0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мойта пункция мина днес. Имам 9 яйцеклетки, извадили са 10, но една не е била добра. Утре ще разбера колко са се оплодили и как се развиват.  :wink:
Успех, Миси! :)
*
Мойта пункция мина днес. Имам 9 яйцеклетки, извадили са 10, но една не е била добра. Утре ще разбера колко са се оплодили и как се развиват.  :wink:
Успех, Миси! :)

И от мен успех, Миси.
*
Миси, успех миличка и да пишеш всеки ден какво става с тебе. :balk_173: :balk_21:
*
Пуки, утре ще се е утроило ЧХГ-то! Желая ти го от сърце, миличка. :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:

Миси, успех! Утре ще си имаш 9 прекрасни ембриончета. :) yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Имаш стиснати палци от мен  :crossfingers:

:bighug:

lb2f
*
Късмет ,Миси,да имаш толкова ембриончета,та да не знаеш на кои да се спреш!!Пу пу пу
*
Дидон, ти как си днес?
*
Вчера ми беше трансфера.Върнаха ми 4-едно беше отлично,едно мн.добро и другите два бяхо с фрагменти.От няколко дни имам ужасна кашлица с която не мога да се справя.Започвам да се отчайвам вече.
*
разстройството мина, обаче имам газове и гадене.Корема ми е като плондир,не съм хиперстимулирана,нали знаете ,че съм с мноооого малка стим.
Имам топли и студени вълни.Иначе съм добре :)
*
Аз за гаденето днес си позволих един Деган, че не се траеше.За газовете кво да ти кажа.Моя неще да спи с мене заради тях.Незнам от кое лекарство се появиха тия пущини.Надуването и то май  е нолмално за всички.

Вчера ми беше трансфера.Върнаха ми 4-едно беше отлично,едно мн.добро и другите два бяхо с фрагменти.От няколко дни имам ужасна кашлица с която не мога да се справя.Започвам да се отчайвам вече.

Мисми, аз не спирам да кашлям,макар че се опитвам да е леко.Мойта кашлица е от месеци заради алергии.Не мисли отсега негативно.Те ембриончетата са герои и ще издържат всичко.Виж ме мене, кашлям,бъбречна криза минах и въпреки това днес имам втора бледа черта на теста.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Пуки, Миси, успех ви желая от сърце:)
*
мале,Пукииии, толкова искам да си ми на късмет.
След трансфера,като влезнах в сайта,а не бях влизала отдавна,първо на теб се натъкнах.
*
мале,Пукииии, толкова искам да си ми на късмет.
След трансфера,като влезнах в сайта,а не бях влизала отдавна,първо на теб се натъкнах.
То ще е щото не излизам от сайта. :lol: :lol: :lol: Как си прекарваш дните след трансфера?В леглото или не?
*
може да се каже в къщи.Излизам да разхождам кучето сутрин и вечер,ходя да пазарувам сладички неща...пред компютъра и слизах до ателието да поработя / пошия/ оба4е не ми спори.Дмес като започнаха едни топли и студени вълни.И ми става задушно...Абеее,не ми се работи,Обаче по магазините не става да ходя,че сме го закъсали с парите покрай доктори и ремонти.Та така.Обаче като цало се чуствам някак с приповдигнато настроение,абе щастлива
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
пуканка,  стискам палци.чакаме много много високо ЧХГ!!! :D

миси желая ти късмет,нека да има прекрасни ембриончета и нека поне едно да остане с теб завинаги! :D
*
Да ви питам за прегнила след трансфер.При мен няма такъв.Чудя се защо го поставят.А
иначе за кашлицата много се притеснявам.Дано Мели се включи да ме успокои :).
Пуки,утре искам мнооого високо ЧХГ от теб.Миси, :crossfingers: за отлични ембриончета.Дидон,каква работа-само сладки занимания и мисли сега :)
*
Благодаря ти, мила.Да ти кажа ,че първия път и на мен не ми биха прегнил след трансфера.Първия път имах трансфер да 3ти ден,сега на 2ри...Може би това е превантивна мярка след да кажем първия неуспех...Питах и ми казаха,че прегнила се бие като протекция за бременността.
*
Момичета, оня ден знаете имах ЧХГ 10. Днес е 18.56 при реф.стойности 0-1 при небременни. Да считам ли че съм бременна или е рано още и не се знае?
Пуки, мисля че това е положителен резултат, но нека и другите момичета да се включат. А ти се пази и си почивай!  :D
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
БРЕ МЕН НА , БРЕ МЕН НЕ, БРЕ МЕН НА :)

кОЙ ДЕН ТИ Е ДНЕС ,Пуки