0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
момичета направих си и кръвен и ЧХГ ми е 613 -направо не мога да повярвам
док ми каза след 10 дена на преглед-дано всичко да е наред :D
Честита радост!
Лека бременност!
*
Здравейте! Скоро време и за ще бъда в този отбор, но дотогава
можели да ми погледнете изследванията на хормоните(3-ден от цикъла) като се очаква да започнем подготовка за инвитро.
  TAT-27.4          реф.ст.   до 34
  МАТ-4.6           реф.ст.   до 12
  TSH -0,947      реф.ст. 0,27-4,2
  LH-4,66           реф.ст. 2,4-12,6
  PROLACTIN-266,8    реф.ст. 127-637
На пръв поглед си мисля че са в норма но все пак докато ми дойде часа за преглед искам да ми помогнете. :pray: Благодаря
Тези са добре!
FSH не си ли изследвала?
*
Аниледа, честито!  :ballons:

Лорче, на мен лекарят ми каза, че мога веднага да си уговоря час за сладоледчетата, но като гледам как започват празници тук, май няма да стане. Следващият месец също ще е празен, защото по време на ову-то няма да съм тук, така че ще ми се наложи и на мен да изчакам два цикъла. Всъщност, да не умувам много, ами да видим кога ще ми дойде и така. Аз съм склонна да опитам и веднага. Така или иначе нямам особени надежди. Аз бях сигурна, че всичко ще е наред сега и много боли, когато паднеш отвисоко. Иначе не съм го мислила толкова, а и като ходех на работа наистина нямах време. Бях доста спокойна. Единствено съм решила да си взимам повече болнични. Нека да дам възможност и на колегите ми да поработят!  :lol:

За сега не,но предполагам че и него ще пусна след прегледа с доктора. Мерси за отговора. Аз се притеснявах най-вече за ТАТ и МАТ че за първи път изследвам.
anileda  честито!
*
Аниледа, браво на теб! Честита радост! Всичко ще е наред и ще видиш сърчице или две след 10 дни!
И да влачиш краката като ходиш! :):)
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Аниледа ЧЕСТИТО!!! Дано всичко е ОК и твоята приказка да завъши с един или два ревящи подаръка за Новата година.

Анелида честито и лека бременност!
Ти при кой лекар беше :oops:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Анилида честито и лека бременност :balk_103:
*
Анелида, голямо честито.
Много да се пазиш. Леки и безоблачни 9 месеца.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Блу скай недей миличка да се измъчваш знам какво изпитваш аз също бях толкова сигурна че ще стане първия път.Но когато не стана направо се побърках моят милия не можеше да ме гледа така постоянно плаках докато той един ден ми каза.Слушай Зайо нитоси първата нито последната пак ще пробваме не искам да те гледам после побъркана.Такаче вдигни глава и смело напред имаш човек който е до теб и те подкрепя.Аз също съм до теб никой не може да ни разбере по добре ако нее минал по нашият път.Още веднъж успех ти пожелавам. :wink:
Анелида честито и лека бременност!
Ти при кой лекар беше :oops:
Благодаря ви момичета-ако знаете само как се вълнувам чак ме заболя корема и цял следобяд лежа
Аз ходя при док Стаменов и Персенска
Дано всичко е наред-в сряда съм на преглед :crossfingers:
anileda
*
Блу скай недей миличка да се измъчваш знам какво изпитваш аз също бях толкова сигурна че ще стане първия път.Но когато не стана направо се побърках моят милия не можеше да ме гледа така постоянно плаках докато той един ден ми каза.Слушай Зайо нитоси първата нито последната пак ще пробваме не искам да те гледам после побъркана.Такаче вдигни глава и смело напред имаш човек който е до теб и те подкрепя.Аз също съм до теб никой не може да ни разбере по добре ако нее минал по нашият път.Още веднъж успех ти пожелавам. :wink:

Лорче,  :bighug:     Колко сладоледчета ти върнаха?

Благодаря на всички, че ме подкрепяте! Толкова е хубаво, когато знаеш, че има кой да те разбере.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Анелида честито! Най-после някой да се похвали с положителен тест, че тука напоследък беше тръгнало на зле. Хайде провлачи крак...
Блу скай с теб заедно ще вървим - и аз палнувам трансфер на замръзените след два месеца някъде.
Успех на всички, които са в процедури.
*
Миси, ще успеем другия път.  :wink:

Блу скай върнаха ми 3бр. но единият беше доста добър и си мисля че той се е хванал. :bighug:
Миси успех ти пожелавам с твойте сладоледчета :P
*
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #1756 -: Март 18, 2008, 21:49:26 pm »
Аз да не се точа много, да видим какво ще се случи след размразяването. Имам 4, но ще ми върнат не повече от 3.
Лорче, радвам се, че си имаме пример за успех на сладоледчета.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Аз имам 6, но не се знае дали ще преживеят размръзяването - и май колкото оцелеят, толкова ще върнеме.
Иначе и аз не искам да се настройвам прекалено оптимистично, защото после е много тежко - реалист съм и знам, че шанса на сладоледите е доста по-малък. Пък ще видим...
*
Миси, твоят яйчник е герой. Аз от двата докарах до 11, от които 8 зрели и от там станаха 6 ембриона.

*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
anileda честито! Лека бременност ти пожелавам и на финала едно сладко  :bori_002:, но като го гледам това чхг ми прилича по-скоро на  :bori_007: :bori_004:
Лорче, нали днес беше прегледа? Стискам палци да видите точица.