0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
за да се започне стимулация, кистата трябва да е по-малка от 10мм и E2 под 60pg/ml. с две думи да не е функционална. аз имах киста при последния ми опит, но беше под този размер и E2- 23 pg/ml. не се наложи пункция, опита беше успешен.
*
за да се започне стимулация, кистата трябва да е по-малка от 10мм и E2 под 60pg/ml. с две думи да не е функционална. аз имах киста при последния ми опит, но беше под този размер и E2- 23 pg/ml. не се наложи пункция, опита беше успешен.

Благодаря ти много. А след това какво направиха с кистата ти?
*
дръпнаха я и нея по време на пункцията заедно с яйцеклетките  :)
въпроса ми е когато се почва Пурегона, Диферелина спира ли се или вървят заедно? защото от Събота ще почвам Пурегона а Диферелин ще ми остане доста от изписания.

Звучиш ми като по къс протокол, в който случай ще слагаш и двете лекарства.  Ако не си с депо блокаж, то той (Диферелина) продължава до пункцията.
*
А какво е депо блокаж? :oops:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
А какво е депо блокаж? :oops:

Надявам се, че се шегуваш! :wink:

А ти нали си с микродози?
*

eganeva

• 4584
Блокаж се прави за да подтиснат собствените ти хормони и овулация,за да могат лекарите след това да създадат процеса "изкуствено" - чрез стимулацията,и по този начин да имат възможно най-голям контрол върху нещата - т.е. могат да таймират времето на овулацията/пункцията на яйцеклетките когато са готови. Иначе без блокажа си има голям риск да си овулираш естествено и да "изтърват" момента,така да се каже. :D
Хайде успех на всички в новата темичка! :lol:

Пуканка, за теб!
*
При мен диферелина беше микродози и като почнеш пурегона продължаваш и диферелина, паралелно. Може да ти го намалят на 0,05 , т.е. половин доза дневно
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Блокаж се прави за да подтиснат собствените ти хормони и овулация,за да могат лекарите след това да създадат процеса "изкуствено" - чрез стимулацията,и по този начин да имат възможно най-голям контрол върху нещата - т.е. могат да таймират времето на овулацията/пункцията на яйцеклетките когато са готови. Иначе без блокажа си има голям риск да си овулираш естествено и да "изтърват" момента,така да се каже. :D
Хайде успех на всички в новата темичка! :lol:

Пуканка, за теб!

Охххххххххххххх.Нищо не разбирам.

eganeva
*

eganeva

• 4584

Сериозно ли?!  8O
*

*

Сериозно ли?!  8O

Не  :lol:Ама се хвана. :lol: :lol:
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 17:59:03 pm от Pukanka »
*

eganeva

• 4584
Вече не знам на какво да вярвам и на какво не.

А ти вече се научи да слагаш картинки, нали?
*
Днес никакви ви няма тук :).                                                                             
*
Може би защото днес не съм задавала тъпи въпроси :lol:.Дайте ми повече картбланш.
*
Пуканка,не са ти тъпи въпросите :DЩе видиш моите след 28-ми,когато ми започне стимулацията.Добре че момичетата,които знаят повече от нас и са минали от там на където ние сега тръгваме ,са така мили и отзивчиви да отговарят.Аз чета тук от години.Минах лрез HSG,хистеро и лапароскопия и макар да не се престрашавах да пиша,от тук научих толкова много. :youwoman:
*
Здравейте и късмет на всички започнали процедура.На мен ми сложиха Диферелина и се установи чрез кръвен тест с малко над допустимата стойност полож.ХлАмИДИЯ.Въпросът ми е има ли отношение Хламидията към инвитрото за успеваемост . Предварително благодаря.
А резултата от теста за хламидия не излезе ли преди да ти сложат диферелина? Би трябвало лекаря ти да го е видял и той най-точно ще каже има ли отношение или не.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Здравейте и късмет на всички започнали процедура.На мен ми сложиха Диферелина и се установи чрез кръвен тест с малко над допустимата стойност полож.ХлАмИДИЯ.Въпросът ми е има ли отношение Хламидията към инвитрото за успеваемост . Предварително благодаря.

Ефекти върху плодовитостта

Хламидята може да въздейства върху женската репродуктивна способност по два начина: това може да доведе до полово предавани болести, които могат да доведат до безплодие чрез увреждане на маточните тръби или да доведе до временно безплодие чрез засягане на цервикалната слуз.  Основната опасност за мъжете с хламидия, все пак, е това те да заразят своите партньорки и техните партньори, който могат да развият PID.

Ако вие имате хламидийна зараза и планирате бременност, трябва да се подложите на лечение преди зачеването - бременната жена, която има хламидия може да я предаде на бебето при рождението му и то да страда от остра форма на конюнктивит и белодробни инфекции.
ч
антибиотици Макролиди – преминават трудно през плацентата, поради голяма молекулата. Липсват неблагоприятни ефекти върху бременната и плода, поради което широко се използват при бременни, особено за лечение на хламидиални инфекции. 

КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ТВОЯ ЛЕКАР!
*
Аз съм положителна за хламидия, сега я лекуваме и отложихме процедурата.

[/url]