях да се паникьосам:)
А сега като прочетох...прави сте - 3,4..колкото толкова, по важно е да са качествени:)
А както Мисми казва...за чудото и 1 стига.
Благодаря ви.

Сега да се поразходя да видя какво се е случило слетобяд тук:)
*
Дидон ми се губи нещо днес.Къде си бе Дидонче?
*
Пуки нищо не казваш как мина днес при док?
*
 :lol: :lol: :lol:Появиха ми се бутонките и веднага се обаждам.
Ей ме ,Пукиии
Как сте бре ,момичета?
Пукииии,истръпнаха ми палците от стискане...ехоооо...
*
Момичета, и аз почвам утре стимулацията - да видим колко единици Пурегон ще ми изпише докторът.
Много се радвам, че е толкова ведро настроението тук.  :)

Успех на всички!  :grouphug: