0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фани,успех миличка! Моля се от цялото си сърце да успееш!!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Галя, :hug2:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Честито на Пуканка! Много стиснати палци от мен!Желая ти прекрасна бременност и още по - прекрасно слънчице!
Честита, баба Марта !
Време е щъркелите да поработят този месец
(и не само), и да спрат да мързелуват  :)

Успех на всички, започващи и чакащи резултати !
Честито, на всички достигнали 9 месечната фаза !
Миси, Таня....каквото и да напиша, ще е клише. :(
Много съжалявам за негативните резултати  :?
Всеки неуспех съсипва, пожелавам Ви сили да го
преодолеете възможно по-бързо, и да тръгнете в
посоката, която сте избрали !

*
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #1503 -: Март 01, 2008, 22:04:42 pm »
Да се отчета и аз - вчера бях на преглед. По 5 фоликула от всяка страна, размери между 15 и 20, лигавица - 13 мм. Докторът ми се стори доволен. Пункцията ще е във вторник. Стискайте ми палци!

Много късмет на всички момичета в процедури!  :goodluck:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ами то си е за доволство Blue_sky:))))

Пожелавам ти всичко да мине много добре и те чакаме да чакаме заедно:)

Една голяма прегръдка от мен:)
Лека и спокойна нощ на всички:)
*
Късмет на теб и на всички момичета започнали процедура! yahoo_17
*

Благодаря на всички които ми пожелаха успех, но моята процедура не започна поради високо ФСХ 18.Ужасно ме боли защото сега незнам какво ще последва.Имам среща с докторката след 10 дни.Ама какво ли ще ми каже.Може ли за 1 година от 9,9 да скочи на 18.Има ли вероятност другия месец да е по нисък.Направо съм смазана :balk_144:

Успех на всички и дано нямате неприятни изненади като мен.
Arlina,много съжалявам за това което се е случило  :balk_144:
И при мен положението също не е ясно. Преди 2 години FSH ми беше около 9, сега вече се решихме на ин витро и се страхувам да не съм закъсняла. Мисля си, че FSH много се влияе и от емоционалното ни състояние, така че миличка има вероятност и да падне. Дано просто да е било от напрежението преди процедурата. Ще стискам палци нещата да се опавят. 
*

Lisko

• *
  • 5448
Арлина, Шантал, бъдете търпеливи (доколкото можете) защото докторите ви си знаят работата.Вярвайте, че ще се случи но приемете, че ще трябва още малко време:)

Ще видите, че всичко след време ще ви изглежда като само един лош миг.

Пожелавам ви много късмет и успех в начинанията ви:) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Вени, :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Момичета,притеснявам се за следното.Сложиха ми 1/2 Деферелин на 20-ти ден но менструацията ми е много оскъдна този месец(само ми зацапваше)Пречи ли това за нещо?Или по скоро дали има проблем?Аз съм с високо ЛХ и искам да ви попитам как се овладява по време на стимулациите?
*
Lisko, Sunny, благодаря ви! Лиско, ти си с едни гърди пред мен, но ще се радвам да успеем и двете. Всъщност искам всички момичета, които пишат тук, да успеят.   :bighug:

Arlina, не мога да помогна със съвет, само да ти кажа да не се притесняваш и да се довериш на лекаря си и дано скоро можеш да започнеш.

Chantal, успех и на теб!

*
Успех ти желая при пункцията във вторник ,blue_sky ! Дано всичко мине успешно! И аз го чакам с нетърпение този вторник,за да видя най-сетне бебчето и дали всичко е наред.До като не ми кажат,че всичко е ок,няма да се успокоя!

*
Тини, всичко ще е наред.  :hug2:

Благодаря ти за пожеланията! Все ме е страх по малко, но уж всичко се развива по план. 

Момичета,притеснявам се за следното.Сложиха ми 1/2 Деферелин на 20-ти ден но менструацията ми е много оскъдна този месец(само ми зацапваше)Пречи ли това за нещо?Или по скоро дали има проблем?Аз съм с високо ЛХ и искам да ви попитам как се овладява по време на стимулациите?

Мисля, че се притесняваш неоснователно. Явно си по дълъг протокол. Диферилина поставен така стопира функцията на хипофизата, а тя като не подава сигнали на яйчниците и те не изработват хормони. ЛХ трябва да не е проблем. Сега с лекарствата ще хормони по колкото и когато трябва.
*
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #1515 -: Март 04, 2008, 10:45:18 am »
Не съм влизала тук от няколко дни.Много мъчно ми стана като прочетох за неуспеха на Миси и Counterfeit.Сутринта по телефона разбрах за още два неуспешни опита на мамичета,които не пишат тук.Освен сили и вяра незнам какво друго да пожелая.

Лиско,много,много се надявам скоро да прочета добрите новини от теб.
Blue-sky,стискам палци и за теб
*
Здравейте, мили момичета. И аз не бях влизала няколко дни. Counterfeit, Ocean, Olimpia, Fauna - благодаря ви за подкрепата!
На всички успели момичета - честито,
на чакащите - стискаме палци,
на започващите - много късмет.
А на нас - повтарящите - на есен с бодра песен и този път с тумбака пресен.  :D Ама го измислих и аз.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
И аз ще съм от повтарящите. Ама мисля да е в края на март или началото на април. Този път за последно, наистина...
Успех на всички в процедура!
*
И аз започвам моят втори опит началото на април дано да ми е и последен. Успех на всички момичета в процедурата и от мен.
*

Lisko

• *
  • 5448
Успех и от мен момичета:)

Мисми благодаря ти и се надявам да има с какво да се похваля:)Днес ходих да си пусна изследване за токсоплазмоза и в края на седмицата ще е готово:)
но също така рещих на 11,12 ден да си пусна и ЧХГ пък каквото е писано:)))

Може ли някой да ми каже в коя лаборатория във Варна да си пусна ЧХГ, 4е там където днес бях не правели?

Стискам палци на всички:)