0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте на всички. За пръв път се обръщам към вас с молба за отговор
Днес сутринта на 17 ден от трансфер след 1500 прегнил в събота имам 2ра чертичка на уринния тест.... макар и бледа.
Лекаря каза, че тези стойности прегнил са толкова малки, че едва ли не просто залъгваме организма, може ли да е коректен теста само 2 дена след инжекция?
Възможно ли е 1500 прегнил да не рефлектира в/у теста. Чела съм че за 8000-5000 е нужна седмица за изчистване?!?
По тази логика за 1500 не са ли достатъчни 2-3 дни максимум?
Предварително благодаря.
Усех на всички!

Миленче, изчакай още няколко дни и тогава прави тест. Другия вариант - пусни кръвен тест и го повтори през 2 дни!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Здравейте всички!

Да се отчета и аз: в събота започнах блокажа - Лупрон по 0.2мл на ден. Чакам първо М, после да падне на Е2 и... да започваме Гоналите до края на тази седмица.
Голям оптимизъм ме е обзел този път, да видим докъде ще ме докара... :)

Викси, Лорче,  :crossfingers: :crossfingers:!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ази, късмет!!! :D
*
Ази, стискам ти палци.  :bighug:

Блаодаря на всички за помощта. Утре съм а лекар опринцип за чхг и ултразвук. Моля се да не е от прегнила.
Пожелавам много успех и сбъднати мечти на всички тук :)
*
Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам, но и аз съм за поправителен. Ако не стане със замразените другия месец, ще се явявам на есенната сесия.  :(

*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Миличка, много съжалявам. Бъди силна. Абсолютно сигурно ли е?
 :bighug:
Миленче стискам ти палци да не е от прегнила.На мен прегнил не са ми слагали.Както те съветват другите мацки пускай си кръв през 2 дни. :P
*
Ася, сигурно е. Под единица е стойността. Специално питах. В клиниката, където ходя, си имат и лаборатория. Не искам да ходя да си пускам на друго място, защото само ще психясам излишно. Ако има бременност, а изследването е било грешно, ще се разбере по липсата на цикъл. За момента просто ще се опитам да гледам напред и ще се надявам да имам късмета на Лорчето.  :wink:

Благодаря ви!  :grouphug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Блу скай съжалявам.Така се надявах да се похвалиш :?

Прегръщам те и ти пожелавам успеха да е с теб занапред.
*
Лиско, много си мила, благодаря ти!  :bighug:

Блу скай съжалявам миличка ще имаш моя късмет както и всички останали момичета :P .Аз дати кажа честно все още не мога да повярвам че има бременност.Макар че всички изследвания показват полож. но плоден сак още не сме видяли с доки.Сега в сряда пак на лекар и се надявам че ще го видим понеже имам точно в този ден рожден ден. :wink:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
blue_sky,  :bighug:
знам как се чувстваш... но не се отказвай, скоро ще успеем, само трябва да сме упорити и силни!  :balk_21:
*
Миси, Лорче, толкова е хубаво, че ви има.  :bighug:
Все пак това ми е едва първият опит, но моят лекар през цялото време беше убеден, че ще стане. При нас проблемът уж е ясен, затова също не съм очаквала нещо друго.
Да видим дали ще мога да започна веднага със замразените или ще трябва да чакам до другия месец, че тук почва Великден и 4 дена ще е затворена клиниката.

Лорче, стискам палци да видите сакчето и после да чуете и сърчицето.

*
Блу скай  :bighug:
*
Жекова, благодаря!  :)

На всички момичета в процедури желая успех!  :goodluck:

*
Blue_sky, няма да падаш духом, нали? Ще дойде и твоят ден, сигурна съм!
А и имаш следоледчета, което е следващия ти шанс! Пожелавам ти от сърце най-нежните малки сладоледчета след около година!  :bighug:
Блу скай аз изчаках около два месеца след неуспешно ин витро и тогава върнахме мойте 3 сладоледчета.Доки така ме посъветва да минат поне един или два цикъла за да се въстановиш и тогава ги върнахме.Аз въобще не се надявах че ще стане немислех за това понеже времето беше хубаво и се разхождах е първите 2 дин повечко лежах но после си продължих стария ритъм на живот и него мислех толкова както първия път.И то ме изненада.Като ти ги върнат направи като мен него мисли много и ще видиш че чудото ще стане и при теб.Трябва да сме спокойни.Стискам ти палци после ще пишеш като мен :wink:
Здравейте! Скоро време и за ще бъда в този отбор, но дотогава
можели да ми погледнете изследванията на хормоните(3-ден от цикъла) като се очаква да започнем подготовка за инвитро.
  TAT-27.4          реф.ст.   до 34
  МАТ-4.6           реф.ст.   до 12
  TSH -0,947      реф.ст. 0,27-4,2
  LH-4,66           реф.ст. 2,4-12,6
  PROLACTIN-266,8    реф.ст. 127-637
На пръв поглед си мисля че са в норма но все пак докато ми дойде часа за преглед искам да ми помогнете. :pray: Благодаря
момичета направих си и кръвен и ЧХГ ми е 613 -направо не мога да повярвам
док ми каза след 10 дена на преглед-дано всичко да е наред :D
anileda