0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
току-що се връщам от доктор и докладвам:
       фолик 22мм
       фолик 18мм
       фолик 20мм
и няколко по-дребни от по 16,14мм.
в неделя пункция.Док каза утре да си почивам,да не взема да пукна фоликулчетата, които по принцип нещат да се пукат :).също каза,че ако са се пукнали / пупупу да не са/ няма да прави пункция на дребните...смята,че няма да са читави ...ще видим...дано всичко да е наред
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 14:27:05 pm от didon »
*

didon Желая ти успех и се пази както е казал док.да не спукаш фоликулчетата.
         :goodluck: :bighug:
*
Дидон, успех и късмет и от мен! А прегнил не ти ли биха? И колко ти е Е2 днес? И още нещо, ако искаш сподели къде правиш опита?!

*
И аз да докладвам-9 фоликула между 16 и 19мм + още няколко по-малки.МЛ-15мм,Е2-980,Прогестерон-26.Утре пак на преглед :D
Дидон то до неделя и тия който са 16 мм  ще са пораснали та ще има какво да вадят на пукцията не се шашкай .
Пожелавам ти лека и безпроблемна пункция в неделя с качествени фоликули !!!!
Стискам ти палци !!!
На останалите момичета в процедури желая много търпение и късмет!!!
*
Благодаря ви ,момичета!
сега на въпросите:
               прегнил ще ми бият тази вечер в 23ч
               Е2 док не ми пусна,каза,че независимо от хормона ще ми направи пункция...поне една яйцеклетка трябва да има :) /последното са мои мисли/

Пациентка съм на доктор Тимева в клиниката на д-р Щерев
*
didon  :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
didon и от мен имаш едни стиснати палци!!! :D
*
ТА, искам да ти дам кураж, аз също имах само 2 яйчица, но стана.Стискам палци на всички момичета в процедурата:) целувки
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Днес бях на преглед - имам десетина фоликула м/у 9 и 13мм. Лигавицата е 13мм. Всичко върви засега повече от добре. Пункцията се очертава, така както бях планувала - на 14 февруари - хубава дата, нали?
Успех на всички! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Миси, това е чудесна новина. :D Стискам палци все така да ти върви и след години да разказваш на твоите близнаци как са заченати на деня на влюбените :D :crossfingers:  :bighug:

*
Misi,до тук всичко е супер  :balk_47:
*
Как са момичетата с които вървяхме заедно? :wink:Мене днес ми е 3ти ден от трансфера.Получих доста силни болки от дясно отиващи и към кръст или бъбрек-незнам. Дали е нормално? След пункцията си получих подобна криза но тогава беше отляво.Но по същия начин от яйчник към кръст и бъбрек.
Мъжа ми докара грип в къщи и много ме е страх да не ме е заразил преди да разберем че е болен.Днес е с температура 39.5 . Дано се опазя точно в този важен за мене момент.
*
Пуки, радвам се, че се появи, притеснихме се. Аз съм 7 ден след трансфер и при мен болките в яйчниците и кръста продължиха доста време. Отгоре на всичкото се бях подула, но сега вече съм по-добре. Не мога да кажа дали това е добър знак или не. По-добре и ти не го мисли, ще ти мине, обаче гледай да не се разболееш точно сега.
И нали знаеш...само позитивни мисли. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Миси,страхотна дата 14 февруари,дано ти донесе късмет.
an2006,Pukanka,didon и всички които им предстои проседура стискам много силно палци момичета.Дано това е вашият път :crossfingers:
Пуканка, почти всякакви придърпвания и болежки не са ненормални. Все пак - през такива стимулации и процедури минава организма! Ако са много нетърпими болките, най-добре е да звъннеш на докторката. По добре и звънни поне едно телефонче, за да и обясниш на нея.
А за грипа - виж това не е много гот. Пази се - питай дали не можеш да приемаш вит.С профилактично. И....... болните далече!
Пък и ти си с такава положителна нагласа, че ....... гриповете ще бягат далече от теб!  :lol:
Успех идните десетина дни и после още колкото е нужно!
Не каза колко пуканки ти върнаха!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Не каза колко пуканки ти върнаха!
Каза ама в другата тема- трички :D Дано да ги опази  :crossfingers:

Да, да - току що видях.
Трички - и то добрички!
*
Да, трички. :lol:Мене ако питат и трите си ги искам сега и догодина още три. Ама ще съм късметлийка и едничко ако си имам. Сега е голямото чакане.Не знаех какво е,но сега вече не ми е непознато.Не мога да стоя в легло и смятам от утре да се върна към нормалния си ритъм на живот. Така ще мисля и по-малко за това дали е станало или не.
*
Момичета, много късмет на всички. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пук и аз така викам - и трите да останат. :lol: :lol:
На мен днес санитарката ми вика, три вливания - три бебета.