0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

да забравила съм една единица :D, При всички случеи ще пусна още един

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
да забравила съм една единица :D, При всички случеи ще пусна още един

Успех!  :bfp1:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Благодаря DEEP
пожелавам на всички които чакат резултат да е ++++++

*
Гали, :crossfingers: за :bfp:
Момичета, досега не смеех да пиша ама вече май няма смисъл. Впонеделник 16-ти ден след трансфер стойностите на ЧХГ ми бяха 90,21 и д-р Персенска ми каза, че може и да има влияние от прегнила който беше на 14-тти ден, затова пуснах и днес 19-ти ден и за съжеление нивата падат 30,66.Все още нищо не се знае защото имам всички симптоми, ама като спра лекарствата не знам какво ще стане.Ако не дойде гадната лелка на 27.02 съм на ехограф.Някой чувал ли е за подобен случе на успех при падащи нива на ЧХГ. А може би просто тези 90,21 стоности не са били реални.Пишете ако знаете нещо и успех на чакащите !
*
Може от лабораторията нещо да бъркат.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Момичета, досега не смеех да пиша ама вече май няма смисъл. Впонеделник 16-ти ден след трансфер стойностите на ЧХГ ми бяха 90,21 и д-р Персенска ми каза, че може и да има влияние от прегнила който беше на 14-тти ден, затова пуснах и днес 19-ти ден и за съжеление нивата падат 30,66.Все още нищо не се знае защото имам всички симптоми, ама като спра лекарствата не знам какво ще стане.Ако не дойде гадната лелка на 27.02 съм на ехограф.Някой чувал ли е за подобен случе на успех при падащи нива на ЧХГ. А може би просто тези 90,21 стоности не са били реални.Пишете ако знаете нещо и успех на чакащите !

Не спирай лекарствата! Пусни отново ЧХГ или изчакай деня за ехограф.

Не е добре, че падат стойностите, защото  вероятно нивата  са в следствие Прегнила.

Но е възможно да е лабораторна грешка.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Искам да ти кажа, че на мене в едната лаборатория ми изкараха за един и същ ден ЧХГ към 40 а в другата над 70. И двете лаборатории мерят с еднакви единици и еднакви референтни стойности. Освен това едната лаборатория ми изкарва покачване на ЧХГ с около 50 % през ден, а другата със около 75 % през ден.Затова не може да им се вярва.
Дано момичета да е лабораторна грешка! Това е нещото което ме крепи и най-вече, че я няма гадната лелка. Успех на всички и много, много здрави нерви.
*
galian_75 и аз мисля че е положителен резултата ти, предполагам че вече и док е казал същото. Стискам палци  :crossfingers:
разговорях с доктора днес ,но каквато съм си разсеяна неуточних ,че кръвта ми е взета вчера на 11 ден и той остана с вчечатление ,че е днес.Каза ми ,че стоиноста е малко ниска и в събота да направя нов , но аз ще ходя утре когато ми е 13 ден и в понеделник ще се доуточним с него.
renive стискам ти палци и дано грешката да е в лаборатрията

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
renive, отдавна чаках да се включиш.  :D Дано да имаш късмет и да се покачва ЧХГ-то.  :crossfingers:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Успех момичета на тестовете и дано да са ++++++
стискам ви палци:)
Благодаря ви момичета, благодаря ти Злати! Вярвам, че слънце ще изгрее и на нашата улица! Успех на всички от все сърце и най-важното сили да продължим! :bighug:
*
Злати, много ти благодаря. След малко отивам да си подготвям Пурегона. Не съм предполагала, че имам заложби и за мед.сестра, ама неволята учи.  :lol: Ти кога каза, че почваш с леката стимулация?
гали, и на мен ми се струва, че ти е положително тестчето. Изчакай още два дена и пак пусни!
renive, няма да губим надежда.
силве, хайде, включвай се и ти!

БЛАГОДАРЯ момичета за подкрепата
всички сте страхотни и всяка една от нас заслужава да сбъдне тази мечта да прегърне едно малко вързопче, за което сме готови на всичко и което ще е нащето бъдеще.

*
Момичета,докога се пие Но Шпа?
*
Пуки,пиеш но шпа щом имаш болки или контракции,няма определено време.Не е вреден.Аз го пиех почти през цялата бременност.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Аз окончателно вече идвам тук! Теста след инсето естествено, както и очаквах е  :bfn: Сега кат дойде лелката броя до 21 и отивам за диферилинче.

*
Магичка,да те посрещнем тук с Добре дошла си мисля не е много подходящо,но от сърце ти желая скоро да си тръгнеш с  :bfp:.