0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
На мен ми се наложи да си сменя лентичката...и се чудя има ли смисъл да ви развалям темата... Днес беше така очаквания първи преглед,който приключи със сълзи.Док. Александров ме гледа и каза,4е не вижда жълто тяло около плодния сак. А самият плоден сак изглежда празен и най-вероятно ще се окаже куха бременност.Окончателен резултат при преглед след седмица.Е,аз май бях до тук с поредната бременност...Вече не знам каво да си мисля,дали е мал шанс или на мен ми има нещо...толкова много се радвах,всичко беше наред и сега какво?!Да видите само тестовете ми за бременност колко ясни и хубави бяха...
В интерес на истината аз вече съм го отписала.Сега пак отначало...
lis, аз правя процедури в Германия. Там по закон е забранено да се връщат повече от два ембриона. Три се допускат само при няколко неуспешни опита или възраст на жената над 35 г. Не съм сигурна дали правят и редукция изобщо. Благодаря на теб и Лиско за подкрепата! Щом такъв им е акон дано да ти върнат най -хубавите ембриончета, от които да станат най-сладките бебета. Успех на всички момичета и дано щъркелите да се спрът при нас тази година.
Жекова, ти ще си от тези с хубавите новини, ще видиш.
Цитат на: blue_sky в Март 05, 2008, 11:39:26 amЖекова, ти ще си от тези с хубавите новини, ще видиш.Всички ще бъдем, и нашето време ще дойде!
Днес стискаме палци Н Блу Скай да й върнат двете най-хубави ембриончета и да си останат в нея още 9 месеца