0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Pukanka,след пункцията се остава 1 нощ в болницата,за всеки случай,уж да си под наблюдение,въпреки,че мен ме оставиха със съпруга ми сами и никой не е идвал при нас.Сутринта като дойде акушерката ни каза,че може да си ходим и да се върнем след 1-2 часа да разберем колко от яйчицата се оплождат.
А за лекарствата - тази сума е нормална,дано не ти се наложи да купуваш още Пурегон,защото аз докупувах.Успех ти пожелавам!Давай смело!
здравейте мили момичета! Честита и успешна нова година и да оставим в миналата всички разочарования,а за напред само късмет.Аз сигурно бях последната за миналата година с икси което от самото начало тръгна много объркано-започнах неочаквано,по време на стимулация доктор се разболя пункция прави друг,от всички яйцеклетки само една се раздели,в последни минути преди трансфер още една се излюпи,радост голяма,десет дена спах като заклана бях абсолютно сигурна че съм бременна,на 12 ден/31 декември чхг 24/след два дена усетих че нещо не как трябва и вече бях абсолютно сигурна какво,вчера пуснах чхг треперейки изчаках един час в кафето и много спокойно погледнах пезултата-0.6,дойдох в къщи и цикъла ми дойде веднага.Един и същ сценарий през последните десет години от четирете опита,но поне нова година посрешнах щастливо бременна :)простете за много дълго и тъжно писане.Целувки и късмет!
<a
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
vladynka,
много съжалявам за това, което ти се налага да преживееш.
Четири опита си е сериозен опит, все пак търсихте ли с доктора причините за неуспеха?
Аз имам само един неуспешен опит зад гърба си и след него исках да направя всички възможни изследвания, за да разбера причината и да предотвратя следващ неуспех.

Не губи надежда - дано следващият път да се получи!  :bfp:
Бъди силна! :bighug:
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 11:11:02 am от misi »
*
vladyhka,
преди точно 1 година и точно на 04.01. видях чхг 0,66 при 3-ти опит ин-витро. Много добре разбирам как се чувстваш. После - 3 месеца бях като вцепенена, само четях постингите тук, без да пиша. Момичетата от форума ми дадоха кураж да продължа напред. Проучи каква може да е причината за неуспеха, потърси и друго мнение, действай и в никакъв случай не се отказвай. С теб сме.
:bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
здравейте мили момичета! Честита и успешна нова година и да оставим в миналата всички разочарования,а за напред само късмет.Аз сигурно бях последната за миналата година с икси което от самото начало тръгна много объркано-започнах неочаквано,по време на стимулация доктор се разболя пункция прави друг,от всички яйцеклетки само една се раздели,в последни минути преди трансфер още една се излюпи,радост голяма,десет дена спах като заклана бях абсолютно сигурна че съм бременна,на 12 ден/31 декември чхг 24/след два дена усетих че нещо не как трябва и вече бях абсолютно сигурна какво,вчера пуснах чхг треперейки изчаках един час в кафето и много спокойно погледнах пезултата-0.6,дойдох в къщи и цикъла ми дойде веднага.Един и същ сценарий през последните десет години от четирете опита,но поне нова година посрешнах щастливо бременна :)простете за много дълго и тъжно писане.Целувки и късмет!

:bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
vladyhka  :bighug:
Pukanka  :crossfingers: и да пишеш как вървят нещата при теб!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
vladyhka,  :bighug: :hug2:
*
  vladyhka, съжалявм  :(!

Доколкото си спомням правиш опитите си в 1-ва АГ при д-р Йорданов. Ако е така моя съвсем добронамерен съвет е много бързо да бягаш от там. Д-р Йорданов може да е добър лекар, но там не е най-доброто място за АРТ.
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 12:12:57 pm от solei »
vladuhka,  :bighug:
Pukanke, успех!  :D
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Vladyhka, много съжалявам за всичко, през което се е наложило да преминеш!  :bighug: :hug2:  Не знам какви изследвания си правила след първия и втория неуспешен опит?! Но четири такива ми се струват твърде много...Прекланям се пред упоритостта и борбеността ти, но и аз мисля, че е крайно време да смениш клиниката! Най-искрено ти желая следващият ти опит да бъде последен и успешен!  :goodluck: :bighug:

много ви благодаря и ви прегръщам!В понеделник ще се обадя на д-р Владимиров да си запиша час,много бих искала и при д-р Стаменов,но там докато чакам ще се пенсионирам :D Няма да се откажа докато природата не ме откаже а и ние сме с неизяснен стерилитет всички изследвания дето ги има на този свят са ни добри :bighug:
<a
*
vladyhka,съжалявам за неуспешния опит!Дано тази година да е най-щастливата за теб,още повече, че си се ориентирала към правилния лекар.
 На всички момичета,които започват сега,пожелавам успех!
*
vladyhka, ти беше ли правила имунологични при Конова или другаде?
vladyhka, ти беше ли правила имунологични при Конова или другаде?
                                                                                  преди ин-витро в клиника Малинов
<a
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Няма да се откажа докато природата не ме откаже а и ние сме с неизяснен стерилитет всички изследвания дето ги има на този свят са ни добри :bighug:

Значи ще стане! Желая ти сили, търпение, кураж и късмет! Не си сама! Нека тази година бъде твоята!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
В понеделник ще се обадя на д-р Владимиров да си запиша час

Ей така се прави! Четири очи винаги виждат по-добре от две /това ми го каза специалист по АРТ/. Аз ти пожелавам да видиш през очите на д-р Владимиров пътя към твоя успех. И много скоро да се появи твоето растящо, тупкащо и ритащо Чудо /или две!/
 :goodluck: 
*
vladyhka, желая ти много късмет през тази година!  :crossfingers:

*
vladinka,място аз отчаяние няма,гледаме само напред и нагоре!Добре си се насочила към д-р Владимиров!Успех и ще ти стискам палци  следващия път!Бъди силна!
*
vladyhka  :bighug:
Ти си мъжко момиче - смело напред и ще успееш, има надежда :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.