0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

anileda честито! Лека бременност ти пожелавам и на финала едно сладко  :bori_002:, но като го гледам това чхг ми прилича по-скоро на  :bori_007: :bori_004:
Лорче, нали днес беше прегледа? Стискам палци да видите точица.

Днес ми е прегледа знам че ще я видим понеже имам рожден ден можеби е съдба.Ще пиша като се върнем с мъжлето. :wink:
Миси  :wink: Блу скай  :wink: ще успеят вашите сладоледчета мойте успяха и вашите ще успеят.И аз мислех като вас дали ще уживеят че шанса е по малък па  какво стана Господ си знае работата.Аз съм с вас. :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Честит Рожден Ден Лора!
Успех днес на предгледа!
Миси благодаря.След малко тръгваме.Ще пиша като се върна. :P
*
Честит рожден ден Лорче!
Дано всичко на прегледа да е наред и да видите точицата!
Успех!
*
Лора,честит рожден ден!Да получиш най-красивият подарък след 9 месеца :)
*
Лорче, да получиш най-хубавия подарък за рождения си ден - малката точица.  :bighug:

Благодаря момичета направо ме разплакахте.Толкова сте мили.Аз вече ще тръгвам. :P
Момичета моята бременност приключи в 6 с. :balk_145: ЧХГ на се баше вдигнало кой знае колко.В матката доки пак невидя нищо.Каза да спра всички лекарства и да чакам да ми дойде.Може би също да е извън маточна ако него изхвъря с мц. трябва да ходя на а...т даже не искам да я напиша тази дума.Повярвайте ми боли много боли след като видиш двете чертички а после нищо.Ще си запомня този рожден ден.  успех на всички.Само не мога да си обясня след като го слагат в матката как може да стане извънматочна и доки нее сигурна какво е станало. :(
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
В матката доки пак невидя нищо.

Лора, съжалявам.
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Лора, съжалявам,  :(

Не се отчайвай!
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
Лорче,много съжелявам!
*
  Съжалявам, Лора!  :( Кураж!  :bighug:
Лори, много съжалявам за това,което ти се е случило  :bighug:
*
Лори съчувствам ти,но моля те не унивай!Още от утре почвай да мислиш за следващия ти опит-твоя успешен, следващ опит!
« Последна редакция: Март 19, 2008, 19:14:21 pm от loana »
*
Момичета моята бременност приключи в 6 с. :balk_145: ЧХГ на се баше вдигнало кой знае колко.В матката доки пак невидя нищо.Каза да спра всички лекарства и да чакам да ми дойде.Може би също да е извън маточна ако него изхвъря с мц. трябва да ходя на а...т даже не искам да я напиша тази дума.Повярвайте ми боли много боли след като видиш двете чертички а после нищо.Ще си запомня този рожден ден.  успех на всички.Само не мога да си обясня след като го слагат в матката как може да стане извънматочна и доки нее сигурна какво е станало. :(
Миличка,кураж! :bighug: :balk_21:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Съжалявам Лори,
Много е тъжно и гадно това, което ти се случва.  :balk_145:

Бъди силна, колкото и банално да звучи.  :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Лора, това което преживяваш е много тъжно. След като отмине болката, вдигни глава и продължи напред. Съжалявам!  :(

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Благодаря момичета за подкрепата.Добре че си имам едно хинче да ме утешава.Разбирасе че вдигам глава и продължавам напред.Това което ни убива ни прави по силни.Мъжлето горкото ислуша доки и като излезнах ме от кабинета рухна милия аз устисках до вкъщи и мъжете плачат. :bighug:
*
 :( Лори, много съжалявам :bighug: