Благодаря на всички за добрите думи!
С много от хората тук съм свързан по един или друг начин - това са все пак няколко години.
Това, което ме засегна много е че, двете дами получиха чисто човешко отношение, помощ и напътствия в много трудни за тях моменти.
Без нищо да им се иска насреща. А те не намериха две букви време при удобен случай да ме споменат с добро. Без хиперболи или благословии. Просто с две добри Бг думи... непринудено, по човешки, при повод . И не само това - да се правят че други, или самите те са си разрешили проблемите с помощ от "небето". Нечувано... . А и обемът помощ, който получиха е важен в случая... това не са случайно разменени фрази- това е помощ с месеци.
Първата дама - бяха в толкова объркано състояние, че изход не виждаха. С редица съобщения във форума тук, на лични, корекции на дози и напътствия, можаха да си разрешат проблемите напълно. След месеци лечения за "астма".
На второто лице също е помагано многократно и С ГОДИНИ, въпреки че след редица негативни впечатления бях се "зарекъл" да не и отговарям. Но в края на краищата детето страда. А то не е виновно, и има нужда от помощ.
Не ми се пише бе хора.
Това не са хора - това са някакви странни субекти. Това е "новият Българин". Това са жестоки, безпардонни, двулични хора. Това не са просто "лошите" хора, които познавахме отпреди 1989. Това са нов тип същества- хора безпощадни и "твърди", минаващи през всичко и всички. Хора с няколко лица, хора способни да те въздигат до небето щом имат нужда, а после да се правят че не те познават.
Те ще ни ликвидират като нация, като хора. Никой не може да оцелее. Никой не може да остане "вярващ човек" в хуманният смисъл на тези думи. Поне малко "вярващ"... .
Да си бях оставил телефонът, или да си правя самореклама, и пълня кабинета- нищо от двете.
За една добра дума, и да са добре децата, щом може да се помогне с нещо. За това е всичко.
И за това, че щом сме научили нещо повече, в резултат на по-добрите условия, в които живеем, да не оставяме нуждаещите се без нашата помощ и съдействие, щом можем да сме полезни.
И за да не се правим само на "обидени примадони", утре ще Ви напиша ТУК разсъждения по темата, дискутирана в обсъжданията там .
С цитати и пояснения. Че са писали много... хм... "неразумни" неща там като "съвети" и "пояснения".
А тази тема с повръщанията е много важна... .