0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

честито и от мен! Леко бременеене!

Дано да сте повлякли крак и тук да се похвалят и други момичета!!!!

:blowingdust: :blowingdust2:

*
Едно голямо ЧЕСТИТО на Пуки и Тини!
Дидонче, ще стискам палци да не е това което си мислиш, и много скоро да ни зарадваш с радостна новина!
Успех на всички момичета в процедура и предстояща такава!
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 18:03:08 pm от ocean »
*
Благодаря на всички за благопожеланията!А сега хайде всички да стиснем палци за Дидон :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:

Поздравления за успелите, успех на останалите!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дидон, не се отказвай все още...поне до кръвния тест.
Нали знаеш за чудесата и за вярата в тях?

При мен днес пункцията мина добре и док ми извади 4 хубави яйчица, а утре в 11 ще ходя да видя дали и така хубаво са се оплодили:)
Вероятно в четвъртък или петък ще ми е трансфера и после каквото ми е писано:)
Има една хубава приказка..."То късмет,късмет, ама трябва и да си го накъсметиш?":)
Е, мисля, 4е каквото зависи от мен ще си е свършено а сега и късмета да си свърши работата:))))))))

И на всички вас същото пожелавам:)
*
Дидон,колкото и да е трудно,опитай да изгониш лошите мисли сега.ИСКАМ МАЛКО И ДА ТИ СЕ ПОСКАРАМ,ЧЕ ПУСКАШ УРИНЕН ТЕСТ ПРЕДИ КРЪВЕН,АМА АЙДЕ ОТ МЕН ДА МИНЕ :D
Лиско,утре чакаме чудесни новини от теб.
А моето ЧХГ се удвои,че и утрои днес-86,15.Направо не ми се вярва още.Кога може да се види плоден сак/сакчета?
здравейте момичета, да се разпиша и аз в темата - вчера /25.02/ ми сложиха Диферелина. На 11 март ще ми изследват Естрадиола и започваме...
Желая от сърце късмет на всички чакащи. На "развълнуваните" - кураж и горе главата.
*
Мисми, едно честито и от мен.  :bighug:
Браво, толкова хубави новини!
Дидонче, ама защо си даваш парите за тези уринни тестове? Аз също вярвам само на кръвни. Стискам ти палци.  yahoo_17

*
mismi честито и от мен , желая ти много здраве , леки 9 месеца и на финала много сладко бебе :) При мен се видя плоден сак на 19-20 ден от трансфера. Успех и целувки
*
mismiiiiiii браво момиче - хайде сега спокойно до прегледа, а после най-хубавите месеци с тумбака   :D
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Ех, момичета, браво - много отличници - много се радвам!!!
Мисми, Пуки, Тини - поздравления! Лека и безпроблемна бременност до края!
Лиско - стискам ти палци да се оплодят всичките яйчица и успешен трансфер!
Дидончо, с теб съм! Силно стискам палци! Не губи надежда!
Та - стискам ти палци и вярвам, миличка!
Миси, какво стана с тебе? Пусна ли кръвен тест? Силно се надявам, че резултатът е положителен и чакаш да се удвои, за да ни се похвалиш!
Момичета, ако съм изтървала някой - да ме прости - ще честитя по-късно!
Не ми се иска да чета за несполучливи опити!
Хайде, успех на всички момичета в процедури и на тези, които тръпнат в очакване на резултата!!!

*
14 ден след трансфер положителен резултат .но ми от4ете резултат още на 10 ден.желая ви на всички успех
eliq, Мисми, Тини-честито момичета..дано да сте повлекли крачета :)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Мисми, Душка благодаря ви.
Мисми, Елия честито и много е хубаво да се увеличават бременните:))))))))))))

Да се пазите и да се наслаждавате на всичко:)))))
*
тази сутрих имам кафеничкаво зацапване,обаче имам някакви парцалчета,така ,че със сигурност ще идва цикъла.Обадих се на док и тя каза,че няма смисъл да ходя.Питах я дали ще правим някакви изследвания - според нея неуспеха се дължи на малкия брой ембриони,само един, и няма възможност да се селектира най-добрия.Казва, че ако е имало 3 опита на бластоцисти и тогава не става, се правят изследвания за съвместимост или др.

Толкова от мен за този опит.

ПОжелавам безоблачна бременност на всички девойки с положителни тестове,а на тези,които са в процедура,много сили ,които да им донесат така желаното
*
Елия,честито. :bighug:

Дидонче,не е задължително да имаш три опита за да се изследваш.Аз преди първи опит на своя глава си направих имунологични изследвания наприммер,излезе че имам проблем и го лекувах. Не бих дъпуснала да имам 3 опита за да направя подобно изследване.Не го прави и ти. Според мене се свържи с доцент Конова,пиши й за случилото се и тя ще ти каже какво да изследваш.
*
Момичета, честито милички. Толкова се радвам за вас. Не споменавам имена, за да не забравя някого. Поздрави и лека бременност.
А на всички други (от които съм и аз) - мноооого много спокойствие пожелавам и най-вече късмет.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
Относно Дидонче все пак ако е било едно ембрионче тя и лекарката знае дали е било хубавко и т.н.може и затова да е казала,че за момента няма нужда от други изследвания.И все пак е едничко при мен от 4 две се хванаха пак късмет.
*
Елия, честито! Лека и безпроблемна бременност!

*
Честито на всички момичета с  :bfp: