0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Миленка, знаеш мила, че много те прегръщам и вярвам, че ще успееш!
 :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ама то и докотра няма да го има - ще бъде в чужбина до 5-ти февруари, та в началото ще ме следи д-р Персенска.

Стига бе, ами аз края на януари ще идвам УЖ при него.

А знаеш ли от кога?
« Последна редакция: Януари 11, 2008, 12:37:52 pm от eganeva »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Мисля, че каза от 29-ти януари.
*

misi

• *
  • 1543
Мисля, че каза от 29-ти януари.

Ама за 100% сигурност по-добре се обади в клиниката и питай.
Наде, мерси за пожеланията  :wink: и аз се надявам този път да е успешен!
*
  А в реда на нещата ли е с Д-Р Персенска да решаваме с какви лекарства ще бъда ,без неговото мнение ? :? И аз съм на 1 февруари.
*
Миси, на мене ми казаха за Пурегона че ще го почна от първия ден на менструацията, което ще е около 20 януари защото три дни преди това свършвам Примулут Нора за да ми дойде. Но, днес не съм ви казала,ми откриха киста, която може да провали всичко.И в понеделник пак ще съм пък на операция за нея. :? :? :?
*
По какъв начин ще махат кистата?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Пункция.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Ми аз така се шашнах като ми казаха че дори не питах колко е голяма и какво ще правим. За това че ще ме оперират,разбрах като ми казаха в Понеделник следобед да отида пак гладна и жадна поне от 6 часа. :? :? :?  Разкажете ми моля ви какви са вариантите да се махне тая гадост? Тя стои на яйчника ми който си няма тръба. Ако има различни манипулации за премахването й ,кое е най-добро и има ли начин кистата да не попречи на инвитрото? Какво би станало ако ми бяха направили инвитрото както имам киста?  :? :? :( :( :(
*
разбрах като ми казаха в Понеделник следобед да отида пак гладна и жадна поне от 6 часа. Разкажете ми моля ви какви са вариантите да се махне тая гадост?
Както Евро ти е писала вече-пункция.
*
Misi, много ме притеснява това отсъствие на д-р Стаменов, не че се съмнявам в д-р Персенска, но мисля, че може тогава да ме отложи за февруари. Аз би трябвало да започна стимулация на 19-20-ти януари, със сигурност пункцията ми ще е при докторката. Тя ще се съгласи ли да поеме всичките процедури??? Ама и аз с моя късмет...
*

misi

• *
  • 1543
Спокойно Ан,
като отидеш на преглед ще решите как да действате.
Може би докотра ще отложи стимулацията ти във времето - стига да е възможно.
Поне при мен така направи, за да може той да е тук на съществената част и на пункцията ми.
*
Misi, благодаря ти, права си, Док. все ще го измисли. 
Стискам ти палци. Убедена съм, че ще успееш!

:bighug:
*
разбрах като ми казаха в Понеделник следобед да отида пак гладна и жадна поне от 6 часа. Разкажете ми моля ви какви са вариантите да се махне тая гадост?
Както Евро ти е писала вече-пункция.

Това е най-добрия вариант явно, но защо тогава реши в Понеделник.Не може ли да се направи заедно с пункцията за яйцеклетката по време на стимулациите.И при положение че там нямам тръба как ще стигнат точно до яйчника? :ask:  Евро, помагай.

Между другото момичета гледах те ли новините тази вечер съобщиха че вече има начин 100 процента за бебета инвитро, но ембрионите ги гледат до 1 месец и тогава ги трансферирали и працедурата била 100 процента сигурна. Моля ви ако някой разбере  повече и къде се прави това, нека го сподели с всички нас.
« Последна редакция: Януари 11, 2008, 21:30:17 pm от Pukanka »
*
Pukanka ,твоето стана като комедиен сериал. :lol:Споко бре жена :crossfingers:

*

Споко съм си вече бре. :lol:Само се ограмотявам. :wink:
*

eganeva

• 4584

:D :D :D
*

eganeva

• 4584
И при положение че там нямам тръба как ще стигнат точно до яйчника? :ask: 

Не им трябват тръби!!! :D
*
А обясненото до тук от evro и ocean ,че дилатацията е много важда,май ще е много полезно за момичетата които по-нагоре писаха и не им е правена такава.

Пуканка, сондажа се прави точно заради това, за да се установи как минава катетъра през цервикалния канал и ако има проблем се прави дилатация, за да може после на трансфера, достъпа до маточната кухина да е осигурен, без да се наранява никоя тъкан, защото и една капка кръв може да е токсична за ембрионите. Аз имам 4 трансфера и съм нямала проблем при сондажите, затова и не са ми правили дилатация.

И при положение че там нямам тръба как ще стигнат точно до яйчника? :ask: 

Ти да не мислиш, че минават през матката, през тръбата и така стигат до яйчника?
Нали "ин витро" метода на оплождане е възникнал на база на този женски проблем, а именно запушени тръби или липсващи.
*
В кои случаи тогава се прилага лапароскопия а не пункция за отстраняване на киста?

Всичко друго което обяснихте го разбрах вече.

Има и по-зле от мен когато са започвали.Аз не виждам комедия обаче,защото това са сериозни неща според мене,поне засега.след година може и на мене да ми е смешно. :lol: