0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
За преднизолона не се тревожете:)Докторите ви си знаят работата:)Аз го пия вече 18 дни и днес доктора ми каза, че поне до теста ще си го пия със сигурност.А теста ми ще е най рано след около месец:)Моята доза също е по таблетка и половина вечер.С Пуки точно това обсъждахме, че ни деиства доста зле но няма как, нали е за хубаво:)
Иначе страничните ефекти са напълняване,задушаване,на мен ми причинява сърцебиене а и имам чувството, 4е имам 3 гуши:)

Днес ми беше първия преглед.Имам си 4 фоликул4ета по 8мм от ляво но док неможа да види в дясно понеже инатестия ми десен яйчник се покри:))))Намалиха ми и дозата на декапептила.Засега всичко изглежда ок.

Успех на всички и хайде на разходки, че времето се оправя:)
*
Пуки, защо не пуснеш едно контролно ЧХГ, за да видиш дали се удвоява, вместо да се притесняваш? Стискам палци всичко да е наред!
*
Lisko,чудесен старт!
*
Пуки, защо не пуснеш едно контролно ЧХГ, за да видиш дали се удвоява, вместо да се притесняваш? Стискам палци всичко да е наред!
Пуснала съм.След около час ще е готово.Че и на мене ми е интересно след това кървене останало ли е нещо.То и без това ЧХГто говореше за едничко само.Ноооо горе главата.
*
Пуснала съм.След около час ще е готово.Че и на мене ми е интересно след това кървене останало ли е нещо.То и без това ЧХГто говореше за едничко само.Ноооо горе главата.

Айде казвай резултата до кога ще чакаме.
*

Айде казвай резултата до кога ще чакаме.

Мене питаш ли ме как чакам. :lol: :lol: :lol:През минута отварям сайта на лабораторията да видя ама нъцки още.Абе трябва да е по-висок предполагам ,щом уринния ми днес беше с доста по-наситена втора линия.Ама аз на уринните не вярвам хич де.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Айде, и аз в групата на чакащите, Пуки.  :D

И ако е висок резултата, ще дойда да те натупам, Тома неверни :wink:!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Всички чакаме Пуки.
*
Е няма да я бъде мойта работа тоя път. Няма удвояване.Резултата ми пак през 48 часа е 27.31.  Предния път беше към 18 а по-предния към 10

*
Не бързай да се отчайваш.Все още нищо не е загубено.Все пак лелката не е дошла.
*
hCG калкулатор
При стойности:
8 д - 10,59
10 д - 18.56
12 д - 27.31
за последните 2 дни ти дава 50 % увеличение, малко по-ниско, отколкото е необходимо. Но пък ако беше 29 днешната стойност, калкулатора дава повишението като адекватно. Обаче за 4 дневния период - от 10 до 27 - дава 64% увеличение, което е абсолютно адекватно. Като добавим и по-наситената втора черта на уринния тест, мисля, че не трябва да бързаш да отписваш опита, без да се опитвам да те напомпвам излишно. Все пак това е твърде ранно тестване. Успокой се. Успех!
*
Ама Сигнусче, нали трябва 100% удвояване за 48 часа? Или аз нещо не схващам? Тоест днес тия 18 трябваше да са минимум 36.
*
Удвоява зе за 48-72 часа. Пуки, изчакай. Ако знаеш как знам какво ти е  ... С теб сме. Надявам се да имаш късмет.  :bighug:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Пуки,спокойствие миличка,доста от момичетата тук знаем какво ти е и сме с теб!Силно гуш от мен и стискам палци това 27.31 да е твоето слънчице след 9 месеца!
*
Пуки,прегръщам те силно и те съветвам,да се успокоиш,ама в смисъл,не да не се питаш всеки ден какво става,а да си кажеш че е станало и просто да позволиш на времето да мине.

А за себе си реших ,че този път няма да давам кръвен,е...и имплантирането.Ако е станало ,станало, няма да си пиля нервите.Аз лично това,дето Пуки го преживява,няма да мога да го понеса...

Много целувки и прегръдки и сили,ти пращам,Пуки
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Пуки, за 48 часа трябва да е поне 60 % тоест при теб би трябвало да е 28.8.Не бързай да отписваш опита.Просто много рано започна да тестваш....
То хората не случайно са казали поне 10-11 ден

Стискам палци, успех!

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
я да питам пак нещо.При бременност кръвното повишава ли се според вас.
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today

Аз не мисля.
Поне не съм чувала да е сериозен критерий...

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

Мойто тези дни се качва няколко пъти на 135/95 и пулс 124  Обикновенно съм с ниско. Незнам от бременност ли е или от някое от лекарствата.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

За съжаление в напреднала бременност се случва повишавене на кръвното налягане но е необходимо незабавно лечение.

Ако имаш предвид това да е признак на бременност - НЕ, по-скоро е плод на пренапрежение.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън