0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз се опитах горе да го кажа по-меко, обаче явно не са ме разбрали.
Границата радост/болка е много тънка. Нека не го причиняваме на другите момичета!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Миси, съжалявам.  :bighug:
Бих искала да ти вдъхна надежда за следващия опит!
От сърце ти пожелавам да е успешен!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Misi,съжалявам много да го чуя - и те разбирам болезнено добре тъй като в момента съм на абсолютно същото дередже - днес си правих тест,11ти ден от трансфер,ЧХГ 1.5 :(
Толкова убедена бях и вярвах,че този втори опит ще е успешен...Не знам дори как събрах сили да напиша тоя пост,съвсем прясно ми е от днес :( Мислех дори въобще да не пиша този път,какво да ви занимавам с лоши новини.
Д-р Александров също му стана страшно мъчно и криво,ядосва се и се чуди защо този път с отличните ембриони(за разлика от първия път),пак нищо не стана :?...
Но на есен пак сме при него.Нямам думи за този човек - за пореден път съм очарована и му свалям шапка за всичко,което прави и отношението му към пациентите си и как се вълнува заедно с нас и  всичко...Последните 2 дни ми звъня всеки ден да пита има ли новини,и днеска вече му "сервирах" лошата новина :(
« Последна редакция: Февруари 29, 2008, 16:31:17 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
 Миси, Counterfeit съжалявам много.  :( Не знам какво да ви кажа, освен да ви пожелая кураж да продължите напред и да не се отказвате.  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 29, 2008, 16:33:19 pm от solei »
*
Misi, Counterfeit, много съжалявам момичета... каквото и да кажа в момента знам, че няма да ви успокои.
Дано скоро да съберете сили и вяра, за да продължите борбата!
Прегръщам ви. :bighug:
*
Counterfeit, много съжалявам и за теб! Но добре си го казала - наесен пак сме на старта.
А и може тогава да се засичаме по коридорите, нали  :wink: Аз също ще потретвам и също при д-р Александров. Сигурна съм, че септември вече ще успеем. Трябва!
Бъди силна и не се отказвай!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Counterfeit
 :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Counterfeit, съжалявам за случилото се.
И мен най-много ме боли, че този път беше идеален.
Няма хидросалпингс(няма тръби).
Лигавица - перфектна (с виагра).
Ембриони - чудесни (два от тях с хечинг).
Преди малко говорих с доктора ми - много се разстрои - каза, че е бил 100% убеден, че при мен ще се получи, но уви...
Тепърва предстои да търсим нови причини...
*
Хей, здравейте всички!  :bighug:

Misi, Counterfeit, съжалявам за неуспеха, но понякога и най-хубавите неща не водят до хубав край. Горе главите! Знам, че сте силни и ще продължите напред!  :balk_21:

И аз да се включа в темата с трети опит. Започвам на 18-20 март.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Counterfeit, съжалявам за неуспеха.

Ази, на теб лека и успешна процедура.
*
Миси, миличка  :(незнам какво да кажа, освен че те разбирам. В такива моменти на човек му се струва, че никога няма да успее, но това не е така, ще видиш  :)
Каунтър, и на теб пожелавам в най-скоро време да се съвземеш и да продължиш напред.
Прегръщам ви и двете!

На всички успели момичета много усмивки и положителни емоции  :D, на чакащите - късмет и положителни тестове  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Misi, Counterfeit :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ази, надявам се това да е твоят опит!!! :D

Миси, Таня, знам как боли! :(   :bighug: :hug2:
Позволете ми да се самоцитирам!

До 50 има мноооогооо още!
Хайде, хващаме се под ръчичка  :hug2: и ще се  :fighting: със СЪДБАТА.
Няма да се отказваме я!  :balk_77:
Горе главата и само напред!
 :balk_602:  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 29, 2008, 18:36:43 pm от eganeva »
*
Ази, успех!
Дано всичко завърши успешно!  :crossfingers:
*
Solei,Galli,Дживотинче,Teya,misi,Ази,Lisko,Grace,Everton,Жени - благодаря ви за топлите думи момичета,нямате представа колко много означава подкрепата ви в този момент! :bighug:

Миси,и мен затова ме е яд - и при нас тоя път всичко беше повече от отлично и затова е още по-трудно както за нас,така и за док да си отговорим на въпроса: ЗАЩО пак не стана?
Но... аз вече гледам напред към едно хубаво лято и нямам търпение да дойде септември!

Дживотинче,със сигурност ще се засичаме наесен по коридорите с тебе - ще се радвам да започнем и успеем заедно! :hug2:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Миси, нали знаеш какво ще ти каже всяка от нас - не се отчайвай, не се предавай, болката е силна, но имаме цел и трябва да продължаваме дори и след поредния неуспех.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Момичета, видях, че се тревожите и питате за мен, но имах нужда да се скрия за малко и да остана сама. Не исках да насълзявам темата, която започнах с толкова надежда, но...  за мен всичко свърши.  :balk_146:
На 10-ти ден ЧХГ - 0.1, аз не повярвах на този резултат, и въпреки, че не спрях да плача продължих да си пия лекарствата и оставих едно мъничко зрънце надежда - да е станала грешка. Днес 13-ти ден след трансфера ЧХГ - 0.00. Това е!
Много е тежко и страшно боли, особено след като повярвах, че този път пречките са отстранени и няма причина за неуспех. Ужасно трудно е да се съвземеш, особено когато този опит не е първи и чувството на обреченост и безпомощност се засилва.  :balk_145:

Коте,  :bighug:
Counterfeit,  :bighug:
Миличики момичета, боли от вашата болка...
« Последна редакция: Февруари 29, 2008, 19:48:49 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Миси, Counterfeit,

щъркелите пътуват към вас.
Е, леко са объркали пътя и ще се забавят 2-3 месеца, но пътуват.
Това е най-важното. :)
Прегръщам ви и ви вдъхвам много вяра и кураж.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Counterfeit,съжалявам мила
:bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!