честох мнения за ваксините....ни го преживяхме за съжаление
, последния път беше кошмарно...Дани запомнил какво му се случило явно, защото освен 2 ваксини, сестрата силно го надраскала с игла.....защото не съм го държала достатъчно силно
, и като влязохме почна неистов рев....а навън се смееше непрекъснато, той по начало голям смехурко,но тогава направо се изплаших от този рев, покрай него и другия ревна и беше пълен ужас, щом сестрата се изрази, че при следващи ваксини ще гледа да не е на работа
, егати отношението......не видях никакво човешко отношение, поне да ми помогнат да ги успокоя, докторка която е пълен ужас....ще гледам задължително да я сменя, защото тя съвсем нищо не говори......тя все мълчи и думите с ченгел трябва да й вадиш...
за момента само се мерим и се теглим и се боцкаме, захранване го карам на собствено мнение, иначе и на нас ни казаха първо да почнем със сокче от ябълка, от което се изумих и реших повече нищо да не питам относно захранването, дано само да сме здрави, само за това се моля.
Д-р Бърди искам само да ви питам, единия близнак от малък е много жилав, от много рано хубаво си стоеше на крачета и твърдо си държеше главата, от около 1 месец и нещо постояно подскача, вземеш ли го и почва клякане и ставане,като пружина е, трябва да го прегърна плътно към мен, че да спре.......притеснява ме, да не дойде прекалено голямо натоварване на крачета и да направим някоя беля
другия пък пропълзя вече и на пред и на зад, но там нищо не ме притеснява, само да не падне от леглото, защото се забива под всички прегради и като едно червейче е