0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Misi, Counterfeit, Дживотинче, :balk_144:

Counterfeit, много съжалявам и за теб! Но добре си го казала - наесен пак сме на старта.
А и може тогава да се засичаме по коридорите, нали  :wink: Аз също ще потретвам и също при д-р Александров. Сигурна съм, че септември вече ще успеем. Трябва!
Бъди силна и не се отказвай!

На есен ще ви стискам палци, добре си го казала, бъдете силни и не се отказвайте!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Момичета, Misi, Counterfeit, Дживотинче,  :bighug:, толкова съжалявам!  :( Следя ви всеки ден и силно ви стисках палци. И ще продължавам и занапред!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано следващия път се получи, а до тогава мисля и аз да се присъединя към вас. (към варненската групичка)
Да попитам някоя от вас да е минала през Ковачев или само Александров се занимава с вас? Кой ви ръководи стимулацията?
Ганева, какво става с теб? как мина в софиа? АКо си публикувала, а аз не съм разбрала се извинявам за въпроса.
Много стиснати плаци на всички момичета в процедура!!!  :crossfingers: и дано да има повече положителни резултати!

*
Misi, Counterfeit, Дживотинче много съжалявам за неуспеха. :(
Misi, толкова вярвах че ще се получи мила и толкова много съжалявам. Знам че сега е трудно, пожелавам ви скоро да продължите с нови сили и скоро да дойде и вашия успех.  :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Олипмпия, чакаме те с нетърпение във "варненската групичка" пък и дано сме с един корем напред:)
При Ковачев не съм попадала и не съм чувала отзиви, вероятно във форума може и да има.Аз съм при Козовси и той ми следеше стимулацията.Много съм доволна от отношението на целия екип.Накараха ме да се чувствам прекрасно и това продължава и сега с чакането ми:)))))

На всички ви честита Баба Марта.Да сте здрави и щъркелите да ви навестят:)
*
Counterfeit, Misi - много много съжалявам... :balk_144:
Прегръщам ви силно, момичета!
 :bighug: :bighug:
Само да знаете колко добре ви разбирам, за жалост....

*
evro,darilka,adi,Фани,ocean,Olimpia,fauna,du6ka - благодаря и на вас за подкрепата,момичета.Прегръщам ви всички :bighug: :bighug: :bighug:

Няма да се даваме - аз съм упорито магаре и не се отказвам лесно! Както казах на мъжа ми вчера - а бе докато имам яйцеклетки ще опитваме! А засега да чукам на дърво ги имам в изобилие,така че няма да се отчайваме.

Честита Баба Марта на всички и дано пролетните щъркели зарадват много от вас! stork-boy stork-boy stork-boy ylinfant ylinfant ylinfant

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Миси, Counterfeit, момичета, много много съжалявам :(
Знам, че сега не ви е до това, но имайте ВЯРА, ще успеете!

Прегръдки от мен :bighug: :bighug:
*
Оххх Таня, стана ми много тъпо....  :(
Знам, че боли, но няма спиране, няма връщане, пътя е само един и то напред!

Няма да се даваме - аз съм упорито магаре и не се отказвам лесно! Както казах на мъжа ми вчера - а бе докато имам яйцеклетки ще опитваме! А засега да чукам на дърво ги имам в изобилие,така че няма да се отчайваме.

Само така  :wink:, на есен ще успеете, събирай сега слънце и енергия :)

Миси  :bighug:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА!!!
Радвайте се на пролетното настроение и нека и то да ни зарадва скоро!!!
УСПЕХ!!! И ВЯРА МУ Е МАЙКАТА!!!  :oops: ЩЕ СТАНЕ!!!!!!!!!!!!!!
*
Misi, Counterfeit, дано следващият път да е вашият! Разбира се, че няма отказване! :bighug:

Ази, желая ти три да е твоето число!

*

Момичетата да ви е Честита Баба Марта!
 Днес започвам първи ден стимулация!Дано Баба Марта ни зарадва с повече  :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Misi,Counterfeit съжалявам милички!Знам каква болка е това! :bighug:
Момичета Честета Баба Марта.
Това е нашият месец всичко ще е ок при нас който чакаме и който сега почват.
Баба Марта ще ни донесе едни хубави бебоци.На мен ми е 9ден от трансфер още малко остана за тест. :balk_69:
*

Lisko

• *
  • 5448
Арлина, Лора успех момичета:)
и чакаме само радостни новини в женския ни месец:)
*
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
 :D Момичета,честита баба Марта!Днес стартирам и аз!Първото "декапептилче" го боцнахме! :wink: Успех на всички! :D
*
Арлина, Лора, Баракуда, успех, момичета!
 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
Arlin   Arlina,lora110, baracuda-Много късмет и вяра.Всяко нещо има и начало и край- стискам палци-успех в процедурите!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Честита баба Марта!!!Пожелавам на всички нас, най скоро да се радвамае на най съкровенната си мечта.Моя трансфер беше снощи,върнаха ми 3 много хубави ембриона.Бяха ми извадили 13,от които 12 хубави,но след трансфера казаха,че тези които останали не се делят хубаво и не са толкова качествени за замразяване,е дано не ни трябват повече.
*

Lisko

• *
  • 5448
Катеричке, пожелавам ти спокойно изчакване на резултата а той да е един голям +:)
*
katericata,  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17