0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте момичета,
звънах на док за моето "кафеникаво зацапване"каза ми да си взема LACTOFEM 2 mg и да е 3пъти по 1 .Някоя от вас да го е ползвала .
Абе Гале, да не би да не си го разбрала да е "естрофем"?
И при мен ми се е случвало след трансфер да имам такова зацапване, и като му звънна ми е назначавал естрофем 3*1.
Стиакам ви палци момичета за :bfp:
*
Не съм сигурна,но Лактофема май беше против гъбички и не виждам връзка да се ползва при кървене.Я пак му звънни на твоя доктор.Да не се е объркал пък и той нещо случайно.
*
Няма Лактофем има естрофем 2 мг
*
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #1263 -: Февруари 23, 2008, 18:00:01 pm »
Миси,ти си съкровище!Напълно бях забравила,че там работят и в неделя.Сега се чудя дали утре да отида направо там или да изчакам до вторник.Утре ми е 10-ти ден,като не броя деня на трансфера.Такъв страх ме обвзема вече...
*
Момичета,по складовете няма Утрогестан.Каквото има останало е по аптеките някоя друга бройка, така че вземете мерки с по няколко опаковки до следващия внос.Днес едвам намерих.Снощи ми звънна докито да ме предупреди и наистина едвам намерих днес.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
ма аз ви излъгах 10 ден ми е след трансфер
значи  тихичко честито!  :D

моята лигавица вчера 12 ден от стимулацията беше 8мм, но дано да порасне още малко до трансфера, явно съм далече от норалното. а а лаборатория, защо е пробваш в Цибалаб, имат филиал на Люлин планина 31, това е зад Пирогов и е близо до Руски паметник. Успех и само хубави резултати.

има още време да нарастне лигавица,ако стане 10 мм е приличен резултат :D
грешката е моя , не на док.не съм го записала провилно.Ама и аз съм една голяма бяла птица :D.От притеснение вече незнам на кой свят съм.Толкова изплашена никога не съм била

*
в аптеката на Щеревта клиника има още утрогестан.Ако на някоя девойка и трябва по спешнист да казва,ще взема

още три дни до теста.Стискайте ми палци ,момичета.моооляяяя а аз ще ви попея:band:
*
Стискаме,Дидонко,стискаме и на краката.Стискайте и за мен,че утре съм се засилила на кръвен,но много ме е страх от резултата.Дали да не си кротувам още някой и друг ден и да си се надявам...
*
Стискам палци на всички ви!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, дръжте се още малко.Имам предвид до тестовете си и не мислете отсега за неуспех.Има време и за такива мисли и за преживяването им, но аз много се моля и надявам този път да не стигнете до тях:)
Здравейте и от мен.Стискам ви палци на всички.На мен мие още рано за тест вчера ми беше трансфера а дните почват да се броят от следващия ден ли .Така ми казаха.Този път неми казаха да давам кръв а направо да направя теста ако до тогава не мие дошло. :wink:
*
Мисмииии,стискам много силно палци.Утре кой ден ти беше,че малко пообърках цифрите.На Лорчето и всички които са в процедура късмет,мноооого успехи
Благодаря Дидонче.Пожелавам ви успех на теб и Мисми. :wink: Нещо става с сайта
немога да влезна от първи път.Няма значение.Други неща са по важни :bori_016:
*
Мисми, Дидонче, ще стискам палците и на краката даже. Заедно почти вървяхме с вас и силно се надявам да сте успели.  :D
здравейте момичета
аз явно няма да съм от тези който ще се разпишат с положителен резултат.Кафявото зацапване се превърна в кафяво течение.Док. ми каза да пия естрофем и да си направя тест в понеделник, а аз дори още незнам резултата от втория кръвен тест който беше в петък /в Търново не се прави такова изледване а пращат кръвта в Пловдив/.При първия стойноста на ЧХГ беше 9.54 - 11 ден като ви писах.
В главата ми се върти мисълта утре да пътувам за София и там да си направя теста за да знам още в същия ден какъв е резултата.
Стискам силно палци на всички които чакащи за ++++++++++ резултат.Ще се моля за вас момичета.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
На мен мие още рано за тест вчера ми беше трансфера а дните почват да се броят от следващия ден ли .

ДЕНЯТ НА ТРАНСФЕРА СЕ БРОИ ЗА ПЪРВИ.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Успех на всички ви, милички :crossfingers: и на тези, които тепърва мътят, и на тези, които си чакат тестовете. Дано да са  :bfp:  :crossfingers:

*
Галиии,защо не си почиваш събота и неделя.Спести си го този път.Още повече ,че в момента имаш течение и не е ясноточно от какво е.Ако има бременност,може би е по-добре да си кротуваш.Много много стиснати палци от мен за добри новини в понеделник
*
galian_75 знам как се чустваш миличка,ама погледни и аз с какъв нисък резултат тръгнах толкова ранен ден като мерех.Утре ще е повече,ще видиш.