Аз също не мога да простя:
*това че направиха от добрият Бг народ, народ от морални изчадия и егоисти. За фалшивата им "етика", "морал", пълни с двуличие и безсмислени човешки "саможертви" в името на НИЩОТО.
* това че родителите ми независимо от добрите им професии, изживяха целият си съзнателен живот в мизерия, недоимък и ограничения. В борба за "от само себе си подразбиращото се" - да имаш ток, топла вода, пералня. Да си купиш куфар. Или часовник. Аз също израснах така, и пораженията от това смятам за основен собствен недостатък, с който съм безсилен да се боря.
*не мога да простя това, че един лекар и една фармацевтка не можаха да си заведат детето на почивка, без унижаващите "столове" и "карти". За това, че хора с тези две добри професии не можеха НИКОГА спокойно да седнат в ресторант и да си поръчат храна. Да си купят кола, качествени дрехи, да пътуват, да си позволят повече деца и повече щастие.
* това че, когато майка ми се разболя, след операцията, в болницата, я намерих паднала от леглото. На земята. Без лекарства за онкологичното си заболяване, и в пълно съзвучие с извратената ни Бг човешка "същност", бедната жена се разхождаше сама да си търси кръв за преливане преди операцията, с една хартийка в ръка, където бе написана истинската и диагноза.
* за 42 години трудов стаж моята майка я "удостоиха" с пенсия под 100 долара/месечно. Мръсните комунистически изчадия в това време си отваряха магазини из центъра на Виена... и се правиха на западни "бизнесмени".
* когато скъпият за мен човек почина, в Университета ми вдигнаха скандал и не искаха да ми извинят 2-3 дена прекарани в грижа за погребението и.
Личното се прелива в "политическото" и обратното.
Ако се обяви война с комунистите в Бг, и се търсят наемници за очистване на Бг от тази сган, бих бил от първите записал се.
Няма бъдеще без катарзис. Няма бъдеще без радикален катарзис. Ние сега сме в позицията на въртящият педалите. Само че "велосипедът" е тренажорен, а комунистите ни карат да си представяме че "хвърчим със светлинна скорост". Типично за тях- те винаги карат другите да живеят във "виртуалната им реалност". Докато те междувременно се занимават с паричките в реалната реалност.
Бг няма бъдеще с хора като Масларова, Овчаров, Доган, Пирински и т.н. подобни морални нищожества. Проблемът не е в личностите, а в това че именно тези личности са олицетворение и практика на вмирисалата се и изродена човешка същност. Хора без морал, принципи, качества. Правещи всички около себе си подобни на тях. Смрад, осмрадяваща и всичко наоколо. Резултат? около смърдящите- пустота, и целият останал Бг народ в ъгъла, на разстояние от смрадта.