0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
за да се започне стимулация, кистата трябва да е по-малка от 10мм и E2 под 60pg/ml. с две думи да не е функционална. аз имах киста при последния ми опит, но беше под този размер и E2- 23 pg/ml. не се наложи пункция, опита беше успешен.
въпроса ми е когато се почва Пурегона, Диферелина спира ли се или вървят заедно? защото от Събота ще почвам Пурегона а Диферелин ще ми остане доста от изписания.
А какво е депо блокаж?
Блокаж се прави за да подтиснат собствените ти хормони и овулация,за да могат лекарите след това да създадат процеса "изкуствено" - чрез стимулацията,и по този начин да имат възможно най-голям контрол върху нещата - т.е. могат да таймират времето на овулацията/пункцията на яйцеклетките когато са готови. Иначе без блокажа си има голям риск да си овулираш естествено и да "изтърват" момента,така да се каже. Хайде успех на всички в новата темичка!
Цитат на: Counterfeit в Декември 28, 2007, 20:31:10 pmБлокаж се прави за да подтиснат собствените ти хормони и овулация,за да могат лекарите след това да създадат процеса "изкуствено" - чрез стимулацията,и по този начин да имат възможно най-голям контрол върху нещата - т.е. могат да таймират времето на овулацията/пункцията на яйцеклетките когато са готови. Иначе без блокажа си има голям риск да си овулираш естествено и да "изтърват" момента,така да се каже. Хайде успех на всички в новата темичка! Пуканка, за теб!
Охххххххххххххх.Нищо не разбирам.
Цитат на: Pukanka в Януари 14, 2008, 17:49:35 pmОхххххххххххххх.Нищо не разбирам.Сериозно ли?!
Здравейте и късмет на всички започнали процедура.На мен ми сложиха Диферелина и се установи чрез кръвен тест с малко над допустимата стойност полож.ХлАмИДИЯ.Въпросът ми е има ли отношение Хламидията към инвитрото за успеваемост . Предварително благодаря.