0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Лиско, кръвен можеш да си пуснеш в Лаборекспрес - на Генералите или в Статус  - на Бдин.
Успех и стиснати палци от мен
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Момичета, мерси за подкрепата! Тя е много важна за мен.
Днес ми беше пункцията. Всичко мина по-леко отколкото очаквах (ей, шубето е голямо нещо). Извадиха ми 11 яйцеклетки. Утре ще разбера колко от тях са годни, както и колко ембриончета са започнали да се оплождат добре. В четвъртък или петък трансфер на двечки (по закон не дават повече).
Лиско, днес кой ден ти е от трансфера на теб?

Blue_sky, по закон имат право да върнат 3 ембриона, но по преценка на лекаря може и повече. Зависи от качествето им. Но решенитето а бройката взимате заедно. Успех и мнонго хучбави ембриончета да те чакат в четвъртък или петък.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дживотинче благодаря ти:)

Blue_sky дано всички да се оплодят и делят добре за да си имате избор:)
Мен днес ми е само 5 ден след трансфер и ще си пусна ЧХГ чак след 5-6 дни най - рано но незнаех къде и затова да съм подготвена:)

Момичета аз съм трети ден от трансфер-кога мога най-рано да си направя кръвен тест
Стискам палци на всички чакащи и всички в процедури :P
anileda
*
lis, аз правя процедури в Германия. Там по закон е забранено да се връщат повече от два ембриона. Три се допускат само при няколко неуспешни опита или възраст на жената над 35 г. Не съм сигурна дали правят и редукция изобщо.

Благодаря на теб и Лиско за подкрепата!  :bighug:

Момичета аз съм трети ден от трансфер-кога мога най-рано да си направя кръвен тест
Стискам палци на всички чакащи и всички в процедури :P
10ти - 11ти ден.
Успех, Ани !
« Последна редакция: Март 04, 2008, 19:18:32 pm от Black_rose »
Lisko,  anileda  заедно сме значи,и аз нямам търпение вече.Вие как се чувствате?Аз до вчера имах доста остри болки от пукцията днес вече по малко и гърдите по малко ме болят днес,а корема ми е много издут даже нищо не ми става  като балон съм . :D
Lisko,  anileda  заедно сме значи,и аз нямам търпение вече.Вие как се чувствате?Аз до вчера имах доста остри болки от пукцията днес вече по малко и гърдите по малко ме болят днес,а корема ми е много издут даже нищо не ми става  като балон съм . :D

Аз също имам болки в корема,но като пия но-шпа ми минава за няколко часа и после пак така
Lisko,katericata-дано чакането ни не е напразно.
Black-rose благодаря за отговора, а знаеш ли каква стойност трябва да е ЧХГ при положителен тест
anileda
*

Lisko

• *
  • 5448
Катеричко, аз за търпението си търпя и честно казано нямам кой знае колко бърза работа да си проверя резултата:)Даже се радвам, 4е съм спокойна и не тръпна в очакване:)))Не спирам да си повтарям, че каквото трябва това и ше ми покаже теста:)
Но мисля, че ако отида направо за теста си на 13 в болницата може и да ме хване треперенето и да се изнервя излишно, затова и засега мисля за кръвен тест след 6 дни:)
Вече нямам болки, мноооого много рядко, но корема ми е огромен:):)ама ми харесва, и искам още по-голям:)
Успех моми4ета и само бъдете спокойни до теста поне:)От това имат нужда малките ембриончета:)
*
Та, и аз мисля другия месец отново с песен.Само дано да успея да направя всички изследвания и да ми назначат лечение.

Кажете,как да пратя серум до Плевен за антиовариални антитела.А има ли някъде да прочета,колко струва там изследването ...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Та, и аз мисля другия месец отново с песен.Само дано да успея да направя всички изследвания и да ми назначат лечение.

Кажете,как да пратя серум до Плевен за антиовариални антитела.А има ли някъде да прочета,колко струва там изследването ...
ето тук има ценова листа http://www.ivfpleven.com/index.php?l=54

в тази тема можеш да прочетеш как се изпраща кръв http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26095.msg103024#new
« Последна редакция: Март 04, 2008, 21:35:30 pm от adi »
*
Ади,много ти благодаря...
*
На мен ми се наложи да си сменя лентичката...и се чудя има ли смисъл да ви развалям темата...
 Днес беше така очаквания първи преглед,който приключи със сълзи.Док. Александров ме гледа и каза,4е не вижда жълто тяло около плодния сак. А самият плоден сак изглежда празен и най-вероятно ще се окаже куха бременност.Окончателен резултат при преглед след седмица.Е,аз май бях до тук с поредната бременност...Вече не знам каво да си мисля,дали е мал шанс или на мен ми има нещо...толкова много се радвах,всичко беше наред и сега какво?!Да видите само тестовете ми за бременност колко ясни и хубави бяха...

*
Тини, съжалявам много.  :balk_145:

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
Тини, не се отчайвай! Изчакай до следващия преглед и до колкото е възможно мисли позитивно :bighug:.
*
В интерес на истината аз вече съм го отписала.Прочетох доста по въпроса и истината е ,че няма за какво да се заблуждавам.Просто мал шанс!Сега пак отначало...

*

Lisko

• *
  • 5448
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Тини, 
:bighug:
Тини  :bighug: