0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, много късмет на всички. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пук и аз така викам - и трите да останат. :lol: :lol:
На мен днес санитарката ми вика, три вливания - три бебета.

Ти кога ще правиш  процедурата Мари? Би трябвало да е съвсем скоро след вливките.
*
Аз съм на лека стимулация, само с клостил - днес започнах.
Аз пък ви пожелавам по две!
Чак толкоз ли послушни сте били бе, че искате по три!  :lol:  :lol:  :lol:
Пуки, намери си занимания - лесни и интересни! Да ти мине по-бързо времето. Пък и използвай да си починеш малко - не е зле! От опит знам.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Аз съм на лека стимулация, само с клостил - днес започнах.

Мари ,стискаме ти палци!!!! :D :D :D
*
Мари,щом два пъти е ставало и сега ще стане,но за 9 месеца :P,защото май за първи път взимаш мерки с вливките.И айде пак за близнаци побачкайте,че като ми идваш на гости да е пълна лудницата. :lol:
*
Пук, не е 2, а 3. А и имам съмнение за още 2, но не са диагностицирани от д-р и затова по принцип не ги смятам. Вливанията не са първите мерки, последната бременност уж беше със всички мерки, като започнеш от фраксито и още един куп лекарства и накрая пак същото. Аз затова съм се заловила за тези вливания, ако не стане просто не мога да мисля какво следва, нищо не остана което може да си направи. Дано да сте прави.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Аз затова съм се заловила за тези вливания, ако не стане просто не мога да мисля какво следва, нищо не остана което може да си направи. Дано да сте прави.

То няма да има какво да правиш, няма да е необходимо, миличка. Всичко ще се развие така както трябва, защото знам, че си мноооого близко до твоите дечица. Прегръщам те! И кураж, тази година е твоята година!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Mary, този път ще успееш, миличка!  :bighug: Прегръщам те много силно!
Мари, ще успееш миличка! Я виж колко мацки тук ти стискаме палци :crossfingers: :grouphug:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Mary, много стиснати палци, късмет и успех и от мен! Силно вярвам, че ще успееш! Повярвай и ти! :crossfingers: :goodluck: :bighug:

*
Благодаря ви много, много.
Дано този път наистина да е успешен.
*
Благодаря ви много, много.
Дано този път наистина да е успешен.
Ще е!!! :balk_21:

*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Мари,дано да е успешен и да гушкаш след 9 месеца твоето слънчице{а може и две :wink:}!
Пуканка,An2006, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен и дано след  :bfp:да видите и най-чаканите тупкащи сърчица!
*
Много благодаря за хубавите пожелания. С такава подкрепа, няма начин да не успеем.
Стискам палци за всички момичета в процедура. Да няма нито един отрицателен тест! :bighug:
*
Мари,дано да е успешен и да гушкаш след 9 месеца твоето слънчице{а може и две :wink:}!
Пуканка,An2006, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен и дано след  :bfp:да видите и най-чаканите тупкащи сърчица!

Момичета имате стиснати палци и от мен. :crossfingers: :crossfingers:
*
Мари,успех ти желая!
*
Мари, ан2006, Пуканка, и аз съм с вас и ви стискам силно палци.  :goodluck:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Късмет на всички!!! :crossfingers:
*
докладвам.Пункцията мина днес.Изтеглиха 5 фоликула,от които 5 яйцеклетки,обаче еднта не си е имала белтък и жълтък,Така, че остават 4 .Утре ще разберем колко са се оплодили и с какво качество са.Дано да са добри/пупупу/

Имам неприятна тежест в яйчника.Явно е нормално.На прегледа нямаше никаква течност,пък и хиперстим не се очаква с тези три инжекции...
Утре ще докладвам за продължението

Стискам палци за всички момичета в процедура

така както смятам,аковсичко е наред,може имоя трансфер да е в чест на влубените
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Браво, Дидон :D Добре си се справила. Дано и утре и занапред новините да са добри :D А на теб бластоцисти ли ще ти връщат и ако да- защо? Успех от мен.