0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте и от мен!!!!На 19-ти ми сложиха Диферелина(но 1/2) и на 5.03.съм на стимулация!!!!Не ми дадоха обяснение защо е 1/2?А и аз не попитах?Някой от вас бил ли е на половин доза Диферелин?Успех на всички момичета!!!!!
Цитат на: marinalz в Февруари 25, 2008, 19:29:11 pmЗдравейте и от мен!!!!На 19-ти ми сложиха Диферелина(но 1/2) и на 5.03.съм на стимулация!!!!Не ми дадоха обяснение защо е 1/2?А и аз не попитах?Някой от вас бил ли е на половин доза Диферелин?Успех на всички момичета!!!!!да аз ,не се притеснявай
Може би защото са много чакани и желани и им се обръща повече внимание...
Цитат на: mark в Февруари 25, 2008, 17:41:52 pmМоже би защото са много чакани и желани и им се обръща повече внимание...Здравей, Марк!Аз също имам момченце на 5 години от ин витро(икси) след 10 годишен стерилитет. Той също е много умно и добро дете. При мен се получи от 3-ти опит. След това правих още 4-ри опита - 2-ва опита със замаразени и 2-ва класически ин витро опита. Въпреки всичко още не съм се отказала и мисля тази пролет да опитам едно ин витро с лека стимулация.Желая ти от все сърце успех, както и на всички момичета във форума!
Благодаря ви момичета,за подкрепата и азтръпналите палчета.Искрено се надявам да не ви разочаровам.ПОжелавам на всички,много късмет в това така тежко начинани
Здравейте,момичета!Отдавна не съм се включвала,но сега имам повод :oops:Вече цяла седмица се радвам на положителен резултат и още не мога да повярвам,че съм бременна още от първия опит ин-витро,но това е факт.Днес стават 18 дни от трансфера.Пожелавам това да се случи на всички,които сега започват