0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Отварям тази нова тема с много надежда и с пожелания всички включили се в новата сесия да сполучат! Надявам се през новата година да има само положителни тестове и много малки съкровища, които да ни радват! :bfp: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_016: :bori_008: :bori_007: :bori_004: :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_022: :bori_023:
Аз се записвам за края на януари месец. От вчера започнах противозачатъчните, на 20-я ден отивам да ми поставят Декапептила и после действаме... :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :00001754:

Успех!!!

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
На всички пожелавам много късмет, успешни процедури
и силна вяра! Нека тази тема се напълни с много бременни момичета!

Миленче, на теб кураж мила, много успех ти желая!
С теб съм, прегръщам те! Новата година ще е твоята, сигурна съм!
Бързам да се присъединя и аз към благопожеланията за 2008 година да достигнат всички момичета. Дано тя бъде нашата година и да гушнем своето бебе, може и бебета! Късмет на всички! Аз съм на преглед през февруари за четвърти опит, вероятно отново ИКСИ. :blowingdust: :blowingdust2:
*
Хайде и аз на пътечката  :D
Мили момичета, нека новата 2008 година донесе на всички ни това, което така силно искаме! Нека бъде годината на сбъднатите желания!
Аз също се надявам да е успешна за мен, пия си противозачатъчните и в средата на януари - каквото сабя покаже.
Целувки и страшно много късмет на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Хайде честита нова тема! :D

Само хубави новини да има!

:welcome_1: :babydust: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Пожелавам ви Новата 2008 да ви донесе много късмет и да се напълни с бременни и много бебчета! :bori_004: :bori_007: :bori_012: :bori_002: :bori_015: :goodluck: :goodluck:
*

misi

• *
  • 1543
Имам въпросче:
По дълъг протокол на кой ден се слага Декапептила - точно на 20-я ли?
И има ли значение дали ще ми го сложат сутринта или вечерта?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Не е ли на 21-ви ден?
*
Хайде и от мен - честита нова темичка!!!
Дано да е най-късметлийската от всички до сега!
Желая на всички момичета, на които им предстоят процедури - много късмет, вяра и надежда!
Леки стимулации, успешни пункции и трнсфери и най-важното положителен резултат от всичко това!!!
yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
:bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_022: :bori_023:
П.П. Надявам се и аз да се включа в тази успешна темичка... :lol:
Мisi, най-искрено ти желая успешна процедура и толкова бебчета, колкото искаш!   :wink: :lol:

*
Успешна и щастлива нова година и от мен!
Нека тя да донесе на всички вас, момичета, много здраве, радост, много положителни тестове за тези, които ги чакат, успешни бременности и здрави бебета!!! Много щастие, любов и късмет!
*

misi

• *
  • 1543
Не е ли на 21-ви ден?
Ами незнам  :balk_160:
На мен ми се върти в главата, че се разбрахме за 20-я ден да си запазя час.
Нека каже някой, който е минал по този път.
На мен първия опит ми беше по къс поротокол, та затова не съм наясно.

Благодаря за пожеланията момичета!
 santa2 :bighug:
*
Аз бях по т.нар. от мен средно дълъг протокол  :D т.е. сложиха ми декапетила микро дозата на първия ден от цикъла. А доколкото знам, ако е депо се слага от 21-я ден на предния цикъл. А да сутрин или вечер - само мисля, че трябва да е по едно и също време, ако са микро дози. Успех и питай за всичко доктора си!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Честита нова тема!
Нека Новата 2008 година донесе много бебчета! :bori_007: :bori_004: :bori_010: :bori_003: yahoo_17
Имам въпросче:
По дълъг протокол на кой ден се слага Декапептила - точно на 20-я ли?
И има ли значение дали ще ми го сложат сутринта или вечерта?

Миси, и при двата опита бях по дълъг протокол и започвахме с диферелина на 21 ден преди обяд. Важното е по едно и също време да се поставя.
Късмет и от мен на всички момичета! Нека има само положителни тестове и много здрави бебчета!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

misi

• *
  • 1543
Аз ще съм с Диферелин Депо, т.е. голяма ампула, а не микродози.
*

Crystal

Misi, Диферелина се слага през втората половина на цикъла, няколко дни преди да трябва да ти дойде, но не е от значение дали ще ти го сложат на 20 или на 21 ден, така че не се притеснявай!Не мисля че има значение и дали ще ти го сложат сутринта или вечерта.
И аз се включвам с пожелания за много сбъднати мечти през Новата 2008 година!
Аз планирам трансфер на замразени ембриони през януари след второто си неуспешно икси от тази година. Знам че шанса е много малък и гледам да не се надявам много, но все пак съм длъжна да опитам.
« Последна редакция: Декември 27, 2007, 15:58:13 pm от Crystal »
Мен също ме крепи мислъта за замразените ембриони, но нещо взех да се притеснявам. Кристал, защо шансът е по- малък?
*
 Хайде,да ни е честита новата тема!Нека да има много нови бебчета в "Зачатие"!И аз планирам трансфер на замразени сладурчета през януари/февруари.Даже ще съм благодарна,ако някой сподели опит относно самата процедура:продължителност,лекарства,цена и т.н.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Успешна и щастлива нова година и от мен! :DДай Боже да има мнохо положотелни новини ,много бебета!!!! :DИначе за Диферелина ,до колкото знам се слага на 21 ден от цикъла.
Успешна нова темичка!Нека да е изпълнена само с положителни новини и сбъднати мечти.