зависи какво месо е и каква обработка предпочитате
може на тиган, както казва Мисито - класическа пържола става. месото трябва да е крехко и добре начукано.
може в йенска тенджера или тава, завита с фолио - задушени във фурната. вариантите са от чиста пържола, само леко посолена и леко намазнена (според вида на месото), през- пържола, наръсена с каквито се сетиш подправки (аз понякога ги мажа с горчица), с малко водичка, или бира, или вино, или сметана за задушаване в съда...
ако имаш скара (барбекю) е супер удачно, но предполагам, нямаш у дома такова нещо?
вкусни стават и печени на фурна в тавичка, подправени, намазнени и с мъъъничко водичка в тавата, която не се покрива с фолио.
а пък най-хитро и бързо е на грила на микровълновата, ак оразполагаш с такъв