0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

i6640me

Temperatura i raystroistvo v 11 g.s.
« -: Декември 04, 2005, 12:52:58 pm »
Ydraveite vsichki,

Parvo izvinjavaite che pisha na latinica, no ne sam na sobstvenia si komputar a tzoi njama kirilitca.
V 11 g.s. sam a ot vchera imam temperatura, kojato vecherta dostigna do 38.1 imam i razstroistvo. Bjah na lekar predi tri dni poneje imah strahotni bolki v nisko dolu v krasta. Okaza se 4e ploda e dobre i e jiznen, no lekarkata t5aka i ne moja da mi kaje ot kakvo tochno sa mi bolkite.Biha mi 1 injekcia no-spa i 1 injekcia pregnil. Pia i dufaston ot okolo 1 mesec. Za silnite bolki mi predpisa Magnerot + No-spa, a i Materna mi izpisa. Da obache v momenta v koito vzeh da gi pia tezi lekarstva vednaga na drugia den otimah razstroistvo. Vchera cjal den me bolja glava i kogato reshih da si premerja temperaturata tja se okaza 37.8 i prodalji da se povishava. Neznaeh kakvo da pravja............ slojih si chorapi s ocet, izpih njakolko chaia/ predvid fakta che se obezvodnjavah/  vezeh i edin analgin. Neznam dali tova s analgina triabvashe da go pravja, no mnogo si panirah. I taka svalih si temperaturata do 37 gradusa, no dnes sutrinta , a i v momenta otnovo sam s 37.7. Ne me boli garlo, ne mislja che sam nastinala, no da li tova e verojatnostta za temperaturata ili.....??
Molja Vi daite mi njakakav savet, zashtoto i na lekuvashtiat mi lekar ne moga da se obadja/ v momenta ne e v starnata/.

Blagodarja predvaritelno!!!

"Превод" с http://lat2bg.kredor.com/scgi-bin/og.php?op=lat2bg

Здравейте всички,

Първо извинявайте че пиша на латиница, но не съм на собствения си компютър а той няма кирилица.
В 11 г.с. сам а от вчера имам температура, която вечерта достигна до 38.1 имам и разстройство. Бях на лекар преди три дни понеже имах страхотни болки в ниско долу в краста. Оказа се че плода е добре и е жизнен, но лекарката така и не можа да ми каже от какво точно са ми болките.Биха ми 1 инжекция но-спа и 1 инжекция прегнил. Пия и дуфастон от около 1 месец. За силните болки ми предписа Магнерот + Но-спа, а и Матерна ми изписа. Да обаче в момента в които взех да ги пия тези лекарства веднага на другия ден имах разстройство. Вчера цял ден ме боля глава и когато реших да си премеря температурата тя се оказа 37.8 и продължи да се повишава. Нзнаех какво да правя............ сложих си чорапи с оцет, изпих няколко чая/ предвид факта че се обезводнявах/ везех и един аналгин. Нзнам дали това с аналгина трябваше да го правя, но много си панирах. И така свалих си температурата до 37 градуса, но днес сутринта , а и в момента отново сам с 37.7. Не ме боли гърло, не мисля че съм настинала, но дали това е вероятността за температурата или.....??
Моля Ви дайте ми някакъв съвет, защото и на лекуващият ми лекар не мога да се обадя/ в момента не е в старната/.

Благодаря предварително!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Temperatura i raystroistvo v 11 g.s.
« Отговор #1 -: Декември 04, 2005, 13:01:57 pm »
Иди на лекар, друг гинеколог, след като твоят отсъства. Нека ти видят бъбреците, да направят посявка от стерилна урина, от влагалищен секрет ... и не пий нищо без предписание.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу