"Съдът призна за виновни д-р Петър Константинов - лекар от Приемно спешно детско отделение в УМБАЛ “Св. Марина”, и д-р Николай Неделчев, хирург в МБАЛ “Св. Анна”. Двамата получиха по 3 г. условно."
Условно....това ми изглежда като присъда от "кумова срама". Как спят спокойно тези лекари, и как могат да продължават да се наричат такива??? Ако бях на тяхно място, сигурно нямаше да посмея да пипна повече чуждо дете, камоли да го лекувам. Това е наглост. Съдията има ли деца...не вярвам?
"Магистратите глобиха с 1000 лв. д-р Анна Гочева от болница “Св. Анна”. Петорна графологична експертиза доказа, че тя е подправила подпис на майката на Дани. Нанесла го е в декларация - отказ за извършване на изследване на стомаха.""
Нямам думи.... Тази жена е чиста измамница, а е просто глобена, при това с тази смешна сума... Ако това беше се случило в някоя цивилизована страна, съм сигурна че най-малко щеше да лежи в затвора, а след това щеше да забрави за кариера изобщо.
Как ли би реагирал съдията, ако фалшифицират неговия подпис под смъртната му присъда??
Болно ми е и плача за родителите на това малко слънчице. Дано никой никога не преминава през ада, през който преминават тези хора! За съжаление обаче, докато правосъдната ни система не се събуди от летаргията в която е изпаднала, съм сигурна че подобни случаи ще продължават.
Почивай в мир, ангелче!