0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.Имам едно въпросче ако някой може да ми помогне.Но първо успех желая на всички който са в процедури.Пуки желаяти от все сърце едно хубаво бебче  :bori_002: може и две. Предстой ми втори опит сега във петък 22.02 със замразени ембр. но се притеснявам че само пия за лигавицата естрофем и фолиева кис. нищо друго не ми каза док. а и утрогестан.Ако можете да си дадете вашето мнение.И ако някоя от вас го е правила с замразени моля да ми каже как е минало. Предварително благодаря. :P
*
При мен също беше с естрофем, фолиева, но пиех и преднизолон и аспирин протект, а 5 дни преди трансфера и утрогестан започнах. Същото е почти.
Успех!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Днес май ще бъде трансфера. Вчера ми се обадиха от клиниката и  ме зарадваха, че всичките 9 фоликула са се оплодили и са много хубави. Днес чакам да се обадят и май трансфера ще е следобяд.
 Пуки мисля, че си preggo
Успех на всички!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Misi, ами ти си отличничка:)
дано всичко мине добре и след 14 дни положителен тест:)

Пуки, и на теб много усмивки и дай Боже успех:)))Дано, дано:)

Момичета, да ви питам и аз нещо:)При първото ин витро инжекциите за стимулацията ми бяха мускулни а сега от 2 дни съм на декапептил и пурегон но са ми подкожни?
Не да не съм разбрала защото док ми го е написал:)
Как беше, и е, при вас и каква е разликата?
Само да уточня, че първото ин витро ми беше преди 7 години и с други лекарства (ако това е от зна4ение).

Дидон, ти как се чувстваш?
*
Здравейте момичета.Имам едно въпросче ако някой може да ми помогне.Но първо успех желая на всички който са в процедури.Пуки желаяти от все сърце едно хубаво бебче  :bori_002: може и две. Предстой ми втори опит сега във петък 22.02 със замразени ембр. но се притеснявам че само пия за лигавицата естрофем и фолиева кис. нищо друго не ми каза док. а и утрогестан.Ако можете да си дадете вашето мнение.И ако някоя от вас го е правила с замразени моля да ми каже как е минало. Предварително благодаря. :P

Октомври месец имах трансфер на замразени. Преди процедурата вземах също като теб естрофем и утрогестан. Ембрионите са  размразяват предния ден, за да се  види как се развиват и кой са подходящи за транфер.Възможно е след размразяването някои да не се възстановят, при мен от три  единия не започна да са развива и ми върнаха два, според доктора много добри. След трансфера продължих със същите лекарства, естествено и фолиевата си продължава, но аз не съм я спирала от една година. За съжаление  моят опит беше неуспещен. Желая ти успех.
*
а сега от 2 дни съм на декапептил и пурегон но са ми подкожни?
Не се притеснявай, добре си разбрала, бият се подкожно. Пурегона в коремчето, а декапептила (предполагам, че е микродози 0,1) може в ръката или в корема.
 Скоро разбрах, че ако пурегона е повечко единици (например над 300 еднократно) може да се бие и мускулно.
 Това от мен, нека и другите момичета кажат тяхното мнение.  :D
*
първия път инжекциите ми бяха "Гонал" и се биеха подкожно.Сега бяха "Меногон" - мускулно / в дупето /

Лиско,тази сутрин станах и ми се струва,че нищо ми няма.Леко ми стържеше корема сутринта,но после ми премина.От вчера вечерта се появи едно дърпане отзад пък сега,хехе,за да не ми омръзва...
Гърдите,като че ли не ме болят,леко са уплътнени...не знам...тази сътрин съм малко по-неуверена...

Късмет,късмет,късмет на всички девойки в процедура/а и не само на тях/
Днес ми е 6ти ден,ако броим и деня на трансфера
*

Lisko

• *
  • 5448
Благодаря ти Пета:)

от днес сутринта пожелах в коремчето и двете:)
*
от днес сутринта пожелах в коремчето и двете:)
Ами да, там по не боли. Успех!  :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Мисинка, ти си отличничка :D Пожелавам лек трансфер и после.. :bfp: :crossfingers:
На всички ви- късмет :D

*

Lisko

• *
  • 5448
:)Без такива неуверености Дидон:)
Всичко ще е наред:)
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Днес ми предстои труден избор - колко ембриончета да ми върнат.
Към обяд ще ходиме в клиниката и ще говориме с док и трявба да вземеме решение.
Страхувам се дали ще е правилното. И после ще е трансфера.
Сега изпих утрогестана, за да бъде чисто влагалището и едвам си държа очите отворени - много ми се доспа.
Надявам се всичко да мине добре - така както започна.  :balk_50:
Малко съм притеснена.
*

Lisko

• *
  • 5448
Миси, не се тревожи и за това:)Важното е, че ги има и сигурна съм док ще ви помогне да направите правилния избор а ти пази спокойствие защото е важно за ембриончетата:)
Успех мила и стискам палци:)
*
Миси, те ще ти препоръчат колко да върнеш.Послушай ги.
*
Миси,ще обсъдите съвместно с докторът броиката.Определящо е качеството-колкото по-хубави,толкова по-малко.Когато се оплодиха моите също бяха мн.хубави,но в деня на трансфера някои вече бяха с фрагменти. :(
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Didon,недей миличка да търсиш признаци,защото те понякога се появяват по-късно :balk_602:!Имаш и мойте  :crossfingers:!
Пуки,мисля,че ЧХГ-то ти говори за  preggo!
Миси,наистина док ще ти препоръча,колко да върнете,довери се!Стискам палци следващите 9 месеца да се тревожиш как да не ти става лошо,например!
*
Не трябваше да бързам да се хваля. Преди малко прокървих.По-скоро е нещо бежаво кафяво.Явно това ще е менструацията ми,макар и по-рано.
Е,следващия месец ще пробвам със замразените. Не трябва да се отчайвам. Поне за няколко дни усетих какво е чуството да си бременна.
*
Не трябваше да бързам да се хваля. Преди малко прокървих.По-скоро е нещо бежаво кафяво.
Докато не тръгне ярка кръв, надежда има. Не се предавай толкова лесно. Обади се на док, може би ще ти увеличи утрогестана.
*
Леле, Пук, сигурно ли е, че си прокървила. Може само да е зацапване.
*
Хей,хей,Пуки...чакай да ти кажа сега...
ПРЕДИ МНОООГО ГОДИНИ,КОГАТО БЯХ МЛАДА И ЗЕЛЕНАЗАБРЕМЕНЯХ.Първите дни от закъснението ходех на 15мин до тоалетната да проверявам дали не ми е дошло.Търчах нагоре и надолу ,само и само да ми дойде и хоп,по едно време три петна,кафеничкави.Викам си,ох слава Богу,ще се оправя.обаче, нееееее.Стигна се до аборт

недей така,веднага да си мислиш,че всичко е пропаднало,все пак не се знае още какво е това кафеничкаво нещо...постарай се дА не пропадаш...пък и ти нали беше с повече ембриончета.Ми ако с едното не е потръгнала работата нали някак си се изчистваш от него,знам ли...