0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хей,хей,Пуки...чакай да ти кажа сега...
ПРЕДИ МНОООГО ГОДИНИ,КОГАТО БЯХ МЛАДА И ЗЕЛЕНАЗАБРЕМЕНЯХ.Първите дни от закъснението ходех на 15мин до тоалетната да проверявам дали не ми е дошло.Търчах нагоре и надолу ,само и само да ми дойде и хоп,по едно време три петна,кафеничкави.Викам си,ох слава Богу,ще се оправя.обаче, нееееее.Стигна се до аборт

недей така,веднага да си мислиш,че всичко е пропаднало,все пак не се знае още какво е това кафеничкаво нещо...постарай се дА не пропадаш...пък и ти нали беше с повече ембриончета.Ми ако с едното не е потръгнала работата нали някак си се изчистваш от него,знам ли...
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Пуки, на мен първия път ми казаха, че ако се появи зацапване не значи, че всичко е свършило. Дано и при теб да е фалшива тревога. Обади се на док.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
ил пък но-шпа то.Обади му се на всяка цена.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Пуки, слушай си доктора и не предрешавай нещата сама.
Миси, ще вземете правилното решение- вие и док. Сигурна съм. Пожелавам ти спокойствие. :bighug:

това зацапване може да показва че има имплантация на ембр.в матката при мен беше така и резултата беше пол.Стискам палци за ++++++++ резултат!
Момичета,
забравих да докладвам нищо важно /поне за мен е така/ :D."произведох" 19 хубави яйцеклетки.Всичките бяха оплодени , от тях 17 хубави ембриона, 3 ми върнаха , а другите 14 замразихме.
Всичко при мин мина много леко ,нямах страничне ефекти от стимолацията, получи се -лека хипер стимолация но сега всичко е ОК.
Пуки успокои си , всичко ще е както ти го искаш , вярвай в това.

*
Браво galian_75, дано всичко върви така гладко и накрая да има положителен резултат. misi, успех мила, с доктора ще вземете решение и този път ще стане.  :goodluck: Pukanka,  стискам палци зацапването да спре и чхг-то да се повишава. И на всички останали момичета, които чакат резултати успех и само положителни тестове.  :crossfingers:
*
Доктор халачева ме успокои малко.Каза докато няма червена кръв,че няма страшно.Да увелича утрогестана и даже ми даде телефона на една бременна дето е имала същото бежаво течение към 11 ден от трансфера, но е спряло и сега си е бременна. Чух се с момичето,наистина е имала същия проблем- кашаво брашняно бежаво течение. Дано и на мене ми се размине.
Пуки, стискам ти много силно палци да спре зацапването!!! Сега си почивай и мисли само само за хубави неща! Успех на всички момичета и само положителни тестове!!!  :D
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Пуки, успокой се колкото ти е възможно и остави организма ти да си свърши работата ама бе тревоги:)
Моля се всичко да е ок и стискам палци:)и на краката даже.сега ще "вържа" и на котката и ку4ето лапи4ките и те да стискат палци:)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Доктор халачева ме успокои малко.Каза докато няма червена кръв,че няма страшно.Да увелича утрогестана и даже ми даде телефона на една бременна дето е имала същото бежаво течение към 11 ден от трансфера, но е спряло и сега си е бременна. Чух се с момичето,наистина е имала същия проблем- кашаво брашняно бежаво течение. Дано и на мене ми се размине.

Аз също имах  зацапване  в началото на бременноста и типичния ПМС. Дори зацапването се появяваше до 8 гест. седм.

Пусни утре ново кръвно изследване на ЧХГ! Дано да се е удвоил резултата от последното ти изследване. Ако не се лъжа утре ще е втория ти ден. Всъщност критерия е да се удвоява на 48 часа.
« Последна редакция: Февруари 17, 2008, 14:43:26 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Пуканка,Късмет мила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
   :bighug:
*
Пуки не се отчайвай.Кураж ти си силка ще успееш.
Слушай док и се пази.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Трансфера мина - върнаха ми 3 ембриона.

*
Мооооого сили и късмет,Миси!
Да минат бързо 10те дни и дано да са началото на едно така желано щастие!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Успех и от мен Миси и спокойни следващи дни:)
*
Трансфера мина - върнаха ми 3 ембриона.

Бягай в леглото.Тука има време да пишеш.Сега лежане.
Бягай в леглото.Тука има време да пишеш.Сега лежане.

С това не съм съгласна. Не е нужно да се пази леглото.

lb2f
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Миси, пожелавам ти съвсем скоро да видиш дълго чакания резултат. Прегръщам те. :D

Не е нужно да се пази леглото.
Определено. Само ако се налага и има някакви причини за това.
Не е нужно да се променя начина на живот - не помага.
А и лежането натоварва повече.  :?
:heartbeat: :flower: :crossfingers: Успех, Миси - търпение и силна храна ;)
:goodluck: и на всички започващи, започнали или чакащи  :rainbow: